Πως τσεκάρω το μπροστινό γρανάζι αν "παίζει" πάνω στο καρέ του?
If you gonna die...
... die with your boots on
και το fz6 το δικο μ κοπαναει διαρκως,
μονη λυση ειναι καλα λαδακια , ( εγω βαζω motul αλλα ακουσα κ για τα torco οτι ειναι καλα ) , σφιξιμο της αλυσιδας και πολυ καλο λαδωμα ( πχ σπρει με λευκο λιθιο ) , και λιγο αντισκωριακο στο γραναζι το μπροστινο, και στον λεβιε ( πχ με Wd-40 )
αλλα η γλυκα δεν κραταει για πολυ , μετα απο λιγο χρονικο διαστημα κοπαναει παλι
με το χέρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
έκανες κάτι από τα υπόλοιπα?
Οχι ακομα.θα την παω αυριο το μεσημερι για λαδακια,σφιξιμο αλυσιδας,τσεκαρισμα γραναζιου και οτι αλλο χρειαστει.Λιγοτερο απο ενα μηνα την εχω τη μηχανη, την ειχα αγορασει μεταχειρησμενη.
If you gonna die...
Aυτό πάλι πως σού ρθε? Ποιός ο λόγος?Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
και λιγο αντισκωριακο στο γραναζι το μπροστινο( πχ με Wd-40 )
Οτι και να κανεις το FZ6 (και τα περισσότερα Yamaha) θα κάνε γκαπ σαν να παει να σπάσει οταν βαζεις 1η.
Συνήθισέ το η άλλαξε μηχανή.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και στην 2α μη σου πω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Aυτό πάλι πως σού ρθε? Ποιός ο λόγος?
Οτι και να κανεις το FZ6 (και τα περισσότερα Yamaha) θα κάνε γκαπ σαν να παει να σπάσει οταν βαζεις 1η.
Συνήθισέ το η άλλαξε μηχανή.![]()
καθε φορα σηκωνεται η τριχα απο τον ηχο,αλλα ειναι καινουργια στα χερια μου ακομα...
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
μαλον θελουν αλλαγη τα λαδια στο μοτερ.μεσα στην πολη ταλαιπορειται το μηχανακη.το κανει οταν ειναι κρυο η ζεστο το μοτερ ;.τα (yamaha) παντα ειχαν προβλημα στο σασμαν απο θεμα (ηχου)χωρις αλλα προβληματα. παντως κοιτα και την ντιζα του συμπλεκτη αν ειναι (χαλαρη) ξεβιδωσε την λιγο.μπορει να μην απομονονει καλα.![]()
Δεν είναι καλή ιδέα να το κάνει κάποιος που δεν είναι πολύ σχετικός με αυτά τα πράγματα, γιατί δεν είναι εύκολο να καταλάβει το ελαφρό "πατινάρισμα" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MANOSR1
παντως κοιτα και την ντιζα του συμπλεκτη αν ειναι (χαλαρη) ξεβιδωσε την λιγο.μπορει να μην απομονονει καλα.![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
1.τα λαδια που εχεις μεσα ποσα χλμ εχεις κανει με αυτα?
2.το cbf250 επειδη το εχει και η κοπελια μου εχει ενα ψιλοπροβλημα με τις ταχυτητες και συγκεκριμενη με την πρωτη σε αλλαγη με την δευτερα και εχει και ενα προβλημα το cbf δεν βρισκεις την νεκρα ταχυτητα αυτο ειναι εργοστασιακο προβλημα.
αλα κοιτα ποσα χλμ εχεις κανει με αυτα τα λαδια αμα εχεις κανει πανω απο 4.000 στηλτα με μια κινηση και βαλε καινουργια.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
to ediamesoΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
poio ap'ta dio?![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
κατάλαβα από που το άκουσες...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
( εγω βαζω motul αλλα ακουσα κ για τα torco οτι ειναι καλα ) ,![]()
Μπορεί ωρέ παλιάνθρωπα κάλιστα, να σφίξει την ντίζα (ξεσφίγγοντας τον ρεγουλατόρο) τόσο, ώστε να παραμείνει ενας ''αέρας'' 1,5-2mm στην μανέτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν είναι καλή ιδέα να το κάνει κάποιος που δεν είναι πολύ σχετικός με αυτά τα πράγματα, γιατί δεν είναι εύκολο να καταλάβει το ελαφρό "πατινάρισμα" ...![]()
Για το ''στήλτα'' δεν λέω τίποτε. Αλλά ρε κολλητέ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΊΝΗΣΗ πώς τα στΕλνεις...? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
στηλτα με μια κινηση![]()
παιδια,το προβλημα λυθηκε
1.καινουρια λαδια
2.κουνουριο φιλτρο λαδιου
3.λαδωμα αλυσιδας(γιατι χωρις λαδωμα δεν παμε πουθενα σ'αυτη τη χωρα)
4.ισιωμα συμπλεκτη
![]()
If you gonna die...
4.ισιωμα συμπλεκτη
[/B][/QUOTE]
τι ειναι αυτο; πρωτη φορα το ακουω![]()
Γιαννης
ισιωμα συμπλεκτη ???
κ γω πρωτη φορα το ακουω !
Ειναι το μυστικο συστατικο για το μαγικο φιλτρο ?!
Τα υπολοιπα τα εχω κανει κ συνεχιζει κ κοπαναει . Για πες να μαθαινουμε κ μεις ...
Για πε για πε ..
![]()