Breezy with a blend of sun and clouds
από το weather.com
βασικά λέει για μια μπόρα μετά τις 7 το απόγευμα!
Κατά τα άλλα ήλιο και 16-18 βαθμοί!!
Αδιάβροχα και πάμε....δεν μασάμε λέμε...
Breezy with a blend of sun and clouds
από το weather.com
Κατά τα άλλα ήλιο και 16-18 βαθμοί!!
Αδιάβροχα και πάμε....δεν μασάμε λέμε...
Και το meteo μιλάει για μετά τις 3 στο Γαλαξίδι. . Χμ, εγώ δεν έχω αδιάβροχες μπότες. Οι πιστάδικες που έχω πάρει κρατάνε λίγο νερό, αλλά λίγο, αν κάνει ότι βρέχει σοβαρά θα πλημμυρίσουν. Θα μου πεις, αν είναι στην επιστροφή δε με νοιάζει και τόσο πολύ... Δε ξέρω για τους υπόλοιπους. Η βροχή πάντως φαίνεται ότι θα έρχεται από Νότια, αφού πχ Ναύπλιο το δίνει βροχή από το πρωί. Ομολογώ ότι βροχή και στο πήγαινε και στο έλα, αν συνυπολογίσω τις βρεγμένες μπότες δε με φτιάχνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
ΟΚ οπότε πρώτο θέμα: Ποιός δεν έχει πρόβλημα με -πιθανές- βρεγμένες συνθήκες επιστροφής έτσι ώστε να πάμε Γαλαξίδι;
Ο zvailakis και εγώ αν κατάλαβα καλά, πάμε. Οι υπόλοιποι;
πάρε αδιάβροχα καλύμματα για τς μπότες!!!!! easy
Εγώ το σκέφτομαι λίγο. Άμα βρέχει το βλέπω δύσκολο να έρχομαι. Ας περιμένουμε και την αυριανή πρόγνωση γιατί τώρα που είδα έχει αλλάξει λίγο σε σχέση με το μεσημέρι.
έλεγα να πάρω μπότες μιά και καλή, έχω βρει και ποιές θέλω, τις έχω δοκιμάσει κιόλας, αλλά περιμένω να πληρωθώ κιόλας για να τις αγοράσω... Οι γκέτες μου ακούγονται λίγο ευπαθείς.
Όντως τώρα λέει για "ασθενείς βροχές" αντί για βροχή. Μπορεί αύριο να λέει απλά συννεφιά.
να μαι και γώ!
αυτή τη φορά ΠΡΙΝ τη βόλτα![]()
Ναυπλιο... ωραίο μέρος, Γαλαξίδι ακόμα καλύτερο (και πιο ωραία διαδρομή)
Βροχή... ΧΑΛΙΑ
το Φλεβάρη μου κλέψανε την (προηγούμρνη) μηχανή και μαζί κράνος/αδιάβροχα. Κράνος πήρα, αλλά αδιάβροχα κατι απο μέτρια οικονομικά, κάτι από πείσμα είπα θα πάρω το φθινώπορο!
Επίσης επειδή το έτερο ήμισυ έχει τη μέση του και δεν τιμά το bandit μου (προς το παρόν, εννοείται!) δεν θέλω να την αφήσω όλη τη μέρα...
Αν λοιπόν (και λόγω βροχής) πάτε καφέ προς μαραθώνα ή Ν.Μάκρη είμαι μέσα. Αλλιώς... bon voyage!
(άλλωστε τώρα που ξεκίνησαν οι συναντήσεις, το να συνεχιστούν δίνει απόδοση 1,05 για όποιον ασχολείτε με το στοίχημα. Ακλόνητο στάνταρ δηλαδή)
Κώστας
ΥΓ Γαμάτος προορισμός και σα μέρος και σα φαγητό και σα διαδρομη (πάς απο πελοπόννησο, γυρίζεισ από στερεά ή αντίστροφα) είναι και η Ναύπακτος. Ελπίζω να μπορώ να έρθω όταν θα πάμε (και) εκεί!
κοίτα και γω με τη μέση μου είμαι. Φυσιοθεραπευτής και ζωνούλα plus μια βολταρεν για το καλό και έτοιμος.
Τώρα, οι γκέτες είναι ευπαθείς, αλλά τις φοράς μόνο σε πολύωρη οδήγηση στην βροχη και μόνο. αν μπάζουν οι μπότες, είναι μια φτηνή λύση μέχρι να πάρεις άλλες μπότες!
Με τις πληρωμές παίζει ένα θέμα...αν να δούμε πότε!!!!!!!
Περαστικά στην κοπέλα! Και η δικιά μου τελευταία σοβαρή πρώην παραπονιόταν για την άνεση του Bandit στις λακκούβες. Και είχα χαλαρό το ελατήριο τότε... Δεν έχω κάτσει πίσω να κάνω διαδρομή, αλλά για να το λένε, θα τις πιστέψω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kkobits
Επίσης επειδή το έτερο ήμισυ έχει τη μέση του και δεν τιμά το bandit μου (προς το παρόν, εννοείται!) δεν θέλω να την αφήσω όλη τη μέρα...
Kkobits είναι υπέροχη διαδρομή το Ιτέα-Αντίρριο γενικότερα και έχει πολλά και πολύ όμορφα χωριά. Το είχα κάνει "πλακωμένος" προσπαθώντας να φτάσω από Θεσσαλονίκη Κυλλήνη και το καταχάρηκα. Υποθέτω ότι με λιγότερο άγχος και μέρα θα είναι ακόμα ομορφότερα. Εννοείται ότι θα το κάνουμε μια φορά τουλάχιστον...Τα χιλιόμετρα δεν είναι απαγορευτικά και για ημερήσια.
Προέκυψε μια υποχρέωση για αύριο πρωί αλλά θα καθαρίσω όσο γίνεται νωρίτερα (το αργότερο 11). Στην χειρότερη περίπτωση για να μη καθυστερώ όλη την παρέα, βρισκόμαστε εκεί. Πρωινό καφέ δεν προλαβαίνω στο Γαλαξίδι.
Η νέα πρόβλεψη από το meteo.gr είναι για βροχή στη Στερεά Ελλάδα από το βράδι και μετά, οπότε η εκδρομή κυρήσσεται στεγνή!!!
3o Bandit Meeting
Ο προορισμός "κλειδώνει" στο Γαλαξίδι για λόγους ομορφιάς διαδρομής. Και ευκαιρία να ψάξουμε και τη ζωντοχήρα που λέει ο Portishead, το μαγαζί αν δεν κάνω λάθος στη φωτογραφία είναι παραλιακό, το όνομα δεν φαίνεται αλλά είναι ένα πανέμορφο λιμανάκι. Δείτε το εδώ, στη φωτογραφία που λέει Μοναστηράκι, ελπίζω ότι αυτήν εννοούσε ο Portishead. Είναι βέβαια κάμποσα χιλιόμετρα παραπάνω, οπότε θέλει συζήτηση το πράγμα. Στο site έχει και χάρτη -προσφορά της google- για να δείτε τη διαδρομή.
Ακούω ώρες αναχώρησης, τι προτείνετε. Το πιο λογικό σημείο για το ραντεβού είναι τα γνωστά McDonalds μετά τα διόδια Αφιδνών. Χωρίς πίεση, από Κάστρο (για να κάνουμε κ μια Υλίκη και να γλιτώσουμε τα έργα κ τα χωριά)/Λιβαδειά/Δελφούς/Ιτέα θέλουμε 2 ώρες. Από Δεσφίνα έχει πιο πολύ ενδιαφέρουσες στροφές αλλά είναι πιο "σφιχτή" διαδρομή και δεν ξέρω αν θα αρέσει σε όλους.
Υπάρχει και η τρίτη επιλογή, του Ασπρόπυργος-Θήβα από παλιά Εθνική οδό-Αλίαρτος-Λειβαδιά και μετά επιλέγουμε "σφιχτό" ή "χαλαρό" στροφιλίκι. Αυτό είναι το πιο χρονοβόρο σαν πρόγραμμα. Και θα πρέπει να δώσουμε ραντεβού σε άλλο σημείο.
Η πιο "χορταστική" στροφο-λύση βέβαια είναι άλλη, αλλά θα το κάνουμε σε άλλη φάση... Το επεξεργάζομαι το θέμα και πρέπει να ξανακάνω τη διαδρομή.
Περιμένω γνώμες και συμμετοχές.
μέσα είμαι! δεν θα πάμε πλακωμένοι όμως γιατί είμαι γνωστό κουλάδι!
11 είναι μια πολύ καλή ώρα! 'η και λίγο αργότερα.
Στεγνή βόλτα, ζέστη θα έχει μια χαρά είμαστε.
Για να μαζευόμαστε!
το να φτάσουμε Μονασστηράκι είναι κάμποσα (80κμ περίπου) παραπάνω. Είναι πολύ ωραία, με στροφές άνετες ΑΛΛΑ θα γυρίσουμε πάλι από την ίδια διαδρομή!! Καλύτερα κάποια άλλη στιγμή (μάλλον 2ήμερο θέλει), να πηγαίναμε από πάνω, να περνουσαμε από τεχν. λίμνη Μόρνου και να κατεβαίναμε παραλιακά, ώστε να περνούσαμε και από Χιλιαδού, Μοναστηράκι κτλ.
Μας βλέπω μόνο δύο για αύριο... Το τηλέφωνό μου πρέπει να το έχεις, θα στο ξαναστείλω με pm οπότε με παίρνεις το πρωί ότι ώρα θέλεις και βρισκόμαστε και πάμε... Ο dim40 το έχει, θα το στείλω και στον peter86, o cptm το έχει επίσης από την βόλτα στο Βόλο. Θα ξαναμπώ να κοιτάξω αν υπάρχει άλλη ανταπόκριση αύριο το πρωί.
Για την ώρα, μένει το 11, 11:30 περίπου στο mcDonalds και το φιξάρουμε ακριβώς αύριο.
εγω τελικα θα παω ναυπλιο με φιλο με το αυτοκινητο. τα ετερα ημισι φοβουνται τη βροχη.
ραντεβου για τη επομενη εκδρομη . καλα να περασετε
Καλά να περάσετε και εσείς!!!
Όσο ανοίγει ο καιρός και ζεσταίνει τόσο πιο εύκολο θα είναι να απολαύσουμε τις βόλτες.![]()
Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή μήπως και τα καταφέρω αλλά τελικά πρέπει να πάω στη δουλειά το μεσημέρι...
Πιστεύω στην επόμενη θα μπορέσω να έρθω. (μια μέσα μια έξω θα με πάει... :rotflmao: )
Καλά να περάσετε!!!
Α-μήχανος καβαλάρης