εκπληκτικο μηχανακι...
3 οι ενστασεις!!!
πολλα τα 1700 κυβικα (ασφαλειες,τελη,καταναλωση κτλ)
πολλα τα 230 κιλα
γιαπωνεζικο ονομα που εγγυαται σιγουρια και μεταπωληση αλλα δεν εχει καθολου απο την αιγλη και την μοναδικοτητα των αλλων 2...(ειμαι κομπλεξαρα φαινεται)!!!
εισαι !!Αρχικά δημιουργήθηκε από gepapa_gr
εκπληκτικο μηχανακι...
3 οι ενστασεις!!!
πολλα τα 1700 κυβικα (ασφαλειες,τελη,καταναλωση κτλ)
πολλα τα 230 κιλα
γιαπωνεζικο ονομα που εγγυαται σιγουρια και μεταπωληση αλλα δεν εχει καθολου απο την αιγλη και την μοναδικοτητα των αλλων 2...(ειμαι κομπλεξαρα φαινεται)!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gepapa_gr
γιαπωνεζικο ονομα που εγγυαται σιγουρια και μεταπωληση
Σιγουρια ναι...τωρα για το δευτερο μην ορκιζεσαι κιολας...![]()
![]()
![]()
Γιώργο , εγώ μεταξύ των δύο ψηφίζω Buell , διότι
είναι τελείως διαφορετικό από ότι υπάρχει , έχει ΤΟΝ ήχο (με το κίτ βελτίωσης) , πολλή καλή ποιότητα κατασκευής , δεν φαίνεται ούτε ένα καλωδιάκι , πολλή ροπή , ιμάντα (δεν τεντώνεις -δεν λαδώνεις) , πολύ καλά φρένα , after market ανταλλακτικά (όπως carbon fairing) .
Αρνητικό θα έλεγα ότι είναι στα ταξίδια , εκτός αν είσαι μικρόσωμος ,δεν έχει κάλυψη από τον αέρα και είναι σχετικά μικρό σε όγκο.
Η αντιπροσωπεία είναι καλή και τιμές λογικές.
Το δικό μου XB12S :
![]()
μικροσωμο δεν θα με πεις 1,80 και 90 κιλα...
κατα τα αλλα συμφωνο και για το ταξιδι δεν με πολυ ενδιαφερει....
σημερα εμαθα οτι βγαζουν λεει προβληματα στις κεφαλες κι οτι καινε λαδια (ξεριες κατι)?
γενικως απο αξιοπιστια λενε τιποτα η θα κανω φιλο τον μαστορα?
(ειμαι τυπικος στα σερβις και το ζεσταμα πριν το πιωμα αλλα δεν θελω 3 το μηνα να ειμαι συνεργειο...
Πιώμα ?
Δεν ξέρω αν θα αντέξει στο πιώμα , τότε ίσως σου βγάλει πρόβληματα . Το δικό μου δεν έχει ακόμα πρόβλημα με ότι ανέφερες , γενικότερα δεν έχει κάποιο πρόβλημα , θα πρέπει όμως να σου πω ότι η χρήση της είναι και περιορισμένη διότι δεν την κυκλοφορώ καθημερινά αλλά όταν κυκλοφορεί οδηγείτε Normal.
Όμως νομίζω ότι αν θέλεις μία μοτοσικλέτα για κόντρες , burn out και γενικότερα ταρζανιές ένα Ιαπωνικό σίγουρα θα είναι πιο αξιόπιστο.
Θα σου πρότεινα , πριν το αγοράσεις να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία αν υπάρχει κάποιο για test drive , διότι είναι πολύ ιδιαίτερο και ίσως να μην σε καλύψει .
......... http://www.youtube.com/watch?v=I_SpU...eature=related
κοιτα ...οι BUell αρεσουν στις γυναικες...
...τις Ducati τις αγοραζουν κι ολας......
περα απο την πλακα στο 'πιωμα' δεν το βλεπω να αντεχει η Ducati παραπανω απο μια Buell...
ΤΑ Ιδια αποτελεσματα θα χει.... σουζες και εντο και Burnout ... το 'στεγνωνουν' το μηχανακι ...
Accipere quam facere praestat injuriam