M'εφτιαξες ωραία ρε άτιμεΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ευχαριστως....αλλα βλεπω οτι αυτο ειναι ενα 50ρικο πιο φτηνο....απλα ενημερωστε με....
http://cgi.ebay.it/Shark-RSR2-Race-H...rkparms=66%3A2|65%3A2|39%3A1|240%3A1318
![]()
![]()
M'εφτιαξες ωραία ρε άτιμεΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ευχαριστως....αλλα βλεπω οτι αυτο ειναι ενα 50ρικο πιο φτηνο....απλα ενημερωστε με....
http://cgi.ebay.it/Shark-RSR2-Race-H...rkparms=66%3A2|65%3A2|39%3A1|240%3A1318
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
paketo onomastikis ajias 50$ me endiji metaxeirismena adalaxtika (diskofreno, psigeio deji gia cr250) apo ameriki
eftase telwneio March 12, 2009 kai akoma ekei einai...
![]()
![]()
![]()
info. stis 15/4 perase telwneio (apo oti leei i usps tespa) akoma tin lipiteri (an iparxei) den tin jerw...
αυτό πως το ξέρεις? για πε... γιατί και εγω περιμένω ένα πακέτο εδω και 1,5 μήνα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
eftase telwneio March 12, 2009 kai akoma ekei einai...
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
τα μεταχειρισμενα δεν εχουν δασμους (να το πω ετσι γιατι ολα περνανε απο τελωνειο) πολυ γνωστος μας αγορασε υποπλαισιο και του ηρθε με fedex στο τζαμπα απο αερικα ετσι.
Δεν ισχύει αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
τα μεταχειρισμενα δεν εχουν δασμους (να το πω ετσι γιατι ολα περνανε απο τελωνειο) πολυ γνωστος μας αγορασε υποπλαισιο και του ηρθε με fedex στο τζαμπα απο αερικα ετσι.![]()
Πριν 5-6 μήνες μου έστειλαν απο Αμερική (όχι μέσω ebay) μια κεντική κονσόλα αυτοκινήτου, αξίας 50 $.
Τα μεταφορικά ήταν 60 ? και πλήρωσα τελωνείο περίπου 20 ? (δε θυμάμαι ακριβώς).
καλημερα παιδια,
για το τελωνειο νομιζω οτι εχει αλλαξει το οριο και ειναι 150 ευρω τωρα. για δειτε εδω και πειτε μου εαν εχω κανει λαθως και δεν καταλαβα καλα.
http://eur-lex.europa.eu/Notice.do?m...67491:cs&page=
από καταστημα ή απο ιδιωτη?Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Δεν ισχύει αυτο.![]()
Πριν 5-6 μήνες μου έστειλαν απο Αμερική (όχι μέσω ebay) μια κεντική κονσόλα αυτοκινήτου, αξίας 50 $.
Τα μεταφορικά ήταν 60 ? και πλήρωσα τελωνείο περίπου 20 ? (δε θυμάμαι ακριβώς).
Είναι ρίσκο
- Συνήθως εαν έχουν δηλωθεί <=50 ευρώ και GIFT δεν βγάζουν δασμούς.
- Εαν έχουν δηλωθεί κανονικά και GIFT θα πληρώσεις (εαν και δεν θα έπρεπε αλλά ποιος το κυνηγάει)
- Εαν έχουν δηλωθεί <=50 ευρώ συνήθως δεν βάζουν δασμούς (παίζεται)
Οι δασμοί είναι (3,7+0,5+0,15)%= 4,35% επί του τιμολογίου αγοράς ή την δηλωθείσα αξία στα συνοδευτικά έγγραφα
Και στο νέο σύνολο πία (αξία+δασμοί): ΦΠΑ 19%
Εαν δεν μπορούν να στο στείλουν σαν GIFT και 50ευρώ τουλάχιστον ας δηλώσουν μικρή αξία ώστε να φορολογηθείς με αυτή.
Καλό είναι πάντα να δηλώνεται και σαν USED ωστε να δικαιολογείται και η μικρή δηλωμένη αξία
ΠΑΝΤΑ να χρησιμοποιείτε USPS (τα κρατικά ταχυδρομεία). Όλες οι άλλες εταιρείες απειδή σε κάθε εκτελώνηση βγάζουν χρήματα από την διαδικασία (35ευρώ περίπου για τα χαρτιά) προσπαθούν να τα περνάνε όλα από το τελωνείο.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
[kafros.com]Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Χρωστάω ζάντα στον Τόλη και σαμποτάρω το project του
Ρε Τζιοβάννι τί θα γίνει με τη ζάντα;Βόηθα το φουκαρά το μηχανικό σου!![/kafros.com]
Ουφ,άντε να ρθει Τρίτη να δούμε τί θα πει ο McTalas...
Γαμώ την παγκοσμιοποίηση μου![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μου υποσχέθηκε ότι αύριο θα το πιάσει να ξεκινήσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
[kafros.com]
Ρε Τζιοβάννι τί θα γίνει με τη ζάντα;Βόηθα το φουκαρά το μηχανικό σου!![/kafros.com]![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Φέρνω αντ/κά από αμερική από το 2002 συνεχώς, με fedex μέσω ελβενιζέλ.
Τά πολύ βαριά με καράβι.
Mια συμβουλή μόνο:
βρείτε ΕΝΑΝ εκτελωνιστή και να συνεργάζεστε μόνον με αυτόν.
Ενημερώστε τον όποτε βλέπει το όνομά σας σε πακέτο να σας εξυπηρετεί εκείνος.
Θα σας ενημερώνει για τα πάντα και θα σας πεί τι πρέπει να κάνετε.
Και φυσικά θα πληρώνετε ότι σας λέει.
Δοκίμασα όλους τους τρόπους αλλά αυτός δουλεύει για μένα.
Σημειώστε ότι φέρνω πολλά αντκά/έτος και δεν ξέρω αν βολεύει για μία ή δύο αποστολές που μπορεί να έχει κάποιος από εσάς...![]()
Τιπάπ όταν λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Φέρνω αντ/κά από αμερική από το 2002 συνεχώς, με fedex μέσω ελβενιζέλ.
Τά πολύ βαριά με καράβι.
Mια συμβουλή μόνο:
βρείτε ΕΝΑΝ εκτελωνιστή και να συνεργάζεστε μόνον με αυτόν.
Ενημερώστε τον όποτε βλέπει το όνομά σας σε πακέτο να σας εξυπηρετεί εκείνος.
Θα σας ενημερώνει για τα πάντα και θα σας πεί τι πρέπει να κάνετε.
Και φυσικά θα πληρώνετε ότι σας λέει.
Δοκίμασα όλους τους τρόπους αλλά αυτός δουλεύει για μένα.
Σημειώστε ότι φέρνω πολλά αντκά/έτος και δεν ξέρω αν βολεύει για μία ή δύο αποστολές που μπορεί να έχει κάποιος από εσάς...![]()
πόσο βαριά;Μοτέρ ολόκληρο;Πόσο καιρό κάνουν να'ρθουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τά πολύ βαριά με καράβι.
Εγώ πάντως βρήκα κολπάκι...αν το πώ όμως θα μείνετε μ@#$%^κες.
Εκνευριστικά απλό...
[μποχας.gr]Δεν πιστεύω να σου τα σκάει για τη χαλάστρα αυτή η λέρα ο ioannides επειδή ζηλεύει;Αυτός και η άχρηστη καρμπονάρα του;[/μποχας.gr]Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μου υποσχέθηκε ότι αύριο θα το πιάσει να ξεκινήσει.![]()
![]()
![]()
Την Πρωτομαγιά θέλω να ποστάρω φωτό από Λίνδο με το δράκο έτοιμο.
Don't betray me Ayrton!
Δεν έχασες κανένα κορμί! Ας γράψει μια τιμή 110-120$ δολάρια, κι αν στο στείλει με USPS θα πληρώσεις 3-4€. Έχω πάρει πάνω από 10 δέματα έτσι. Αρκεί να μη στο στείλει σα δώρο, γιατί είπαμε....μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά δεν είναι ηλίθιοι. Με Fedex ούτε συζήτηση γιατί τα 'χουν κάνει πλακάκια με ιδιώτες εκτελωνιστές (κοράκια) που το μάτι τους γυαλίζει στο παραμικρό δεματάκι που έρχεται εκτός Ε.Ε. και δεν αφήνουν τίποτα να περάσει χωρίς να το εκτελωνίσουν! Από την τιμή που σου λένε δε, το 90% είναι η αμοιβή τους!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Οπότε ξεχνάμε την Αμερική...
Γαμώτο,σ'όλα τα ευρωπαϊκά ebay δεν μπορώ να το βρω,και τα ιντερνετομάγαζα δεν το έχουν πλέον (σε medium)![]()
Mάλλον θα πάω σε άλλα γραφικά ή κάνα total black
Σας ευχαριστώ...μου κάνατε την καρδιά περιβόλι![]()
Το χάσαμε το κορμί πατριώτηηηηηη