Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
katigorounte silibdin oloi oi enstoloi giati einai se ena bathmo sinenoxoi me to drasti.
otan erthei i ora tou dikastiriou,katathetoun psemata kai kaliptoun to "sunaderlo" kai pio prin,exontas antilifthei oti kapios einai epikindinos kai malakas,den tous endiaferei na prostatepsoun to koinoniko sinolo apo auton.
sti pira oloi mpas kai ksebromisei pote to "endokso" soma me prostati ton agio Artemio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου είπε ένας φίλος ότι οι ντιλιβεραδες όταν δεν παίρνουν μπορμπουαρ, την επόμενη φορά που θα πάνε στο ίδιο σπίτι φτύνουν μέσα στο φαί σου! Κανείς βέβαια δεν παραδέχεται ότι κάνει κάτι τέτοιο και ο ένας καλύπτει τον άλλο. Λέω να τους κάψουμε για να ξεβρωμίσει επιτέλους το επάγγελμα!!!!
Να σας πω κι άλλο?
Έμαθα ότι υπάρχουν καθηγητές που την πέφτουν σε ανήλικα! Και είναι πολλές οι περιπτώσεις! Λέω να τους κάψουμε κι αυτούς όλους για να ξεβρωμίσουν τα σχολεία!
Επίσης ξέρω για τους μπράβους που σκοτώνουν αβέρτα όποιον γουστάρουν. Να τους κάψουμε όλους λοιπόν για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!
Ξέρω κάποιους εργολάβους που βάζουν ελλειπή υλικά σε οικοδομές με αποτέλεσμα να πέφτουν με το πρώτο κούνημα ενός σεισμού!!! Λέω να τους κάψουμε όλους μπάς και ξεβρωμίσει το επάγγελμα!
Ξέρω κάτι πλοιοκτήτες που βγάζουν τα πλοία τους χωρίς έλεγχο στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βουλιάζουν!!!! Λέω να τους κάψουμε όλους για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!
Ξέρω κάτι Καταστήματα που πουλάνε γρήγορο φαγητό που φτίαχνουν πράγματα από χαλασμένα υλικά και με άθλιες συνθήκες υγιηνής!!! Λέω να τους κάψουμε όλους για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!
Ξέρω κάτι οδηγούς λεωφορείων που πάνε όπως να 'ναι και πέφτουν σε στάσεις λεωφορείων γεμάτες με κόσμο! Λέω να τους κάψουμε όλους για να ξεβρωμίσει το επάγγελμα!!!!
Ξέρω.........
Μήπως να πάμε να καούμε όλοι γιατί όλοι ανήκουμε και σε μια κατηγορία από αυτές παραπάνω και άλλες πολλές που βαριέμαι να γράψω???