Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 160

Θέμα: ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ok........αν με ακουν οι Θεσσαλοι πανταχου .........

:o ....ηηηηΗΗΗΗΗΗ Συναντησις αυτου του Σαββατου θα γινει στην Καντινα στην οδο Βολου ..... στην Παλ.εθν.οδο.... :o

πικνίκ ρε.. καντίνες.. κανονίζετε ένας κρατάει τυρί άλλος ζαμπόν.. αυτά είναι.. με τις ταχύτητες που πάτε δεν θα σας απασχολήσει και το θέμα του ψυγείου.. μια χαρά θα στε
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

χμμμμμμμμμμμ....ωραια τα λετε....εχει πιει κανεις καφε στο Παρισι η στο Μιλανο και εχει κατσει κανα 4ωρω χωρις να παρει κατι αλλο???γιατι συνηθως στο εξωτερικο ο μεσος ορος διαμονης ειναι κανα μισαωρω και για ντοποιους (που ειναι πολυυυυυυυυυ λιγοτερος) και για τουριστες....εδω στο Ελλαδισταν με εναν φραπε βγαζεις και 6ωρω αν εχει και ταβλι μαζι....σιγουρα η Ελλαδα ειναι πιο ακριβη σε πολλα πραγματα αλλα να μην ειμαστε και παραλογοι...αλλωτε υπαρχουν και τα καφενια που πινεις το φραπεδακι σου με 2-2,50 ευρω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    χμμμμμμμμμμμ....ωραια τα λετε....εχει πιει κανεις καφε στο Παρισι η στο Μιλανο και εχει κατσει κανα 4ωρω χωρις να παρει κατι αλλο???γιατι συνηθως στο εξωτερικο ο μεσος ορος διαμονης ειναι κανα μισαωρω και για ντοποιους (που ειναι πολυυυυυυυυυ λιγοτερος) και για τουριστες....εδω στο Ελλαδισταν με εναν φραπε βγαζεις και 6ωρω αν εχει και ταβλι μαζι....σιγουρα η Ελλαδα ειναι πιο ακριβη σε πολλα πραγματα αλλα να μην ειμαστε και παραλογοι...αλλωτε υπαρχουν και τα καφενια που πινεις το φραπεδακι σου με 2-2,50 ευρω...

Δεν παίζει φίλε, ελληνικές δικαιολογίες είναι αυτές.

Στο Βερολίνο τουλάχιστον σε καφέ καθόταν ο κόσμος άνετα 1.5 ώρα. Πολλοί με βιβλίο και αραχτοί με καφέ φίλτρου για ώρα... Το ίδιο έλεγα και εγώ μέχρι που είδα ότι δεν διαφέρουν και τόσο όσο θέλουμε να πιστεύουμε.

Και μην μου πεις ότι κάθεσαι στο Γκάζι ή στο Θησείο πχ 4 ώρες για καφέ με ένα καπουτσίνο... Τουλάχιστον κανείς νορμάλ...

Μανιβελάτο μέλος

Μια χαρά καθόμασταν στο Παρίσι, και αυτό το ότι εκεί τρέχουν, κάθονται μισή ώρα, πίνουν βιαστικά την κάνουν, μπλα μπλα είναι απλά βλακείες που λέμε εμείς.. Όσες φορές κάτσαμε παρίσι για καφεδάκι 2-3 ώρες ά ν ε τ α.. και δεν είμασταν η εξαίρεση.. Και εντάξει δεν λέω.. δίκιο έχεις για το καφενείο, αλλά γιατί να δώσω στο καφενείο όσα δίνω στο κέντρο του παρισιού?
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος

Από τα διαστήματα που κάθομαι εκεί, και επειδή και εδώ έχω δικό μου σπίτι οπότε ψώνια και ότι χρειάζομαι το κάνω μόνος μου, τα μόνα πιο ακριβά πράγματα εκεί, τα μόνα είναι, το εμφυαλομένο νερό (όμως παντού, και το σημειώνω γιατί πχ εδώ Ηράκλειο δεν είναι πόσιμο) το νερό της βρύσης είναι πώσιμο, η βενζίνη (αν και επειδή μίλησα ξανά γιατί φεύγω δευτέρα έχει πέσει αρκετά, και εκτός αυτού όλα σχεδόν τα Ι.Χ κινούνται με Ντίζελ) και τα ενοίκια στις μεγάλες πόλεις, όπως και στην Αθήνα, με τον βασικό μισθό να είναι στο διπλάσσιο. Ειδικά σε τομείς όπως ο δικός μου, ο μισθός εδώ είναι υποπολλαπλάσιος..

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Δηλαδη ο πιτσιρικας θα πηγαινει καφενειο για να πιει ενα φραπε σε λογικη τιμη?

Η ειμαστε και παραλογοι που γκρινιαζουμε διοτι πληρωνουμε διπλασια τα ειδη καθημερινης αναγκης σε σχεση με χωρες με πολυ μεγαλυτερους βασικους μισθους .......

Ο καφες και ο φραπες ειναι το λιγοτερο...... μπορω να μη πιω η μπορω να το φτιαξω και σπιτι μου μια χαρα

.............. Αλλα κατι λεγαμε για κριση ......... μαλλον δεν..... γιαυτο μας μαμανε

Παλαιό μέλος
    το αν πετύχει το μποϋκοτάζ το Σάββατο, θα κριθεί από το τι θα γίνει στις ίδιες καφετέριες την Κυριακή...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    το αν πετύχει το μποϋκοτάζ το Σάββατο, θα κριθεί από το τι θα γίνει στις ίδιες καφετέριες την Κυριακή...
    Καλά προφανώς.. Μου θυμίζει κάτι earth hours που μόλις περάσει η ώρα ανάβεις aircondition, 10 τηλεοράσεις, αερόθερμο, θερμοσίφωνα, φούρνο, ανεμιστήρα, πυρηνικό αντιδραστήρα και ότι υπάρχει στο σπίτι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Από τα διαστήματα που κάθομαι εκεί, και επειδή και εδώ έχω δικό μου σπίτι οπότε ψώνια και ότι χρειάζομαι το κάνω μόνος μου, τα μόνα πιο ακριβά πράγματα εκεί, τα μόνα είναι, το εμφυαλομένο νερό (όμως παντού, και το σημειώνω γιατί πχ εδώ Ηράκλειο δεν είναι πόσιμο) το νερό της βρύσης είναι πώσιμο, η βενζίνη (αν και επειδή μίλησα ξανά γιατί φεύγω δευτέρα έχει πέσει αρκετά, και εκτός αυτού όλα σχεδόν τα Ι.Χ κινούνται με Ντίζελ) και τα ενοίκια στις μεγάλες πόλεις, όπως και στην Αθήνα, με τον βασικό μισθό να είναι στο διπλάσσιο. Ειδικά σε τομείς όπως ο δικός μου, ο μισθός εδώ είναι υποπολλαπλάσιος..
    Το 1.5 λίτρο νερό στα Lidl έκανε 0.49 λεπτά. Πολλά θα μου πείτε όταν η 6δα κάνει εδώ 1.5 ευρώ. Δηλαδή 0.25 το κάθε μπουκάλι.

Με την μόνη διαφορά ότι εκεί τα άδεια μπουκάλια τα επέστρεφες και έπαιρνες 0.35 λεπτά.

Κάντε την πράξη και θα δείτε... το νερό κόστιζε 0.14 λεπτά!!!! και έκαναν και ανακύκλωση σε απίστευτα ποσοστά σε άδεια μπουκάλια νερού....

Και ναι βλέπαμε να φέρνουν τσάντες με άδεια (πατημένα) μπουκάλια και να πέρνουν 6δες και να τους κοστίζει γύρω στα 0.80 λεπτά η 6δα +ότι δεν πήγαιναν στα σκουπίδια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    Τι να λέμε τώρα.....τα πάντα όλα....!

Ας προσπαθήσουμε όλοι εκείνη την ημέρα, να τους ταρακουνίσουμε λίγο,,,και είμαι σίγουρος,,,ότι στο μέλλον θα γίνουν ανάλογες ενέργειες μέχρι να λογικευτούν!

Να προσθέσω ότι στο Μεσολόγγι(που κατοικώ τον τελευταίο καιρό), ο καφές έχει 2 ευρώ, και το ποτό 5 ευρώ,,,και οι καφετέρειες δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν απο αυτές της Αθήνας.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Το 1.5 λίτρο νερό στα Lidl έκανε 0.49 λεπτά. Πολλά θα μου πείτε όταν η 6δα κάνει εδώ 1.5 ευρώ. Δηλαδή 0.25 το κάθε μπουκάλι.

Με την μόνη διαφορά ότι εκεί τα άδεια μπουκάλια τα επέστρεφες και έπαιρνες 0.35 λεπτά.

Κάντε την πράξη και θα δείτε... το νερό κόστιζε 0.14 λεπτά!!!! και έκαναν και ανακύκλωση σε απίστευτα ποσοστά σε άδεια μπουκάλια νερού....

Και ναι βλέπαμε να φέρνουν τσάντες με άδεια (πατημένα) μπουκάλια και να πέρνουν 6δες και να τους κοστίζει γύρω στα 0.80 λεπτά η 6δα +ότι δεν πήγαιναν στα σκουπίδια.
    Ναι εγώ εννοούσα στο εστιατόριο επειδή το σχολιάζουν πολλοί, και οι ίδιοι οι Γάλλοι.. Για την ανακύκλωση.. τι να λέμε τώρα.. εμείς τώρα κουτσά στραβά κάνουμε κάτι δειλά βήματα με τους μπλε κάδους όταν πριν 20 χρόνια που ήμουν 4-5 χρονών θυμάμαι να πηγαίνουμε με ένα ειδικά κανιβαλισμένο Renault 4?5? αυτό με τις ταχύτητες στο ταμπλό.. (σε αυτό έμαθα να αλλάζω ταχύτητες.. ξέφυγα πάλι) για τον σκοπό αυτό τα σκουπίδια όχι σε κάδους αλλά σε τρεις τεράστιους (καλά ήμουν και μικρός και φάνταζαν ακόμα μεγαλύτεροι) ειδικά διαμορφωμένους χώρους.. υπόψην δεν μιλάμε για κέντρο της πόλης αλλά για ένα προάστιο 15 χλμ έξω.. και τώρα εσύ μου λες για να επιστρέφουμε μπουκάλια.. όταν βγάλω τα πρώτα άσπρα μαλλιά.. ή καλύτερα όταν αυτά γίνουν ίσα σε πλήθος με τα μαύρα..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    χαχααχα
    τι λετε ρε για παρισια κλπ..

εκει πινεις κατω απο τον πυργο του ΑΙΦΕΛ καφε με 3,5 ευρω και πας
    στο ηρακλειο στην κοραη που ειναι γυρω γυρω πολυκατοικιες και κατι σοκακια που δεν βλεπεις ηλιο και δινεις τα ιδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αφηστε μαγκες,

τα ΔΗΘΕΝ: χαιλικι μας, το αραλικι μας, και την μαγκια μας την πληρωνουμε πολυ ακριβα..

μια χαρα ειναι οι ανθρωποι εξω, και η ζωη τους επισης..

το προβλημα στην ελλαδα δεν ειναι οτι ΟΛΟΙ θελουν να βγαλουν κερδος,
    αλλα οτι ΟΛΟΙ θελουν να χεστουν στο ταληρο με ενα κωλομαγαζο που ανοιξαν..

παντου καφετεριες, σουβλατζιδικα, ντελιβεραδικα κλπ κλπ
    βεβαια τωρα με την οικονομικη κριση προφανως θα πιουν ολοι γιατι
    ο κοσμος δεν εχει λεφτα να πεταει συνεχεια απο δω και απο κει..

αισχροκερδια σε πολλα αγαθα και κανενας κρατικος ελεγχος, χροοοονια τωρα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Θα επαναλάβω αυτά που είχα γράψει για την "Ωρα της γης".

Ο σκοπός δεν είναι για ενα Σάββατο να μην πιείτε το φραπέ σας... Ο σκοπός είναι να αλλαξετε(-ουμε) συνήθειες και να αποκτήσετε(-ουμε) καταναλωτική συνείδηση. Οι Γερμανοι αυτό έχουν, επιλέγουν τα μέρη με φτηνότερα προϊόντα, γι' αυτό και ωθούν τις τιμές προς τα κάτω, ενώ εμείς αδιαμαρτύρητα πληρώνουμε και μάλιστα δε λέμε και κουβέντα για να μη φανούμε καρμίρηδες (κατοχικό κόμπλεξ..)

Ειναι ενα μαγαζί στη δουλειά μου όπου καμια φορά τρώω τα μεσημέρια. Πήρα μια μέρα Κοκακολα και είχε (κουτάκι) 3 ευρω! Ε, δεν αναπήρα και τους το είπα κιόλας γιατί, έκτοτε νεράκι βρύσης

Επίσης καλό ειναι να αλλάξουμε και συνήθειες ζωής και να ξεφύγουμε απο το ανατολίτικο ραχατλίκι στον καφενε πιάνοντας ενα τραπέζι για 4-5 ώρες .... Είναι κι αυτός ενας λόγος που είναι ακριβοι οι καφέδες, για σκεφτείτε εαν πιναμε εναν στα γρήγορα κ φεύγαμε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σαν πολλοί τεμπέληδες μαζευτήκαμε

Μα καλά ποιός νοήμων άνθρωπος θα χαραμίσει 4-5 ώρες για καφέ βρε παιδιά?
    Τώρα για μια στο τόσο, ε ας πάει και το παλιάμπελο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Επίσης καλό ειναι να αλλάξουμε και συνήθειες ζωής και να ξεφύγουμε απο το ανατολίτικο ραχατλίκι στον καφενε πιάνοντας ενα τραπέζι για 4-5 ώρες .... Είναι κι αυτός ενας λόγος που είναι ακριβοι οι καφέδες, για σκεφτείτε εαν πιναμε εναν στα γρήγορα κ φεύγαμε

οχι ρε πακτεν...και στο εξωτερικο ετσι γινετε...καθονται με τις ωρες...2-3-4 ωρες λεμε....:rotflmao:
    και ασε που σε τουριστικα μερη ειναι παμφτηνα...βεβαια οταν ειχα παει στο Milano στην Piazza Duomo και ειχα παρει 2 καφεδες ενα κρουασαν και ενα μικρο νερο ειχα δωσει 12?...πρεπει να το ειχε ελληνας...και βεβαια παντου 15-16χρονα να ξημερωβραδυαζονται στις καφετεριες...οπως εδω αλλωστε...:rotflmao:

βεβαια το φραπεδακι που ειχαμε πιει στη Αλιαρτο αν θυμαμαι καλα εκανε 2 η 2,5????αλλα σωστα...Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. δεν μειλαω για αλλα αγαθα που ειναι πρωτης αναγκης και ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να εχουν οτι ναναι τιμες...
    υ.γ.2 το καφεδακι στα ορθια η πακετο κανει οσο και στο εξωτερικο....γιατι αραγε???εκει δεν τους νοιαζει να βγαλουν φραγκα???
    υ.γ.3 ακου το λιγοτερο απο το μισο των τιμων εδω....

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγωνασ Dragster Στισ Σερρεσ 23-24/4
    από VFR781 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 03:04
  2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΤΟ MOTO.GR ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 10/4/05...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 182
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 19:41
  3. Αποψε, Στισ 9.00
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2004, 23:01
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 18:10
  5. Γιατι Πρεπει Να Βγαινεισ Χαμογελαστοσ Στισ Φωτο!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 17:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF