Να τί έπαθε το κίτρινο κτήνος (σίγουρα λιγότερα απ'το πόδι μου )
Να τί έπαθε το κίτρινο κτήνος (σίγουρα λιγότερα απ'το πόδι μου )
Για άλλο λόγο είναι αυτά:για να μη γεμίζει η πίστα λάδια όταν πέσεις.Είναι αλουμινένια(billet aluminum).Χειρότερα θα το κάνανε..Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Τωρα καταλαβα οτι η Woodcraft ΕΧΕΙ λογο που τα που λαει αυτα τα καπακια ...
Ίσως καρίνα/lower fairing να σώζανε την κατάσταση.Πιθανόν οι μπότες που έχω πλέον αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Ρε άντε πάνε βάλε καμιά φωτογραφία τώρα που το έφτιαξες/φτιάχνεις![]()
Αυτό το τελικό τί μας το κότσαρες εδώ?Για να τρώμε όλο μας το φαϊ?![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Για άλλο λόγο είναι αυτά:για να μη γεμίζει η πίστα λάδια όταν πέσεις.Είναι αλουμινένια(billet aluminum).Χειρότερα θα το κάνανε..
Ίσως καρίνα/lower fairing να σώζανε την κατάσταση.Πιθανόν οι μπότες που έχω πλέον αλλά ποτέ δεν ξέρεις
nai ΑΛΛΑ ΑΝ ειχες Woodcraft οταν επεσες ...δεν θα αλλαζες το καπακι...θα αλλαζες εκεινο το μπλε κομματι μονο(εχει ανταλλακτικο)![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αν δεν τραυματιζότανε το πόδι μου (κι έπεφτα από δικό μου σφάλμα) δε θ'άλλαζα τίποτα!Χέστηκα και για τα καπάκια και τα σίδερα...Τεσπα αφού δεν έπαθα τίποτ'άλλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
nai ΑΛΛΑ ΑΝ ειχες Woodcraft οταν επεσες ...δεν θα αλλαζες το καπακι...θα αλλαζες εκεινο το μπλε κομματι μονο(εχει ανταλλακτικο)![]()
σωστοτατος.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Αν δεν τραυματιζότανε το πόδι μου (κι έπεφτα από δικό μου σφάλμα) δε θ'άλλαζα τίποτα!Χέστηκα και για τα καπάκια και τα σίδερα...Τεσπα αφού δεν έπαθα τίποτ'άλλο....![]()
![]()