παιδια δυστυχως σιγα σιγα αποχωρει η καλη ποιοτητα χιονιου. απο εδω και στο εξης εχουμε να κανουμε με σουπες και για αυτο τα παραταω τωρα και ραντεβου του χρονου παλι με ιδιες ποσοτητες χιονιου!
![]()
![]()
![]()
απο εδω κι περα λαδώστε και γυαλίστε τα μοτέρ σας!!!!!!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Εμένα μου αρέσει πολύ η Βασιλιτσα γιατί έχει δέντρα και δεν είναι μονότονη η κατάβαση που και που παίρνω και κανένα δέντρο αγκαλιά.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψήνομαι να πάω για τελευταία φορά σαββατοκύριακο![]()
Μάλλον ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
απο εδω κι περα λαδώστε και γυαλίστε τα μοτέρ σας!!!!!!
Ελεγα να ανέβω το Σαββατο αλλα τελικά μάλλον θα παω για σερφάκι μου φαίνεται![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
να ρωτήσω;;; to snowβορντ δεν είναι για αυτούς που φοβούνται μην ανοίξουν τα ποδαράκια τους σε καμμιά στρόφή ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μάλλον ναι...
Ελεγα να ανέβω το Σαββατο αλλα τελικά μάλλον θα παω για σερφάκι μου φαίνεται![]()
![]()
ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..
οχι ρε συ
ειναι για αυτους που γενικα εχουν συνηθησει να τα εχουν κλειστα![]()
οι υπολοιποι βολευονται με το σκι για να διευκολυνουν την συνηθεια αυτη![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μάλλον ναι...
Σημερα πήγε φίλος στην Βασιλίτσα και το χιόνι είναι πραγματικά σουπα!! Το χιονοδρομικό όλο και όλο 10 άτομα (το μόνο θετικό)
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?