Σελίδα 109 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 95999104105106107108109110111112113114119159209 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.621 έως 1.635 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Τελικά για λόγους ανωτέρας βίας, η εκδρομή ματαιώνεται για σήμερα και μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή!

Καλημέρα σε όλους.

edit (12:45): Με πήρε και ο Dim40 και θα πήγαιναν τελικά Γαλαξίδι με το αυτοκίνητο, αλλά την ώρα που με πήρε είχαν κάνει τα μισά περίπου χιλιόμετρα και εγώ είχα κάνει πρόγραμμα για το μεσημέρι/απόγευμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    δε πηγα με το αυτοκινητο. με τις μηχανες πηγαμε και εμεις τελικα. πολυ καλα ηταν. εκανα και τη πρωτη μου μετρηση καταναλωσης. 12 λιτρα για 240 χιλ. το transalp το κινουργιο που ειμαστε παρεα 12.5 για τα ιδια χιλιομετρα και τον ιδιο ρυθμο. το επομενο γεμισμα θα ειναι μετα απο κυκλοφορια στη πολη οποτε θα βγει ο μικτος κυκλος

καλησπέρα σε όλους

πριν λίγο καιρό απέκτησα και εγώ ενα bandit 650 sa του 08 που βρήκα στο forum αυτο σε κατασταση καινούργιου.Είναι η πρώτη μου μηχανή(που πηρα μετά απο πολύ ψάξιμο) μετά το 150αρι scooter μου και προς το παρόν ειμαι πανευτυχης αν και δεν έχω κανει ούτε 200χλμ ακόμα.

καποιες ερωτησεις που έχω είναι:
    1)η μεσαία σκάλα στα φώτα ειναι λογικά συνέχεια αναμενη;το λές γιατι μάλλον ειναι καμένη η δικη μου.να πάω στην αντιπροσωπεία η να την αλλαξω μόνος μου;

2)η σέλα απ'οτι ειδα ειναι ανυψωμένη απ'τον προηγούμενο κατοχο,μπορώ να τη χαμηλώσω μονος μου;το manual έλεγε για αντιπροσωπεια...

αυτα προς το παρον,μη σας πάρω και αμπαριζα απ'την αρχη...

Υ.Γ. Πολλές χρησιμες πληροφορίες αλλα σε σχεδον 100 σελίδες δυσκολα να τις βρεις ρε παιδια...δεν γινεται κατι;να ξεκινησει καινούργιο η να χωριστεί το παρον;

ευχαριστω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    καλως ηρθες στη παρεα και παντα ορθιος. και εγω καινουργιος κατοχος ειμαι . λογικα πρεπει να το καλυπτει η εγγυηση σου . χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    δε πηγα με το αυτοκινητο. με τις μηχανες πηγαμε και εμεις τελικα. πολυ καλα ηταν. εκανα και τη πρωτη μου μετρηση καταναλωσης. 12 λιτρα για 240 χιλ. το transalp το κινουργιο που ειμαστε παρεα 12.5 για τα ιδια χιλιομετρα και τον ιδιο ρυθμο. το επομενο γεμισμα θα ειναι μετα απο κυκλοφορια στη πολη οποτε θα βγει ο μικτος κυκλος
    χαλαρος ρυθμός να φανταστώ ε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    Με κατέστρεψες τώρα... Πάρε νωρίς πριν ξεκινήσεις την επόμενη φορά! Κρίμα γιατί είχα κέφια για εκδρομή και τελικά με έφαγε η τηλεόραση, F1 και SBK. Τουλάχιστον το απόγευμα είχε καφεδάκι, Fast and the Furious 4 και μπυρίτσα με καλή παρέα. Αλλά νομίζω ότι στις στροφές θα πέρναγα εξίσου καλά... 12 λίτρα για 240 χιλιόμετρα ε; ΠΟΛΥ χαλαροί ρυθμοί... Θα σας προλάβαινα πριν τελειώσετε τον καφέ.

Glider η μεσαία σκάλα πρέπει να είναι συνέχεια αναμμένη. Αν δεν είναι έχει καεί το λαμπάκι, δεν είναι τίποτα τρομερό το να το αλλάξεις μόνος σου αλλά θέλει λύσιμο το fairing. Αν πιάνουν τα χέρια σου γενικά, σε 20-25 λεπτά έχεις καθαρίσει, με τα αλλενάκια των εργαλείων. Πες μου αν θέλεις να ανεβάσω το σχεδιάγραμμα από το Manual. Αν βαριέσαι, πήγαινέ το να σου αλλάξουν τη λάμπα και να κατεβάσουν και τη σέλα. Πρέπει να αλλάξεις θέση στα 4 μαξιλαράκια που έχει κάτω από τη σέλα οδηγού και πατάνε στο σκελετό (ξεβιδώνεις, τα γυρνάς από τη χαμηλή πλευρά), κάτι άλλες βίδες πίσω στη θέση του συνοδηγού και το μάνταλο που πιάνει κάτω από το ρεζερβουάρ. Ούτε αυτό είναι δύσκολο, απλά λίγο μπελάς.

Για τις 100 σελίδες, έχουμε ζητήσει δική μας κατηγορία και μετά θα κάτσει κάποιος να τις ξεκαθαρίσει. Έχω προσφερθεί για τη θέση...

Καλωσήρθες, καλοτάξιδος και ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά!

ευχαριστω πολυ!

τωρα ξεκιναω για την αντιπροσωπεια,ειναι καινουργιο και δε θελω να χαλασω τιποτα...

ποσο λες να μου παρουν;

ευχαριστω και παλι!

ολα καλα,10 ευρω
    η λαμπα που είχε πανω ηταν μπλε και ηταν καμενη,ευτυχως είχα και την κανονικη και τη βαλαμε.

αλλα για συναγερμο μου ειπε κοντα 350ευρω για META.πολλα δεν ειναι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
    ολα καλα,10 ευρω
    η λαμπα που είχε πανω ηταν μπλε και ηταν καμενη,ευτυχως είχα και την κανονικη και τη βαλαμε.

αλλα για συναγερμο μου ειπε κοντα 350ευρω για META.πολλα δεν ειναι;
    Παρα πολλα.
    ΜΕΤΑ , με extra αντικραδασμικο , απο γερμανια , κατω απο 200 ευρω !

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Παρα πολλα.
    ΜΕΤΑ , με extra αντικραδασμικο , απο γερμανια , κατω απο 200 ευρω !
    Το θέμα είναι, αν έχει φισάκι για να μπει "κουμπωτός" χωρίς να χρειάζεται να κόψεις καλώδια. Ο ΜΕΤΑ που δίνει η αντιπροσωπεία έχει και τηλεειδοποίηση. Για συναγερμό 2 χρόνια το λέω, ακόμα δεν αξιώθηκα να κοιτάξω σοβαρά.

Παλαιό μέλος
    Παιδιά εμένα το είχε σαν δώρο, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα...Προτιμώ να δίνω 40αρακι τον μήνα για κλειστό πάρκινγκ!!!

Ψήνεστε να τον αγοράσει κανείς?

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Το θέμα είναι, αν έχει φισάκι για να μπει "κουμπωτός" χωρίς να χρειάζεται να κόψεις καλώδια. Ο ΜΕΤΑ που δίνει η αντιπροσωπεία έχει και τηλεειδοποίηση. Για συναγερμό 2 χρόνια το λέω, ακόμα δεν αξιώθηκα να κοιτάξω σοβαρά.
    To "φισακι" ειναι μια πλαστικη απατη.
    Μου εφτιαξε κλασεις ανωτερο το παιδι που μου τον περασε.
    τηλεειδοποιηση ? της META ? δωρο ?
    Τα χριστουγεννα που ρωτησα εγω...ουτε το αντικραδασμικο δεν διναν στα 300 ευρω

Παλαιό μέλος
    Πάντως τηλεειδοποίηση ο δικός μου δεν έχει. Εκτός και αν έχει κάνα εξάρτημα εξτρά ή εκτός και εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι!

Τι να σου πω... Έχει περίπου ένα χρόνο που ρώτησα, τον έδιναν 320 με την τηλεειδοποίηση στο πακέτο, λογικά ναι, της ΜΕΤΑ. Αν άλλαξαν τα πράγματα για τα υδρόψυκτα, δεν ξέρω γιατί δε με ενδιέφερε να μάθω για το καινούριο, προφανώς.

Εγω αντι για τηλεειδοποιηση πηρα και εβαλα AYTO... το pager.

Το προτιμησα γιατι δεν εχει συνεχη επικοινωνια με την moto (καταναλωνοντας ρευμα).
    Απλα...οταν χτυπησει ο συναγερμος....χτυπαει κιαυτο σε μενα.
    Απο Αγγλια,60 λίρες.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •