Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
......
Ηθικο διδαγμα: ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει μη χαζευετε τα κοριτσοπουλα!!! :o
νταξξ θα χαζεθουμε τους κουρδους στα φαναρια
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Ρε γαμοτο, να ρωτησω κατι;
καμμια γκομενα την εχει πατησει με αναλογο τροπο η μονο εμεις χαζευουμε σα μαλακες;
προτεινω το εξης...
απο τη στιγμη που δεν εντυπωσιαζονται απο τις θεσπεσιες κορμαρες μας, να κυκλοφορουμε με τους μουτσοντριγκους μας οξω...και επειδη και εμεις εχουμε δικαιωμα στο καλωπισμο, μπορουμε να τους βαζουμε εξτενσιον, να τους γυαλιζουμε και να τους περιποιουμαστε με ενυδατικες-αντιγηραντικες κρεμες που περιεχουν χαβιαρι και παστα πελεκανου
ε δε μπορει...καποια θα στουκαρει...
![]()
![]()
![]()
Δε χρειάζεται να δουν εμάς για να τρακάρουν....το έχουν από έμφυτο από μήτρα!!!![]()
![]()
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκ!Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Δε χρειάζεται να δουν εμάς για να τρακάρουν....το έχουν από έμφυτο από μήτρα!!!![]()
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Κι αμα είναι και ξανθές γ@μησέ τα!!!![]()
:rotflmao:
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
ρε συ... μηπως κοιταγες το τσιάουα ? :wacko:
Εννοείται ρε συ! Εξάλλου είναι γνωστό ότι γουστάρω τα... σκυλιά (και όπως θέλει το παίρνει κανείς... ή και όχι)!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ρε συ... μηπως κοιταγες το τσιάουα ? :wacko:
Το γαμήσαμε το ποστάκι!
![]()
![]()
Μακάρι να 'ταν τόσο απλά τα πράματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε γαμοτο, να ρωτησω κατι;
καμμια γκομενα την εχει πατησει με αναλογο τροπο η μονο εμεις χαζευουμε σα μαλακες;
προτεινω το εξης...
απο τη στιγμη που δεν εντυπωσιαζονται απο τις θεσπεσιες κορμαρες μας, να κυκλοφορουμε με τους μουτσοντριγκους μας οξω...και επειδη και εμεις εχουμε δικαιωμα στο καλωπισμο, μπορουμε να τους βαζουμε εξτενσιον, να τους γυαλιζουμε και να τους περιποιουμαστε με ενυδατικες-αντιγηραντικες κρεμες που περιεχουν χαβιαρι και παστα πελεκανου
ε δε μπορει...καποια θα στουκαρει...
Η φύση, βλέπεις, έχει φροντίσει για συμμετρία παντού εκτός από το φλέγον ζήτημα που θίγεις---όπου, καθώς φαίνεται, δεν της περίσσεψε ούτε τόση-δα λίγη!
![]()
![]()
το εχω παθει και εγω κοιτουσα κωλο οταν ο ταριφας μπροστα αποφασιζει να σταματησει να παρει κουρσα..καρφωθηκα στο προφυλακτηρα με ελαχιστα ουτε καν επεσε το μηχανακι..κ ουτε καν γαμησα..αχαριστες!
ε καλά όλοι το 'χουμε πάθει... είτε τη γλιτώσαμε στο τσακ είτε τον κοπανήσαμε τον μπροστινό (ή και χειρότερα)
Πάρε πολυεστερικό σιδηρόστοκο με καταλύτη/σκληρυντή και φτιάχτα μόνος σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
δυο κουμπώματα σπασμένα στο αριστερό φέρινγκ,![]()
Στο μωρό μίλησες? "Τράκαρα που τράκαρα για πάρτη σου, τουλάχιστο να σε κυκλοφορήσω για έναν καφέ?"![]()
μπραβο νικο !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...