Μπα εδώ μέσα οι περισσότεροι παθητικοί είναι.Σπανίζουν οι άντρες τη σήμερον.Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
Δεν ρωταω αυτους που φοβουνται καλα καλα να πλαγιασουν σε μια στροφουλα,αναφερομαι σε ποιο ενεργετικους οδηγους...![]()
Μπα εδώ μέσα οι περισσότεροι παθητικοί είναι.Σπανίζουν οι άντρες τη σήμερον.Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
Δεν ρωταω αυτους που φοβουνται καλα καλα να πλαγιασουν σε μια στροφουλα,αναφερομαι σε ποιο ενεργετικους οδηγους...![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
παιδια ειναι ενα τοπικ που ανοιξα γιατι οι αποψεις διηστανται,πειτε οτι βλεπαμε πολυ τον κιτ μικροι και μας ηρ8ε αυτη η απορια.Εγω πιστευω πως χαλαρα ανεβαινω σε μια τετοια ραμπα,φανταστειτε ενα χαμηλο τραιλορ 4μ για παραδειγμα,πιστευω πως οταν φτασεις πισω του ανετα μπορεις να υπολογησεις την ταχυτητα που θα χρειαστει για να ανεβεις.Οσο για το κατεβασμα απορω που ειναι το δυσκολο,λιγο θα κοσκινησει το πολυ πολυ η μηχανη!Δεν ρωταω αυτους που φοβουνται καλα καλα να πλαγιασουν σε μια στροφουλα,αναφερομαι σε ποιο ενεργετικους οδηγους...ας μην μιλαει ο κα8ενας και λεει το μακρυ και το κοντο του.ας ανοιξει δικο του τοπικ και να βαλει τις πανεμορφες φοτο και να πει τις εξυπναδες που διαβασα,μικροι μεγαλοι καβαλησανε τις μηχανες και εχουν και αποψη.Ασε με να μαντεψω...εεε...σιγουρα δεν εισαι ο "μορφωμενος" Ζαχαριας....ε...χμ....μαλλον δεν εισαι ουτε ο Γιαννης ο "γουρουνας"...χα!...ο Κωστης εισαι ε;...ναι, ναι! σιγουρα ο Κωστης!!!και λεγαμε μλκιες...ο χαζος ο "Κωστης", ο μορφωμενος "Ζαχαριας" και ο "Γιαννης " ο γουρουνάς..
:rotflmao:
εγω ειμαι κολοραμπας...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπα εδώ μέσα οι περισσότεροι παθητικοί είναι.Σπανίζουν οι άντρες τη σήμερον.![]()
την ανεβαινεις τη ραμπα;
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω ειμαι κολοραμπας...
την ανεβαινεις τη ραμπα;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ΔΕΝ παρατατε τις ραμπες λεω γω?
ουτε ο ιδιος ο ΠΑστρανΑς δεν τις κανει κουμαντο τις ραμπες ...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=cJV-jTzn8K4
Accipere quam facere praestat injuriam
καλα το θυμομουν οτι το ειχαν δοκιμασει οι mythbusters...
http://www.youtube.com/watch?v=dYlstdCWzCY
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα το θυμομουν οτι το ειχαν δοκιμασει οι mythbusters...
http://www.youtube.com/watch?v=dYlstdCWzCY:rotflmao:
αυτό το βιντεάκι είχα και εγώ στο μυαλό μου....
αρά είναι εφικτό....για ενεργητικούς αναβάτες πάντα που ξέρουν να διατηρούν την ''αδράνειά'' τους...![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
:rotflmao:
αυτό το βιντεάκι είχα και εγώ στο μυαλό μου....
αρά είναι εφικτό....για ενεργητικούς αναβάτες πάντα που ξέρουν να διατηρούν την ''αδράνειά'' τους...![]()
εγω θελω να δω τον ενεργητικο αναβατη να προσπαθει να ισορροπησει το Strom, οταν θα ανεβαινει με 5 χιλιομετρα τη ραμπα...
εκτος και αν θελει να την ανεβει με 30, οπου δεν θα υπαρχει ποροβλημα ισορροπιας αλλα φρεναρισματος...
![]()
Mε αυτοκίνητο δεν πρέπει να είναι τόσοοοο δύσκολο. Αν θυμάμαι καλά ήταν δοκιμασία σε κάποιο αμερικάνικο τηλεπαιχνίδι πριν κανα-δυο χρόνια και αρκετοί το είχαν καταφέρει.
