Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 160

Θέμα: ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    και στα αυτοκίνητα - μεταξύ άλλων - στηρίζεται λιγάκι η παγκόσμια οικονομία, αυτό δε σημαίνει οτι το κάρο είναι είδος πρώτης ανάγκης
    στα αυτοκινητα οχι...στο πετρελαιο και στα παραγωγα του ομως???

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ρε πιείτε ρακή!

Με το καφέ & τις παπαριές! Άντε στη χειρότερη κονιάκ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Γιωργακι ισως επειδη εσυ (και εγω) δεν χρειαζομαστε καφε το πρωι δεν σημαινει οτι δεν το χρειαζετε ενα μεγαλο ποσοστο του δυτικοαναθρεμενου κοσμου....πρωτης αναγκης θεωρειτε απο την ζητηση και οχι απο το τι κανεις στην υγεια σου...αρα και το πετρελαιο (βενζινα) δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης...

καταρχην ΚΑΝΕΙΣ δεν τον ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τον καφε.

δευτερον, οχι η βενζινη δεν ειναι πρωτη αναγκη.
    αλλιως πρωτη ειναι και το αμαξι (γιατι χωρις αυτο τι να την κανεις την βενζινη; )

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    καταρχην ΚΑΝΕΙΣ δεν τον ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τον καφε.

δευτερον, οχι η βενζινη δεν ειναι πρωτη αναγκη.
    αλλιως πρωτη ειναι και το αμαξι (γιατι χωρις αυτο τι να την κανεις την βενζινη; )
    δικιο εχεις και εσυ και ο Γιαννης...αλλωστε τα εργοστασια λειτουργουνε ακομα με καρβουνο....για να μην σου πω οτι εχουνε βαλει σκλαβους να κανουν ποδηλατο και να παραγουν ενεργεια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φευγω...παω για καφε με τον Κιμωνα....

στα αυτοκινητα οχι...στο πετρελαιο και στα παραγωγα του ομως???

ούτε...

η κλασσική βιβλιογραφία λέει ότι οι βασικές ανάγκες είναι εκείνες που έχουν να κάνουν με επιβίωση...

όλα τα άλλα είναι παραλλαγές που εξυπηρετούν τα οικονομικά μοντέλα και δικαιολογούν την ύπαρξη των αγορών...

δικιο εχεις και εσυ και ο Γιαννης...αλλωστε τα εργοστασια λειτουργουνε ακομα με καρβουνο....για να μην σου πω οτι εχουνε βαλει σκλαβους να κανουν ποδηλατο και να παραγουν ενεργεια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φευγω...παω για καφε με τον Κιμωνα....

πρωτον : ρε γιδια; σας επηρεασε η κουβεντα;;
    δευτερον : α τον αλητη...και ειπε θα κανονισει ωρα να μπορω και εγω

Παλαιό μέλος
    Το μποϋκοτάζ δεν το επιβάλλει κανένας. Λέμε τις απόψεις μας και όποιος θέλει το κάνει. Δεν είναι υποχρεωτικό! Όποιος πιστεύει πως οι καφετέριες των άλλων χωρών είναι αχυρώνες, εμπρός στα ελληνικά πολυτελή καφέ και πως είναι λογικό να πληρώνει έως τριπλάσια τιμή από αυτήν που πληρώνουν στους αχυρώνες (γιατί αυτοί δεν έκαναν καμμιά επένδυση, δεν απασχολούν προσωπικό κ.λπ.), τότε είναι απολύτως ελεύθερος να συνεχίσει να πηγαίνει! Ο σκοπός της συγκεκριμένης συζήτησης δεν είναι να πείσει αυτόν, αλλά να ενημερώσει αυτούς που δε γνώριζαν, δε σκέφτηκαν, δεν έδιναν σημασία. Επίσης η συμμετοχή έπισκεπτών της ιστοσελίδας που είναι επιχειρηματίες του συγκεκριμένου κλάδου, καλό θα ήταν να δηλώνουν την ιδιότητά τους, πριν σπεύσουν να κατακρίνουν τις απόψεις των υπολοίπων. Θα ήταν πιο συνεπείς, πιο κατανοητές και πιο λογικές οι απόψεις τους.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    .. κάτι λιγουρηδες βλέπουν τα γκομενάκια ναι γεμίζει σαλια το πάτωμα.....
    Γι αυτό γλυστράω πάντα όταν σηκώνομαι από το τραπέζι μου..?

Γαμώτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    τα βλεπει αλλα δεν τον απασχολει.

δεν ειναι δικο του προβλημα αυτο, αλλα του μαγαζατορα.
    αν δει και δεν βγαινει...ας μην χωσει χοντρα λεφτα στο μαγαζι
    ο καθενας χωνει οσα λεφτα θελει σε ενα μαγαζι...αν το θεωρεις ακριβό δεν πας και ο μαγαζατορας περνει τα π@π@ρια μου...

αλλα εσυ πας...
    και ξαναρωτώ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ή ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1,50-2,00 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 4-5????

ΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ....

ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ..
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Γι αυτό γλυστράω πάντα όταν σηκώνομαι από το τραπέζι μου..?

Γαμώτο.

Σας κοιτάνε λιγουρηδες; :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σας κοιτάνε λιγουρηδες; :rotflmao: :rotflmao:
    Βρε τι ειναι αυτα που λες!!!

Αφου σε χει πει οτι κοιταει της κοπελιες του πρωην ανατολικου μπλοκ!! :wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ο καθενας χωνει οσα λεφτα θελει σε ενα μαγαζι...αν το θεωρεις ακριβό δεν πας και ο μαγαζατορας περνει τα π@π@ρια μου...

αλλα εσυ πας...
    και ξαναρωτώ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ή ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1,50-2,00 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 4-5????

ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ..
    Για πες που ειδες τον καφε 1,5-2 ευρω;;;
    Γιατι εγω τετοιες τιμες βλεπω στο Μοναχο,στη Ρωμη,στη Φρανκφουρτη ακομη και στις Αλπεις,2,5 ευρω ο καπουτσινο,εδω Ελλαδισταν 1,5 ευρω εχει μονο στο καφενειο του χωριου μου!
    ...cause the place seems still alive...

αλλα εσυ πας...
    και ξαναρωτώ

ρε μαστορα ΠΑΛΙ δεν καταλαβες και απορω γιατι.....
    σου απαντησα και πιο πανω οτι :
    δεν ειπα να συνεχισουν να πηγαινουν στο ιδιο μαγαζι που εχει ακριβο καφε...ΑΛΛΑ.

α) το οτι εχει καλο μαγαζι ΔΕΝ σημαινει οτι αυτοματα κερδιζει το δικαιωμα να βαζει τον καφε οσο θελει αυτος

β) ετσι οπως το ειχες θεσει στην αρχη ηταν σαν να ελεγες...ή πηγαινετε εκει ή πηγαινετε σε καφενειο....εκει ηταν η ενσταση μου..

γ) δεν εχουν αυτοματα το δικαιωμα οι οποιοιδηποτε καταστηματαρχες να βαζουν την τιμη οσο γουσταρουν αυτοι...υπαρχουν και καποια μετρα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos

αλλα εσυ πας...
    και ξαναρωτώ

τι να κανεις στο καφενειο με τους παπουδες ?

στην καφετερια πας, για να μπανιζεις στολισμενες και προικισμενες κορασιδες κατα πρωτον, και κατα δευτερον επειδη φτιαχνουν καλυτερο καφε απ'οτι στο σπιτι σου...

επεισης δεν ειναι οτι καλυτερο να μαζεψεις σπιτι σου 5 μαντραχαλους, οι οποιοι αποδεδειγμενα και εγγυημενα θα στο κανουν ρημαδιο...

(ο πρωτος ομως λογος ειναι ο βασικοτερος που παμε στην καφετερια...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ρε μαστορα ΠΑΛΙ δεν καταλαβες και απορω γιατι.....
    σου απαντησα και πιο πανω οτι :
    δεν ειπα να συνεχισουν να πηγαινουν στο ιδιο μαγαζι που εχει ακριβο καφε...ΑΛΛΑ.

α) το οτι εχει καλο μαγαζι ΔΕΝ σημαινει οτι αυτοματα κερδιζει το δικαιωμα να βαζει τον καφε οσο θελει αυτος

σε αυτό συγνώμη αλλά κάνεις λάθος..
    εχει δικαίωμα (και νομικά και ηθικά) να τον βάζει όσο θέλει...εκτος αν ο άλλος δεν εχει επιλογή όπως σε τρένα, καράβια κτλ...

η απόφαση ειναι δική σου ΚΑΘΑΡΑ...

β) ετσι οπως το ειχες θεσει στην αρχη ηταν σαν να ελεγες...ή πηγαινετε εκει ή πηγαινετε σε καφενειο....εκει ηταν η ενσταση μου..

Οχι, ειπα οτι σε ολες τις περιοχές υπάρχουν επιλογές για φθηνό καφέ....μικρά μαγαζακια με μειωμενο λειτουργικό κοστος που προσφέρουν καλές τιμές...
    εγώ μενω εξάρχεια και πινω τον φραπέ με 2 ευρώ και το ποτό με 4 στην Μεσολογγίου ας πουμε...
    στην τζαβελα εχει και αλλη καφετερια με αντιστοιχες τιμες....κτλ κτλ...

εσεις που μενετε αλλου ψαξτε να βρειτε τα στεκια σας....δεν θα σας τα υποδειξω εγώ...
    αλλα αν μπένετε στο πρώτο μαγαζι που εχει κοσμο ή μπενετε εκει που εχει γκομενες πληρωστε 10 ευρώ και μην διαμαρτύρεστε...γιατι δεν πατε για τον καφέ...

και στο κάτω κατω τι έχουν τα καφενεια??
    ας τα ξανακανουμε δημοφιλή και ας χεσουμε τις μεγαλες καφετεριες που στηριζονται στη μοστρα....και θα πινουμε το καφεδακι μας με 1,50

κλασικο παραδειγμα το Τηνιακο οπου η μεγάλη μπυρα κανει 1,60 και ειναι πατα γεματο νεαρόκοσμο...τελευταία μαλιστα εγινε και trendy....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγωνασ Dragster Στισ Σερρεσ 23-24/4
    από VFR781 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 03:04
  2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΤΟ MOTO.GR ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 10/4/05...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 182
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 19:41
  3. Αποψε, Στισ 9.00
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2004, 23:01
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 18:10
  5. Γιατι Πρεπει Να Βγαινεισ Χαμογελαστοσ Στισ Φωτο!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 17:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF