Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Μπάτσοι, γουρούνια ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SNORLAX2
    για σασ δημικρατεσ τησ συμφορασ..οι συγκεκριμενοι αστυνομικοι δεν ηταν καν υποχρεομενοι,
    δεν δεχθηκαν καν κληση για το συγκεκριμενο περιστατικο...πηγαν μονοι τουσ ακουγοντασ το κεντρο να εξυπηρετησουν ,να βοηθησουν...πιθανωσ καποιου λαλακα που τουσ βριζει απο εδω μεσα να σωζανε τη μηχανη..αλλα καποιοι ειναι τοσο ζωα που αυτοι( κ οι κολητοι τουσ οι δημοσιογραφοι) ειναι στην ουσια που θελουν κ κανουν του στυνομικουσ απαθεισ κ ανενεργουσ....

geia sou kai sena gnisie kai authentike dimokrati....

Νέο μέλος
    τωρα το ποιοσ απο τουσ 2 μασ ειναι περισσοτερο η λιγοτερο δημοκρατησ φαινεται απο το ποιοσ σεβεται τουσ αλλουσ περισσοτερο...δημοκρατια ειναι να σεβεσαι τα δικαιωματα των συνανθρωπων σου κα οχι τα δικασου κε παρτακια..
    HOME ALONE

Νέο μέλος
    κ για να σε προλαβω διοτι θα αρχισεισ να μπουρδολογεισ,δεν αναφερομαι στα δικαιωματα κ πιστευω για ενα φορουμ αλλα στη ζωη γενικοτερα
    HOME ALONE

Παλαιο τόμαρο
    κι εσεις του σώματος?
    γης μαδιαμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SNORLAX2
    κ για να σε προλαβω διοτι θα αρχισεισ να μπουρδολογεισ,δεν αναφερομαι στα δικαιωματα κ πιστευω για ενα φορουμ αλλα στη ζωη γενικοτερα
    βρε εσυ καλα τα λες...αλλα ....

Νέο μέλος
    οχι ουτε του σωματοσ ουτε του κεφαλιου....ενασ αγανακτησμενοσ ειμαι που εχει βαρεθει
    ολουσ αυτουσ τουσ πολιτικαντηδεσ,δημοκρατεσ,δημοσιογραφουσ,που δεν σεβονται τον συνανθρωπο τουσ ,τα δικαιωματα του, τα πιστευω του στο ονομα κ καλα τησ δημοκρατιασ που αυτοι πιστευουν κ νομιζουν οτι ειναι σωστη,κ ασ ειναι στην πραγματικοτητα μια τραγικη μειοψηφια που απλα κανει ανω κατω τον κοσμο,γιατι ετσι βολευει καποιουσ να ειναι ετσι, κ τουσ αφηνουν να πρατουν ετσι
    HOME ALONE

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace

Ποσα θες να μας τρελανεις!!!

Ναι, τα καημενα τα παιδια... οι δημοσιογραφοι σας φταινε και οχι η διαφθορα, το νταβατζιλικι, η καταχρηση εξουσιας και πανω απ' ολα η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τους στις πραγματικα κρισιμες καταστασεις τοσα χρονια!!!

Η πρακτικη των δημοσιογραφων φταει επισης που οι μπατσοι εφαρμοζουν το νομο ΜΟΝΟ σε φτωχους και ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ (κοινως χωρις cone) ανθρωπους, ενω τουμπεκιαζονται και προστατευουν τους γραβατωμενους (και πλουσιους) ΜΕΓΑΛΟ-ΕΓΚΛΗΓΜΑΤΙΕΣ!!!

Εχεις δικιο... και για πες μας να ξερουμε κι εμεις... ποιοι (μεγαλο)δημοσιογραφοι ακολουθουν αυτες τις πρακτικες που λες, εναντιων των μπατσων που στην ουσια ειναι αυτοι που προστατευουν και τους ιδιους απο τη λαϊκη οργη???
    ... ο πρετεντερης, ο 30φιλοπουλος, ο χατζηνικολαου... ΠΟΙΟΣ???
    Ρε τα καημένα τα παιδιά!!!!
    Έχεις ξεφύγει, το ξέρεις; Για την πυροσβεστική ποια είναι η άποψή σου, για πες!
    Τι θες να πεις, γράψε ξεκάθαρα! Η λογική, ένας σκότωσε, σκοτώστε τους όλους είναι πρωτόγονη, το καταλαβαίνεις; Όλοι αυτό σου λένε!!! Οι περισσότεροι εκ του ασφαλούς κατακρίνετε, αλλά αν βρεθείτε ποτέ σε κατάσταση που είναι δουλειά της αστυνομίας, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε, θα είναι αυτό! Να ζητήσετε τη βοήθειά της! Όσο νομίζουμε ότι δεν τη χρειαζόμαστε τότε να μην υπάρχει! Αν όμως η ανάγκη της περάσει σε προσωπικό επίπεδο, εκεί η ουρά στα σκέλια και ενεργοποιείται ο τσαμπουκάς της μπαλαρίνας! Για σκέψου λίγο με το φτωχό το μυαλουδάκι σου, τι θα ήταν ο κόσμος αν δεν υπήρχε αστυνομία; Ο νόμος του ισχυρού και του τσαμπουκά! Όποιος προλάβει! Τι μ%$@#ες θα ακούσουμε ακόμα...