Τώρα αν τον παίρνανε ή τον δίνανε θα σας γελάσω.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
ο χαζος ο "Κωστης", ο μορφωμενος "Ζαχαριας" και ο "Γιαννης " ο γουρουνάς..![]()
![]()
![]()
Ρε μπας και ειστε απο αυτους που εχουν για "βιτρινα" κανα κουρειο;
Επισης τα πραγματικα σας ονοματα ειναι μεσα στα εισαγωγικα η αποξω;
Θεε μου αυτο το σαιτ προσφερει συγκινησεις....![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω θελω να δω τον ενεργητικο αναβατη να προσπαθει να ισορροπησει το Strom, οταν θα ανεβαινει με 5 χιλιομετρα τη ραμπα...
εκτος και αν θελει να την ανεβει με 30, οπου δεν θα υπαρχει ποροβλημα ισορροπιας αλλα φρεναρισματος...
![]()
υπάρχει και και αυτό! ---> ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ (?) ΑΝΑΒΑΤΗΣ προσπαθεί με στατική ράμπα...
υγ: τελικά η αξία της τούμπας είναι αντιστρόφως ανάλογη με τον αριθμό τον μαρτύρων.....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ (ΜΙΚΡΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ!Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
παιδια ειναι ενα τοπικ που ανοιξα γιατι οι αποψεις διηστανται,πειτε οτι βλεπαμε πολυ τον κιτ μικροι και μας ηρ8ε αυτη η απορια.Εγω πιστευω πως χαλαρα ανεβαινω σε μια τετοια ραμπα,φανταστειτε ενα χαμηλο τραιλορ 4μ για παραδειγμα,πιστευω πως οταν φτασεις πισω του ανετα μπορεις να υπολογησεις την ταχυτητα που θα χρειαστει για να ανεβεις.Οσο για το κατεβασμα απορω που ειναι το δυσκολο,λιγο θα κοσκινησει το πολυ πολυ η μηχανη!Δεν ρωταω αυτους που φοβουνται καλα καλα να πλαγιασουν σε μια στροφουλα,αναφερομαι σε ποιο ενεργετικους οδηγους...ας μην μιλαει ο κα8ενας και λεει το μακρυ και το κοντο του.ας ανοιξει δικο του τοπικ και να βαλει τις πανεμορφες φοτο και να πει τις εξυπναδες που διαβασα,μικροι μεγαλοι καβαλησανε τις μηχανες και εχουν και αποψη.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ Π@Π@ΡΙ@??????ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!
ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ!
ΑΝ ΘΕΣ, ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ EXTREME ΣΟΜΕΡ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΥΣΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.....
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άμα έχει νεκρά/συμπλέκτη, πώς θα ανέβει την ράμπα...?Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αν την στιγμή που η μοτοσυκλέτα (η πίσω ρόδα) ανεβαίνει την ράμπα έχεις νεκρά (ή πατημένο συμπλέκτη) παίζει και να τα καταφέρεις. Αλλιως... κλάφτα!
@στάκη: το ανέκδοτο ''ανέβα στην ράμπα'' το ξές...?
καλα ε,ειδα και ειδα γελοια ατομα, ομως σαν τον el_hymador και μερικους ακομα...δεεν!!
απ την ωρα που εγραψα εχεις πεταχτει 10 φορες,χαζοχαρουμενο εισαι ή πουτσα,μου ζαλησες τα @@...διαβασε το θεμα,πες την ηλι8ια ,σεβαστη σου γνωμη και μετα σκασε και αν θελεις παρακολουθησε την κουβεντα...μην πεταγεσαι σαν βλακας,δεν θα διαβαζω τις ηλι8ιοτητες σου ολη την ωρα...ανοιξε αλλος χαζος τοπικ για βλακειες......και απ την στιγμη που υπαρχει αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=dYlstdCWzCY στο οποιο γινεται με αμαξι και πολλα χλμ αυτο που ρωτησα αποδικνυει ποσο βλακες,φλοροι και σκατομωρα ειστε μερικοι(αναφερομαι στα παιδακια που βιαστηκαν να πουν την πιπα τους)...ευχαριστω πολυ για την γνωμη σας...με καλυψε το λινκ!!
Φιλικα παντα)
Eλεος πρωι πρωι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: