Σελίδα 20 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 480

Θέμα: φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    Αντε να ανεβει κα8ολου η λιρα να κανουμε καμια αγορα.........
    1 GBP = 1.09315 EUROS (http://www.xe.com)

μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί.

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
    1 GBP = 1.09315 EUROS (http://www.xe.com)

μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί.
    Ναι μαλλον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Τελικα για να πληρωσω με Paypal πρεπει πρωτα να μιλησω μαζι τους?(bikersbargains)?
    Ευχαριχτω!

Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

λοιπον βρηκα αυτο http://www.getgeared.co.uk το οποιο μου φαινεται αρκετα καλο και στελνει και ελλαδα

Πέφτουλας
    την εκανα και γω την παραγγελια στο bikers bargain.θα μου στειλουν αυτοι οδηγιες για paypal?Εχω αγχος,πρωτη αγορα απο εξω...Εβαλα τα στοιχεια της καρτας,αλλα δε θα τη δεχθουν,οποτε θα μου στειλουν το mail τους για το paypal.Πως θα επιβεβαιωσω οτι τα λεφτα που θα παρουν απο μενα πανε για τα πραγματα που ζητησα?(ρωταω γιατι φανταζομαι,οτι θα παω στο paypal,και θα κανω αποστολη χρηματων.Απο κει πως θα παρουν την παραγγελια μου?)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
    την εκανα και γω την παραγγελια στο bikers bargain.θα μου στειλουν αυτοι οδηγιες για paypal?Εχω αγχος,πρωτη αγορα απο εξω...Εβαλα τα στοιχεια της καρτας,αλλα δε θα τη δεχθουν,οποτε θα μου στειλουν το mail τους για το paypal.Πως θα επιβεβαιωσω οτι τα λεφτα που θα παρουν απο μενα πανε για τα πραγματα που ζητησα?(ρωταω γιατι φανταζομαι,οτι θα παω στο paypal,και θα κανω αποστολη χρηματων.Απο κει πως θα παρουν την παραγγελια μου?)
    Στείλε με fax την παραγγελία σου (δεν συνηστώ mail, δες τα σχόλια μου παραπάνω...) και πάρε τηλέφωνο. Δώσε το Paypal mail σου και περίμενε το Invoice. Απλά.

βολτάδικο μέλος
    Εγώ τους είχα γράψει στο email τι θέλω, αλλά και ΚΥΡΙΩΣ στην πληρωμή του paypal.
    ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    οταν πληρωσεις με Paypal εχει ενα πεδιο για σχολια προς αυτον που στελνεις τα λεφτα

αν θες να εισαι σιγουρος γραψε εκει τι παραγγελνεις .
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Πέφτουλας
    Το εκανα το βημα....
    Μιλησα και με Carol...Ολα καλα...
    Αλλα αλλη μια απορια.Πληρωσα μεσω paypal.Στο ebanking της eurobank δε μου εχει φανει ακομη...(αργει πολυ η χρεωση?)

Το εκανα το βημα....
    Μιλησα και με Carol...Ολα καλα...
    Αλλα αλλη μια απορια.Πληρωσα μεσω paypal.Στο ebanking της eurobank δε μου εχει φανει ακομη...(αργει πολυ η χρεωση?)
    αν ο λογαριασμός σου στο paypal ειναι συνδεδεμένος με τη πιστωτική κάρτα, τότε στο ebanking θα φανεί μετά απο 1 μέρα (συνήθως)... μου έχει τύχει και μετά απο 2...

αν το paypal σου τραβάει κατευθείαν απο τραπεζικό λογαριασμό και όχι τη κάρτα, θα φανεί μετά απο λίγη ώρα

Πέφτουλας
    .

Πέφτουλας
    Κατι εχω κανει στραβα.Στο ebanking δεν εχει φανει τπτ,αν και Παρασκευη εγινε η παραγγελια,το tracking number λεει οτι δε βρεθηκε(στο ελληνικο τντ ψαχνω)και η Καρολ μου ειπε το Σαββατο ολα οκ!?? :hypnotize

Παλαιό μέλος
    Να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους πως η παραγγελία μου κατέφθασε σήμερα. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Η παραγγελία ήρθε δύο μέρες νωρίτερα από την αναμενώμενη ημερομηνία παράδοσης και παρέλαβα ότι ακριβώς ζήτησα και πλήρωσα.

Ψήφος εμπιστοσύνης στο bikersbargain και από εμένα!!!

Ελπίζω η συμβολή μου στο συγκεκριμένο thread να βοήθησε αρκετούς.

Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση σκεφτομαι να κανω μια παραγγελια γυρω στα 1400 ευρω αν τους ζητησω καποια εκπτωση παιζει κατι τετοιο το εχει ζητησει κανεις να μου πει ποια ηταν η απαντηση της καρολ?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
    Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση σκεφτομαι να κανω μια παραγγελια γυρω στα 1400 ευρω αν τους ζητησω καποια εκπτωση παιζει κατι τετοιο το εχει ζητησει κανεις να μου πει ποια ηταν η απαντηση της καρολ?
    Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως μόλις τώρα επέστρεψά σπίτι μετά από μια τρελή βρόχα!!! Το ευχαριστήθηκα το κρανάκι...

Παρόμοια θέματα

1. Ενα πολυ ενδιαφερον site με video-test
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:24
  2. ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Site ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ
    από mike78 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 13:02
  3. Πολυ Καλο Site
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4