μερικοι εχετε ξεφυγει τελειως.....
    ελεγα να μην γραψω τοσες μερες αλλα με αυτα που διαβαζω....

δυο αστυνομικοι (οποιας κατηγοριας-ειδικοτητας και αν ειναι αυτη ) ειδαν κατι περιεργο.
    Απαντησαν σε μια κληση λοιπον και πηγαν να κανουν ενα ελεγχο.
    και ακολουθησε οτι ακολουθησε.

το γεγονος ειναι οτι δυο αστυνομικοι, απλα εκαναν αυτο που επρεπε να κανουν.

και ομως...αυτα που διαβαζουμε εδω ειναι....
    -και τι να κανουμε τωρα.
    -καλα να παθουν πληρωνουν αλλες αμαρτιες.
    -κλπ κλπ κλπ

πραγματικα καποιοι ΔΕΝ πατε καλα.
    ειστε οι ιδιοι που σε 1,2,3,4,5 ν μερες απο τωρα , θα απαντατε σε αλλο ποστακι --- που θα εχει τιτλο ¨εγινε εγκλημα και οι αστυνομοι δεν εκαναν τιποτα ¨--- ....

-α τους αλητες...
    - ε τι περιμενεις απο μπατσους
    - εμ, αυτα εχει το δημοσιο κλπ κλπ κλπ κλπ

οι ιδιοι λοιπον που θα λετε τα παραπανω..τωρα λετε τα δικα σας.

το θρεντακι ΔΕΝ ειχε σκοπο απο οτι καταλαβα να σας προβληματισει και να σας στρεψει να αγαπησετε την αστυνομια καποιοι....
    απλα τεθηκε ενας προβληματισμος καποιου...οτι οταν κανουν κατι πεφτετε να τους φατε, ενω στην αντιθετη περιπτωση μιλατε περιφρονητικα.

και αντ’αυτου, ο καθενας βγαζει τα παραπονα του εδω.

ναι ατυχηματα συμβαινουν καθε μερα οπως ανεφερε καποιος.
    αυτος που ποσταρε ΔΕΝ σας ζητησε να κλαψετε που τραυματιστηκε ο αστυνομικος.
    απλα προβληματιστηκε για κατι....

