Μόνο σύννεφα θα έχει! όλα καλά!
Μόνο σύννεφα θα έχει! όλα καλά!
leo gia to ftero pou mpainei i pinakida.diladi na vgei afto k na meinoun ta flas pano.rotisa mipos to exei kanei kaneis alla apoti fenete kaneis.tha prospathiso kego kapoia stigmi k tha sas po.
oso gia to undertray to gnorizo alla skeftomoun an apo ti mana tou ta flas menoun sti mixani an vgaleis to ftero tis pinakidas.
we`ll seeeeeeeee
banditosssssss
Θα με κάνεις να πάρω το φακό και να βγω έξω να δω τώρα... Αν δεν απατώμαι, το φτερό είναι ένα κομμάτι με το undertray και δεν βγαίνει. Οπότε ή το πριονίζεις όπου σε βολεύει και βρίσκεις και τρόπο να στερεώσεις την πινακίδα ή παίρνεις καινούριο undertray και βάση...Αρχικά δημιουργήθηκε από dexter_geo
leo gia to ftero pou mpainei i pinakida.diladi na vgei afto k na meinoun ta flas pano.rotisa mipos to exei kanei kaneis alla apoti fenete kaneis.tha prospathiso kego kapoia stigmi k tha sas po.
oso gia to undertray to gnorizo alla skeftomoun an apo ti mana tou ta flas menoun sti mixani an vgaleis to ftero tis pinakidas.
Ελα....το χουν κανει πολλοι στο εξωτερικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dexter_geo
we`ll seeeeeeeee
Με ενα Dremel το κόβεις μόνος σου....αλλα το αισθητικο αποτελεσμα θα εξαρτάται απο το πόσο "καλλιτεχνης" εισαι.
Αμα βρω φωτο θα σου στειλω..
![]()
Βρήκε ένας φίλος αυτό και μου άρεσε Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αρέσει στο αερόψυκτο μοτέρ η κλεισούρα το καλοκαίρι. Το κόστος πάντως στα 290 ευρώ δεν είναι απαγορευτικό, κάθε άλλο.
Έχει και αυτό για τα υδρόψυκτα
Χωρίς το φτεράκι στην ουρά το Bandit γίνεται λίγο καγκούρικο, ειδικά το γυμνό. Δεν είναι κακό πάντως!
Και για να το "επισημοποιήσω" σαν πρόταση....
Το 3ο Bandit meeting προτείνεται να γίνει στο Γαλαξίδι, καφέ στην παραλία και φαγητό στην γύρω περιοχή
Μέχρι τώρα προτίθενται να συμμετέχουν οι:
Dim40
Zvailakis
Εγώ...![]()
Και περιμένουμε άλλες προτάσεις και προθέσεις... Καλό καιρό θα έχει, πάρτε και το έτερο ήμισυ μαζί!
Ωραία θα βγω σήμερα να βρω έτερο ήμισυ! :rotflmao: :rotflmao:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ άμα ξέρεις που δίνουν τέτοια πες μου γιατί ενδιαφέρομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Ωραία θα βγω σήμερα να βρω έτερο ήμισυ! :rotflmao: :rotflmao:
(αν και μετά θα με κοπανήσει η Vegas που δε θα μπορεί να έρχεται μαζί)
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
ΧΑΧΑΧΑΧΑ άμα ξέρεις που δίνουν τέτοια πες μου γιατί ενδιαφέρομαι...
(αν και μετά θα με κοπανήσει η Vegas που δε θα μπορεί να έρχεται μαζί)
Εισαι κακοηθεις ανθρωπας!!!![]()
Εγω ρε θα σε κοπαναγα???Μαλλον ξεχασες τι ευχη σε εδωκα για τα γενεθλια σου...
![]()
Ισα ισα βρε που θα χαιρομουν και το ξερεις!!! Σιγα, οκ δε θα ερχομουν σε βολτες μεεεεεχρι να παρω και γω μηχανη, αλλα και??![]()
Θα ταν το φιλαρακι μ χαρουμενο![]()
υγ: Ζαχαρια αν βρεις και κανα ετερο ημιση για κοπελα (δλδ εμενα :P ) πες με ντε!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Υπάρχει και το καβαfuckι, μη ξεχνάς, ΔΙΠΛΩΜΑ βγάλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Σιγα, οκ δε θα ερχομουν σε βολτες μεεεεεχρι να παρω και γω μηχανη
Για την Κυριακή είσαι μέσα;
Τωρα που ειμαι και ανεργη παλι????Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Υπάρχει και το καβαfuckι, μη ξεχνάς, ΔΙΠΛΩΜΑ βγάλε...
Για την Κυριακή είσαι μέσα;![]()
Λιγο δυσκολο το διπλωμα και ολα τα αλλαα....
Για τη Κυριακη ακομα δε ξερω...
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Ενδιαφέρον ακούγεται το Γαλαξίδι. Αύριο θα ξέρω σίγουρα αν θα μπορέσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Και για να το "επισημοποιήσω" σαν πρόταση....
Το 3ο Bandit meeting προτείνεται να γίνει στο Γαλαξίδι, καφέ στην παραλία και φαγητό στην γύρω περιοχή
Μέχρι τώρα προτίθενται να συμμετέχουν οι:
Dim40
Zvailakis
Εγώ...![]()
Και περιμένουμε άλλες προτάσεις και προθέσεις... Καλό καιρό θα έχει, πάρτε και το έτερο ήμισυ μαζί!
να έχει και καμιά λιακάδα να αράξουμε να κοκκινήσουμ λίγο οι μούρες μας!
Το έπαθα στον καφέ, ερυθρόδερμος κανονικότατα. Gay αντιηλιακό με δείκτη 50+ και μοδάτο καπελάκι προβλέπονται για το ΣουΚου και ας πασαλείψει το μαγουλάκι την επένδυση του κράνους... Δε θα γίνω σκληρός μηχανόβιος ποτέ, το ξέρω, τα φλωρογονίδια δύσκολα κρύβονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
να έχει και καμιά λιακάδα να αράξουμε να κοκκινήσουμ λίγο οι μούρες μας!
που θα φάμε τελικά?