έχει μια καλή στο λιμάνι στο Γαλαξίδι, αλλά μπορούμε να δοκιμάσουμε και αυτήν που έλεγε ο Portishead αν φτιάξει το link και δούμε ποιά είναι... Μη πάμε στο χωριό και ζητάμε την ταβέρνα της ζωντοχήρας, θα μας πάρουν με τις πέτρες!
έχει μια καλή στο λιμάνι στο Γαλαξίδι, αλλά μπορούμε να δοκιμάσουμε και αυτήν που έλεγε ο Portishead αν φτιάξει το link και δούμε ποιά είναι... Μη πάμε στο χωριό και ζητάμε την ταβέρνα της ζωντοχήρας, θα μας πάρουν με τις πέτρες!
άσχετο αλλά μόλις το είδα!
GSX650 F
ουσιαστικά με full fering! σούπερ όμορφο μηχανάκι!!!!!!!!!! αλλά σιγά μην έρθει Ελλάδα!
Ετσι οπως ειναι το θρεαντ μας ολα σχετικα ειναι![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Από πέρυσι κυκλοφορεί έξω. Αλλά εμείς δεν αγοράζουμε αν δεν έχει 300 άλογα το λιγότερο... Κομπλεξικός Έλλην Μοτοσικλετιστής.Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
GSX650 F
ουσιαστικά με full fering! σούπερ όμορφο μηχανάκι!!!!!!!!!! αλλά σιγά μην έρθει Ελλάδα!
kαποιο link να το δουμε και εμεις;
τι εγινε το ναυπλιο σαν εναλακτικη;
Dim δεν πήγε πουθενά το Ναύπλιο, απλά το Γαλαξίδι είναι πιο ενδιαφέρων προορισμός από πλευράς διαδρομής και λιγότερο "φορεμένο", η πασαρέλα στο Ναύπλιο είναι λίγο κουραστική. Για φαγητό πάντως υπάρχει η εξαιρετική ταβέρνα του Νούλη, ήταν σεφ στην Ελούντα, με λογικές τιμές και πολύ καλή μάσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
τι εγινε το ναυπλιο σαν εναλακτικη;
Όταν λέω προτείνετε κάτι αυτό ακριβώς εννοώ... Άσε που μας βλέπω τελικά τους 3 μας να πηγαίνουμε όπου είναι να πάμε, η Vegas δε το βλέπει για Κυριακή και άλλον δε βλέπω με κέφια.
Εγώ έχω κέφια οπότε γίναμε 4.[i] Άσε που μας βλέπω τελικά τους 3 μας να πηγαίνουμε όπου είναι να πάμε, η Vegas δε το βλέπει για Κυριακή και άλλον δε βλέπω με κέφια. [/B]
Έχει άλλη σέλα όμως και τα όργανα του GSR.Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
GSX650 F
Βρε λησταρχοι που εισαστε????![]()
Αντε μαζοχτειτε να απολαυσετε μια ωραια μερα!!!!![]()
Και αφηστε τις δικαιολογιες γιατι δεν υπαρχουν, ΤΕΛΟς!!! :o
:rotflmao::rotflmao:
Live fast...
Die Young...
Καλησπέρα! servise των 12.000χλμ. για bandit 650 κ8 στον Καρακώστα στην Κυψέλη, 170 ευρώ??? Πολλά ή οκ??? Πάντως και σε αλλα 2 εξουσιοδοτημένα που πήρα τηλέφωνο τόσο μου είπαν πάνω κάτω....
Για Κυριάκή πιθανό να είμαι και γω μέσα.....
Νορμαλ μου ακουγεται εμενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Καλησπέρα! servise των 12.000χλμ. για bandit 650 κ8 στον Καρακώστα στην Κυψέλη, 170 ευρώ??? Πολλά ή οκ??? Πάντως και σε αλλα 2 εξουσιοδοτημένα που πήρα τηλέφωνο τόσο μου είπαν πάνω κάτω....
Για Κυριάκή πιθανό να είμαι και γω μέσα.....
Sorry κιολας...μπορει να κανω λάθος....αντιπροσωπεια Honda δεν ειναι αυτος ? ? ?
einai kai ta 2.kai honda kai suzuki.
an einai kai apofasisetai peite meros gia tin Kiriaki
Ρε συ Γιαννη, δωστε σημειο και ωρα συναντησης για τη Κυριακη!:wacko:
Η τελος παντων οποιος θα αναλαβει να ναι λεαντερ![]()
Live fast...
Die Young...