Ειναι φανερο οτι ειμαι ενας συντηρητικο-φασιστας που κανει ο,τι μπορει(εγω,ενας απλος πολιτης,ετσι?)ωστε να δυσκολευω την αστυνομια να κανει το εργο της και σιγα-σιγα να οδηγηθουμε σε περιορισμο των ελευθεριων των συμπολιτων μου στο ονομα της ταξης.Πραγμα που θα μου εξασφαλισει οφελη πολλαπλα,οικονομικα μα και αλλου ειδους.Και μιας και με ξερουν και προσωπικα καποιοι συμφορουμιτες,θα αποδεχτω και τον χαρακτιρισμο "παρτακιας".Αυτοι θα ξερουν καλυτερα...
    Ειναι επισης φανερο,οτι οσα λεω περι ανικανοτητας,βαρβαρισμου,αδιαφοριας,διαφθορας και χαμηλου νοητικου επιπεδου(που μοιραια οδηγει σε ελλειμα αξιοπρεπειας) των "αστυνομικων",ειναι ψεματα.Με διαψευδει περιτρανα η καθ`ημερα πρακτικη αποδεικνυοντας μου παραλληλα οτι "μπουρδολογω".
    Στην ερωτηση:<<τι θα ηταν ο κοσμος αν δεν υπηρχε η αστυνομια?>> δυστυχως δε μπορω να απαντησω.Και αυτο διοτι τωρα η αστυνομια υπαρχει(!) και δουλευει μια χαρα.Δεν ισχυει ο νομος του ισχυρου,ο νομος της ζουγκλας.Ο καθε απλος πολιτης νιωθει την ασφαλεια που δικαιουται μεσα σε ενα ευνομουμενο κρατος.Αρα,καθαρα υποθετικη ερωτηση που το φτωχο μου μυαλουδακι δεν μπορει να ανταποκριθει ουτε στο κατ'ελαχιστο.
    Ακομη,η εμπαθεια μου με τους εν ελλαδι μπατσους,μαλλον με τυφλωνει και δεν μπορω να αντιληφθω που οδηγει το επιχειρημα:αν εχεις οποιοδηποτε προβλημα,απο την αστυνομια δε θα ζητησεις βοηθεια??Μια που θα τη ζητησω(τη βοηθεια) και μια που θα τη παρω(ποια???).Ειναι σα να λες σε καποιον που επεσε απο το πλοιο εν μεσω πελαγους να μην ακολουθησει την ενστικτωδη αντιδραση του να φωναξει βοηθεια γιατι απλα δεν θα τον ακουσει κανεις.Να κατσει να το υπομεινει...ο ενοχλητικος!!!Ακομα και εσενα να κλεψουν,πανω στην ενταση θα πεις να φωναξουμε αστυνομια.Μολις σου περασει η ταραχη,θα σου περασει και η ψευδαισθηση.
    Στο αρχικο ποστ εγινε αναφορα σε ενα ΣΥΜΒΑΝ και ενα ΕΜΜΕΣΟ σχολιο(ΜΟΥΓΚΑ/ωραια πραγματα...)Θεωρησα οτι το σχολιο ειναι εκει ως εναυσμα συζητησης και ανταλλαγης αποψεων.Αν δεν...mea culpa.
    Τελοσπαντων,και εν κατακλειδη,το προβλημα πια δεν ειναι τοσο τα χαλια(τα μαυρα χαλια) της αστυνομιας οσο το οτι ακομα κι ετσι υπαρχουν ανθρωποι-και μαλιστα αρκετοι-που δειχνουν κατανοηση και αρα ουσιαστικα παρεχουν και καλυψη.Πραγμα που σημαινει οτι δεν δινεται στους μπατσους κανενα κινιτρο και ουτε ασκειται καμια σοβαρη πιεση να βελτιωθουν και να αποκτησουν συμπεριφορα που αρμοζει στους "φυκακες του πολιτευματος"(κατα το πλατωνικο προτυπο)
    Αυτα απο εμενα.Ο,τι ειχα να παρω η να δωσω στο συγκεκριμενο thread νομιζω εξαντληθηκαν.Συγνωμη αν κουρασα καποιους και ερεθησα καποιους αλλους,δεν εγινε με κακη προθεση.Ευχαριστω και παντα ορθιοι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
    και να αποκτησουν συμπεριφορα που αρμοζει στους "φυκακες του πολιτευματος"(κατα το πλατωνικο προτυπο)

μην τα λες αποτομα αυτα...πινω καφε !!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
    Ειναι φανερο οτι ειμαι ενας συντηρητικο-φασιστας που κανει ο,τι μπορει(εγω,ενας απλος πολιτης,ετσι?)ωστε να δυσκολευω την αστυνομια να κανει το εργο της και σιγα-σιγα να οδηγηθουμε σε περιορισμο των ελευθεριων των συμπολιτων μου στο ονομα της ταξης.Πραγμα που θα μου εξασφαλισει οφελη πολλαπλα,οικονομικα μα και αλλου ειδους.Και μιας και με ξερουν και προσωπικα καποιοι συμφορουμιτες,θα αποδεχτω και τον χαρακτιρισμο "παρτακιας".Αυτοι θα ξερουν καλυτερα...
    Ειναι επισης φανερο,οτι οσα λεω περι ανικανοτητας,βαρβαρισμου,αδιαφοριας,διαφθορας και χαμηλου νοητικου επιπεδου(που μοιραια οδηγει σε ελλειμα αξιοπρεπειας) των "αστυνομικων",ειναι ψεματα.Με διαψευδει περιτρανα η καθ`ημερα πρακτικη αποδεικνυοντας μου παραλληλα οτι "μπουρδολογω".
    καταρχην, δεν ειπε κανεις ΟΥΤΕ οτι εισαι φασιστας ΟΥΤΕ οτιδηποτε αλλο.
    τουλαχιστον εγω δηλαδη...
    απλα μου εκανε εντυπωση οτι παιρνετε παραδειγμα απο ενα γεγονος (οτι καποιοι πηγαν να κανουν την δουλεια τους και το πληρωσαν ) και οδηγειτε το θεμα οπου ναναι.
    επισης οπως προειπα, μου κανει εντυπωση διοτι εσεις οι ιδιοι που γραφετε τωρα, αν τα πραγματα ηταν λλιιιιιιιιιγοο διαφορετικα (δηλαδη οι αστυνομικοι ειχαν αδιαφορησει ) θα τους κραζατε για αδιαφορια-σταρχιδισμο-κλπ κλπ κλπ

Παλαιό μέλος
    Δεν θέλω να μπώ στην συζήτηση (δεν έχει νόημα) αλλά επιτέλους σταματήστε να χρησιμοποιήτε τους όρους δημοκρατία και δημοκράτης, λες και έχουν αρνητικό περιεχόμενο.
    Όποιος δεν σέβεται τα δικαιώματα των άλλων δεν είναι δημοκράτης καθώς η σύγχρονη αντιπροσωπευτική δημοκρατία βασίζεται στις αρχές της πλειοψηφίας και της εν ισότητι ελευθερίας.
    Αφήστε λοιπόν την δημοκρατία διότι μόνο αυτή δεν φταίει για τα χάλια μας....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω παλι δεν καταλαβαινω (με τη καμμια ομως...) γιατι βαζουμε στο ιδιο σακκι τη παραβαση καθηκοντος και την εκτελεση καθηκοντος...ζητωντας και τα ρεστα!

Πρωτα απ΄ολα ειναι τελειως φαουλ το να πιστευει ο οποιοσδηποτε οτι ολοι οι πολιτες αυτης της χωρας ενστερνιστηκαν το "μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι" ευαγγελιο μετα απο την δολοφονια του παιδιου στα Εξαρχεια.

Αυτη η αποψη και ολα τα συμπαραμαρτουμενα που επονται απο την υϊοθετηση της εκφραζει μια συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων και οχι ολους μας...

οποτε το γεγονος οτι αυτο το therad ξεκινα με το:

"Μπάτσοι, γουρούνια ...
    ... δολοφόνοι

συνηθίζουμε να λέμε με κάθε ευκαιρία, με κάθε αφορμή...

όταν όμως συμβαίνουν γεγονότα σαν το παρακάτω.... ΜΟΥΓΚΑ"

ειναι απλως μια γενικολογια που μας βαζει ολους στον ιδιο ντορβα για τις εντυπωσεις...

τελικα το αυτονόητο δεν παιζει εδω με τπτ
    1ον ο αστυφύλακας ενδέχεται να πυροβοληθεί με την συχνότητα που εγω μπορεί να λερωθώ στην δουλειά μου.
    2ον οταν ο αστυφύλακας ΔΕΝ κανει την δουλειά που τον πληρώνουμε να κάνει ειναι κατακριτέος
    3ον οταν ο αστυφύλακας κάνει υπέρβαση εξουσίας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ ,.............τοτε πάμε στο 2
    4ον οταν ο αστυφύλακας εμπλέκεται σε επεισόδιο και πυροβολείται ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ με της συνέπειες της..........τοτε παμε στο 1
    5ον Αν ο αστυφύλακας ειναι ενας άνθρωπος που επέλεξε ενα επάγγελμα με μεγάλη επικινδυνότητα ........τοτε παμε στο 1
    6ον Αν ο αστυφύλακας ειναι ενας υπάλληλος που αποφεύγει να εμπλακεί σε συμβάν μη τυχών σκοτωθεί, τοτε παμε στο 2
    Αρα ο αστυφύλακας η θα λουφάρει ή θα κινδυνεύει να σκοτωθεί αν πάσα στιγμή

ειναι κακό που σκοτώνεται ενας άνθρωπος
    ειναι σκληρό που τον πληρώνουμε γι αυτο
    ειναι ακομα πιο σκληρό όμως να αποδεχτούμε, οτι οι περισσότεροι αστυφύλακες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ και αυτο γίνεται σε βάρος μας.
    μην περιμένετε λοιπόν να βαλουν τα κλάματα κάποιοι που ζήσανε το νο2 στο πετσί τους.
    το καλύτερο που κάνουν ειναι να μην μιλάνε, σκεπτόμενοι οτι ναι μεν ειναι λάθος ο αστυφύλακας, αλλα είναι και συνάνθρωπος.
    ΑΥΤΟ ειναι φόρος τιμής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

το καλύτερο που κάνουν ειναι να μην μιλάνε, σκεπτόμενοι οτι ναι μεν ειναι λάθος ο αστυφύλακας, αλλα είναι και συνάνθρωπος.
    ΑΥΤΟ ειναι φόρος τιμής

και γιατι να δωσω φορο τιμης σε καποιον που απλα και μονο ειναι συναν8ρωπος??? και ποσοι αλλοι πε8αινουν οχι πανω στη δουλεια τους αλλα επειδη δεν εχουν πχ καν δουλεια...δηλ. γιάυτους τι 8α επρεπε να πουμε???

μηπως κατι δεν καταλαβα????
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01
  2. Μπάτσοι
    από angels_gr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2005, 10:31
  3. Endurαδες vs μπατσοι
    από Chemical στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2004, 18:53
  4. Ανενημερωτοι Μπατσοι ?