Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 81

Θέμα: Μπάτσοι, γουρούνια ...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
    katigorounte silibdin oloi oi enstoloi giati einai se ena bathmo sinenoxoi me to drasti.

otan erthei i ora tou dikastiriou,katathetoun psemata kai kaliptoun to "sunaderlo" kai pio prin,exontas antilifthei oti kapios einai epikindinos kai malakas,den tous endiaferei na prostatepsoun to koinoniko sinolo apo auton.

sti pira oloi mpas kai ksebromisei pote to "endokso" soma me prostati ton agio Artemio

Μου είπε ένας φίλος ότι οι ντιλιβεραδες όταν δεν παίρνουν μπορμπουαρ, την επόμενη φορά που θα πάνε στο ίδιο σπίτι φτύνουν μέσα στο φαί σου! Κανείς βέβαια δεν παραδέχεται ότι κάνει κάτι τέτοιο και ο ένας καλύπτει τον άλλο. Λέω να τους κάψουμε για να ξεβρωμίσει επιτέλους το επάγγελμα!!!!

Να σας πω κι άλλο?

Έμαθα ότι υπάρχουν καθηγητές που την πέφτουν σε ανήλικα! Και είναι πολλές οι περιπτώσεις! Λέω να τους κάψουμε κι αυτούς όλους για να ξεβρωμίσουν τα σχολεία!

Επίσης ξέρω για τους μπράβους που σκοτώνουν αβέρτα όποιον γουστάρουν. Να τους κάψουμε όλους λοιπόν για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!

Ξέρω κάποιους εργολάβους που βάζουν ελλειπή υλικά σε οικοδομές με αποτέλεσμα να πέφτουν με το πρώτο κούνημα ενός σεισμού!!! Λέω να τους κάψουμε όλους μπάς και ξεβρωμίσει το επάγγελμα!

Ξέρω κάτι πλοιοκτήτες που βγάζουν τα πλοία τους χωρίς έλεγχο στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βουλιάζουν!!!! Λέω να τους κάψουμε όλους για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!

Ξέρω κάτι Καταστήματα που πουλάνε γρήγορο φαγητό που φτίαχνουν πράγματα από χαλασμένα υλικά και με άθλιες συνθήκες υγιηνής!!! Λέω να τους κάψουμε όλους για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!

Ξέρω κάτι οδηγούς λεωφορείων που πάνε όπως να 'ναι και πέφτουν σε στάσεις λεωφορείων γεμάτες με κόσμο! Λέω να τους κάψουμε όλους για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!!!!

Ξέρω.........

Μήπως να πάμε να καούμε όλοι γιατί όλοι ανήκουμε και σε μια κατηγορία από αυτές παραπάνω και άλλες πολλές που βαριέμαι να γράψω???
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Όταν πρόκειται για το σπίτι σου ή την μηχανή σου μην πας στην αστυνομία! Γιατί μπορεί να σε πυροβολήσουν!

eno ama pao tha boithisoun!!!!einai ikanoi ,tous endiaferei kai i apotelesmatikotita tous kataplisei to panellinio!!!!!

Re: Re: Re: Re: Μπάτσοι, γουρούνια ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Σωστη ειναι η γνωμη σου και το μονο σιγουρο ειναι οτι η κοινωνια οδηγηται σε αδιεξοδο, αλλα για αλλους λογους φιλε μου... βλ. ανεχεια, ανεργεια, δημοσιο χρεος κτλ κτλ...

Οσο αναφορα το εργατικο ατυχημα των μπατσων, που ειναι σιγουρα λυπηρο, με ενα περιστατικο καθε 10-15 χρονια ισως και παραπανω, δε γιναμε δα και τεξας!

Η ανέχεια οπλίζει το χέρι???? Η ανεργία???? Το δημόσιο χρέος???? Ήταν ένας φτωχός πολίτης αυτός που πυροβόλισε????? Αυτός ο φτωχός πολίτης μάλλον προσπαθεί ναδει τι θα κάνει αύριο και όχι πώς θα παέι φυλακή!!!

Όσο για τα 10-15 χρόνια κάνεις πλάκα έτσι????

Μου είπε ένας φίλος ότι οι ντιλιβεραδες όταν δεν παίρνουν μπορμπουαρ, την επόμενη φορά που θα πάνε στο ίδιο σπίτι φτύνουν μέσα στο φαί σου! Κανείς βέβαια δεν παραδέχεται ότι κάνει κάτι τέτοιο και ο ένας καλύπτει τον άλλο. Λέω να τους κάψουμε για να ξεβρωμίσει επιτέλους το επάγγελμα!!!!

Να σας πω κι άλλο?

Έμαθα ότι υπάρχουν καθηγητές που την πέφτουν σε ανήλικα! Και είναι πολλές οι περιπτώσεις! Λέω να τους κάψουμε κι αυτούς όλους για να ξεβρωμίσουν τα σχολεία!

Επίσης ξέρω για τους μπράβους που σκοτώνουν αβέρτα όποιον γουστάρουν. Να τους κάψουμε όλους λοιπόν για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!

Ξέρω κάποιους εργολάβους που βάζουν ελλειπή υλικά σε οικοδομές με αποτέλεσμα να πέφτουν με το πρώτο κούνημα ενός σεισμού!!! Λέω να τους κάψουμε όλους μπάς και ξεβρωμίσει το επάγγελμα!

Ξέρω κάτι πλοιοκτήτες που βγάζουν τα πλοία τους χωρίς έλεγχο στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βουλιάζουν!!!! Λέω να τους κάψουμε όλους για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!

Ξέρω κάτι Καταστήματα που πουλάνε γρήγορο φαγητό που φτίαχνουν πράγματα από χαλασμένα υλικά και με άθλιες συνθήκες υγιηνής!!! Λέω να τους κάψουμε όλους για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!

Ξέρω κάτι οδηγούς λεωφορείων που πάνε όπως να 'ναι και πέφτουν σε στάσεις λεωφορείων γεμάτες με κόσμο! Λέω να τους κάψουμε όλους για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!!!!

Ξέρω.........

Μήπως να πάμε να καούμε όλοι γιατί όλοι ανήκουμε και σε μια κατηγορία από αυτές παραπάνω και άλλες πολλές που βαριέμαι να γράψω???

se mia dimokratia,autoi stous opoious exei anatethei i filaksi tou politeumatos,dld tis eunomis leitourgias,ofeiloun na einai protipa.an tora den einai,ofeiloun na mi mas to pezoun ntaides kai oti einai kapioi.na antilambanonte to poso zoa einai kai na mi mas enoxloun.

se ola ta epaggelmata iparxoun skartoi alla i doulia tou astinomikou einai poli euaisthitos tomeas giati exei dikaiodosia pano mou kai an antidraso diekdikontas to dikio mou otan mou milisei asxima i me xtipisei xoris logo tha erthoun oi sinadelfoi tou kai tha poun:antistathike!!!

eno ama pao tha boithisoun!!!!einai ikanoi ,tous endiaferei kai i apotelesmatikotita tous kataplisei to panellinio!!!!!

Δεν σε ρώτησα άμα πας!!!!

Σου είπα να μην πας!!!!!

Όταν πρόκειται για το σπίτι σου ή την μηχανή σου μην πας στην αστυνομία! Γιατί μπορεί να σε πυροβολήσουν!
    παντως για να του βρουν τη μαχανη... ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ μαζι
    money cant buy me love !!!

ase pou to pithanotero einai na autotraumatistoun!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Μπάτσοι, γουρούνια ...

ΟΚ! Τότε αν κάποιος από μας κάνει εξωτερικές εργασίες με μηχανή και τρακάρει και σκοτωθεί, τι να κάνουμε! Εργατικό ατύχημα ήταν!!! Συμβαίνουν αυτά!!!!
    ...και σαν τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη?
    ... νεκρανασταση!
    Ημαρτον δηλαδη!

Μπορουμε να παμε εναντια στη Φυση και τους Νομους της και να γυρισουμε το χρονο πισω... δεν σε καταλαβαινω ρε κοπελια!

se mia dimokratia,autoi stous opoious exei anatethei i filaksi tou politeumatos,dld tis eunomis leitourgias,ofeiloun na einai protipa.an tora den einai,ofeiloun na mi mas to pezoun ntaides kai oti einai kapioi.na antilambanonte to poso zoa einai kai na mi mas enoxloun.

se ola ta epaggelmata iparxoun skartoi alla i doulia tou astinomikou einai poli euaisthitos tomeas giati exei dikaiodosia pano mou kai an antidraso diekdikontas to dikio mou otan mou milisei asxima i me xtipisei xoris logo tha erthoun oi sinadelfoi tou kai tha poun:antistathike!!!

Η φύλαξη του πολιτεύματος δεν έχει ανατεθεί σε αυτούς!!!!

Σύνταγμα, άρθρο 120 παρ. 4 : Η τήρηση του Συντάγματος επαφιέται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία!

Όσο για τα επαγγέλματα που αναφέρεις, και ο γιατρός επίσης!Και ο κουρέας! και ο χασάπης! Και ο δάσκαλος στο παιδί σου! Ξέρεις τι δικαιοδοσίες έχουν πάνω σου???? Και ο διπλανός σου χωρίς να ξέρεις καν τι επάγγελμα κάνει! Γιατί μένει δίπλα σου και αν τον ενοχλείς σε ώρα κοινής ησυχίας μπορεί να σου κάνει μήνυση! Τι λέμε? Η αστυνομία δεν έχει παραπάνω δικαιοδοσίες από κανένα άλλο επάγγελμα! Αν δεν είσαι παράνομος δεν σου κάνουν κάτι! Αν δεν είσαι άρρωστος δεν πας στο γιατρό! Αν έχεις μεταφορικό μέσο δεν παίνρεις ταξί κλ. κλπ. κλπ.!!!

παντως για να του βρουν τη μαχανη... ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ μαζι

Καλά ποτέ δεν ξέρεις! Και πίστεψέ με!!!!!!

Δεν σε ρώτησα άμα πας!!!!

Σου είπα να μην πας!!!!!

Προσωπικα, δεν θα πηγαινα ευχαριστως (να γλυτωσω και τις γραφειοκρατειες τους και επιπλεον εξοδα!) αλλα ελα που αν γινει κατι με τη κλεμενη μηχανη, θα ερθουν σπιτι μου...
    ... κι αντε μετα να πισεις τα "λαγωνικα" :a31: οτι δεν εισαι ελεφαντας!

Φιλικα παντα

Re: Re: Re: Re: Μπάτσοι, γουρούνια ...

...και σαν τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη?
    ... νεκρανασταση!
    Ημαρτον δηλαδη!

Μπορουμε να παμε εναντια στη Φυση και τους Νομους της και να γυρισουμε το χρονο πισω... δεν σε καταλαβαινω ρε κοπελια!

Όχι ρε φίλε!!!

Εσύ μην κάνεις τίποτα! Έτσι κι αλλιώς κόσμος σκοτώνεται κάθε μέρα! Δεν πιστεύω να σε πείραξε που σκοτώθικε ο Αλέξης! Όλοι εκεί θα καταλήξουμε! Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα! Και αν πάθεις κάτι (που δεν το θέλω. Δεν είμαι ούτε κακιά, ούτε τρελή!) δεν τρέχει! Γιατί να στεναχωριθεί κάποιος! Συμβαίνουν αυτά! Τι θα πάμε κόντρα στη Φύση και τους νόμους της????? Ή δεν έχεις χάσει ποτέ κάποιον δικό σου, ή έχεις χάσει και έχεις γίνει τόσο παγωμένος που αρνήσαι να καταλάβεις τι λέμε!

Λυπάμαι!!!

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

Να σας πω κι άλλο?

Ξέρω.........

Ξεχασες βρε τους σπαστικους του Φορουμ που σπαμαρουν με οτι μλκ τους κατεβει προσπαθωντας να αναδειξουν το ταλεντο τους στην γραφη του ελευθερου λογου!
    Στην πυρα!! στην πυρα!!

Καλά ποτέ δεν ξέρεις! Και πίστεψέ με!!!!!!

Yes, I know... για αυτο αλλοστε παιζω και τζοκερ

Προσωπικα, δεν θα πηγαινα ευχαριστως (να γλυτωσω και τις γραφειοκρατειες τους και επιπλεον εξοδα!) αλλα ελα που αν γινει κατι με τη κλεμενη μηχανη, θα ερθουν σπιτι μου...
    ... κι αντε μετα να πισεις τα "λαγωνικα" :a31: οτι δεν εισαι ελεφαντας!

Φιλικα παντα

Να μην πας! Γιατί οι μπάτσοι δεν κάνουν την δουλειά τους έτσι κι αλλιώς! Και αν έρθουν, πυροβόλα τους καλέ! Εργατικό ατύχημα θα πεις ότι ήταν!!! Θα σε αθωώσουν! Γιατί όπως είπαμε η δουλειά τους είναι να τρώνε σφαίρες! κάτι σαν τα αλεξίσφαιρα!!!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01
  2. Μπάτσοι
    από angels_gr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2005, 10:31
  3. Endurαδες vs μπατσοι
    από Chemical στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2004, 18:53
  4. Ανενημερωτοι Μπατσοι ?