Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 102

Θέμα: Για 'οδηγους'....Την γνωμη σας!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
    παιδια ειναι ενα τοπικ που ανοιξα γιατι οι αποψεις διηστανται,πειτε οτι βλεπαμε πολυ τον κιτ μικροι και μας ηρ8ε αυτη η απορια.Εγω πιστευω πως χαλαρα ανεβαινω σε μια τετοια ραμπα,φανταστειτε ενα χαμηλο τραιλορ 4μ για παραδειγμα,πιστευω πως οταν φτασεις πισω του ανετα μπορεις να υπολογησεις την ταχυτητα που θα χρειαστει για να ανεβεις.Οσο για το κατεβασμα απορω που ειναι το δυσκολο,λιγο θα κοσκινησει το πολυ πολυ η μηχανη!Δεν ρωταω αυτους που φοβουνται καλα καλα να πλαγιασουν σε μια στροφουλα,αναφερομαι σε ποιο ενεργετικους οδηγους...ας μην μιλαει ο κα8ενας και λεει το μακρυ και το κοντο του.ας ανοιξει δικο του τοπικ και να βαλει τις πανεμορφες φοτο και να πει τις εξυπναδες που διαβασα,μικροι μεγαλοι καβαλησανε τις μηχανες και εχουν και αποψη.
    Ετσι πεστα.

Γιατι μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον τυπο που πηδαγε χαλαρα απο 10.000 υψος χωρις να παθει τιποτα.

10.000 μ.

9.000 μ.

1000 μ.

100 μ.

10 μ.

9 μ.

8 μ.

7 μ.

6 μ.

5 μ.

4 μ.

3 μ.

2 μ.

1 μ.

Και πηδηξα.

:rotflmao:

road spirit αν δεν βαριεσαι διαβασε και θα καταλαβεις γιατι εβρισα!
    Ο φιλος el_hymador συμμετηχε 8,9 φορες και μονο στην τελευταια μιλησε σοβαρα.
    Καταλαβαινεις,ειναι σαν να ειχα εναν εξυπνο εγω εδω που πεταγοταν συνεχεια κια ελεγε τα δικα του,για αυτο εβρισα, ελεος διαβαστε και λιγο τα παραπανω.

Δεν θα χρειαστει να το κανουμε στην καθημερινοτητα μας αλλα ηταν μια απορια,πως θα αναιβεις,πως θα σταματησεις..τι διαολο μηχανοβιοι ειμαστε,ηταν τοσο κοπος να σκεφτει καποιος σοβαρα και να απαντησει..τι ρωτησα αν μπορω να κανω μετοπικη με 300 και να μην παθω τπτ;;

Εγω περιμενα τις αποψεις σας,να τις δειξω και στους φιλους μου και να τελειωνουμε..τωρα τι να δειξω; τις μλκιες που γεμησε το θρεντς;; για αυτο συγχιστηκα..δεν νομιζω να ειμαι περιεργος εγω,απλα καποιοι τον παιζουν λιγο παραπανω

Παντος εχει και σοβαρα ατομα το φορουμ που δεν κοιτανε απλα πως να κοροιδεψουν ή πως να εντυπωσιασουν το πληθος

...αντε φτανει,πολυ ασχοληθηκαμε ολοι (ελπιζω να μην σας τυχει κατι τετοιο <-------ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙ,ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    κοιτα ...συμφωνω οτι ισως ειναι σε λαθος ενοτητα ... απλα ο τροπος μεσω του οποιου προτεινεται να παει στα ενκδοτα , το απαξιωνει τελειως ...

συν οτι το 40%-50% των οδηγικων συμβουλων που προτεινετε και συζητιέται για πολυ μεγαλη μεριδα αναβατων ειναι απλα μια θεωρια ...οποτε γιατι να μην κουβεντιαστει και κατι τετοιο ?
    ο τρόπος που προτείνω να παει στα ανέκδοτα το απαξιώνει (άμα μεταφερόταν απλά, χωρίς κουβέντα θα άλλαζε κάτι?) ... η τροπή της συζήτησης είναι αυτή που γενικά απαξιώνει ένα θρεντ ...

...πρέπει να έχω ξυπνήσει στραβά σήμερα

για το 2ο σκέλος, επέτρεψε μου να διαφωνήσω, η συντριπτική πλειοψηφία των συζητήσεων στην ενότητα δεν είναι απλά θεωρία...

λοιπόν, λέγετε... πως θα ανέβει στη ράμπα ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Με την όπισθεν.....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    φιλε μου αν ολοι ειχαν αποριες σαν τις δικες σου, το φορουμ θα ειχε πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον...

αυτο που ρωτησες ηταν κατι πολυ εξυπνο και πολυπλοκο για να εξηγησεις...

το οτι οι περισσοτεροι δε μπορουν να το εξηγησουν οδηγησε στο χλευασμο...
    πες μου οτι κανεις πλακα...

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν αντέχω να το κρατάω άλλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Μια σουζίτσα κι ένα έντο τό'χω...

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

η ταχυτητα του κατωτερου σημειου της ροδας, οσο η μοτο κινειτε στο δρομο ειναι 0(η επιτροχια και η γραμμικη ταχυτητα ειναι ισες και αντιθετες, οποτε το αθροισμα τους ειναι 0)

αυτο θα συμβει γιατι η ταχυτητα του κατωτερου σημειου της ροδας παυει να ειναι μηδεν, απο τη στιγμη που παταει στη ραμπα...

αυτο συμαινει οτι ο τροχος αρχιζει να ολισθαινει...

ολισθαινοντας ο μπροστινος τροχος, στην ουσια με το που ακουμπας τη ραμπα, χανεις το μπροστινο, οποτε πεφτεις σχεδον ακαριαια...
    Λοιπόν αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Αυτό που φαντάζομαι εγώ δεν είναι οτι το μπροστινό θα ολισθαίνει αλλά οτι θα είναι σαν να προσπαθείς να ισσοροπίσεις σταματημένη μηχανή. Για αυτό ίσως να πρέπει να ανεβάσεις γρήγορα και την πίσω ρόδα.

Όντως ενδιαφέρον πρόβλημα.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Πάντως αυτοκίνητο διαπιστωμένα ανεβαίνει και μάλιστα πολύ ομαλά. Tώρα στους 2 τροχούς δεν ξέρω τι γίνεται από ευστάθεια. Πάντως να πετάξει μπροστά αποκλείεται, αν και αυτό που έγραψε ο p@nos με προβλημάτισε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Αυτό που φαντάζομαι εγώ δεν είναι οτι το μπροστινό θα ολισθαίνει αλλά οτι θα είναι σαν να προσπαθείς να ισσοροπίσεις σταματημένη μηχανή. Για αυτό ίσως να πρέπει να ανεβάσεις γρήγορα και την πίσω ρόδα.
    Ακριβώς εκεί πήγε και το δικό μου το μυαλό. Θεωρητικά αν ένα αυτοκίνητο έχει ήδη ανεβάσει τον μπροστινό του άξονα πάνω στη ράμπα και ο πίσω βρίσκεται ακόμα στον δρόμο κινούμενος με την ίδια ταχύτητα που έχει αναπτύξει και η ράμπα, αυτό μπορεί να κρατήσει σταθερά για όσο θα υπάρχει κι η ευθεία..

Η μηχανή όμως πέφτει αν σταματήσουμε εντελώς και το ποδαράκι ξεχάσει να κατέβει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Η μηχανή όμως πέφτει αν σταματήσουμε εντελώς και το ποδαράκι ξεχάσει να κατέβει...
    πεφτει ?????????????
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    πεφτει ?????????????
    Εκτός αν πατάει στο σταντ η αν έχει καλάθα δίπλα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αυτό ακριβώς θα μπορούσε να είναι πρόβλημα φυσικής & έχει λύση, τουλάχιστον στη θεωρία.

Έχουμε 2 κινητά αντικείμενα, μπλα μπλα μπλα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ακριβώς εκεί πήγε και το δικό μου το μυαλό. Θεωρητικά αν ένα αυτοκίνητο έχει ήδη ανεβάσει τον μπροστινό του άξονα πάνω στη ράμπα και ο πίσω βρίσκεται ακόμα στον δρόμο κινούμενος με την ίδια ταχύτητα που έχει αναπτύξει και η ράμπα, αυτό μπορεί να κρατήσει σταθερά για όσο θα υπάρχει κι η ευθεία..

Ναι αλλά η μηχανή θα έχει μηδενική ταχύτητα ως προς την νταλίκα και όχι ως προς τον δρόμο, έτσι δεν είναι; Άρα η μηχανή δεν θα είναι ακίνητη, αλλά θα πηγαίνει. Εξακολουθώ να πιστεύω πως το πιο κρίσιμο θα είναι το γλίστρημα κατά την επαφή με την ράμπα!!!

Σκεφτείτε το έχοντας στο μυαλό τη μοτοσυκλέτα πάνω στο δυναμόμετρο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TYMHS
    Ναι αλλά η μηχανή θα έχει μηδενική ταχύτητα ως προς την νταλίκα και όχι ως προς τον δρόμο, έτσι δεν είναι; Άρα η μηχανή δεν θα είναι ακίνητη, αλλά θα πηγαίνει. Εξακολουθώ να πιστεύω πως το πιο κρίσιμο θα είναι το γλίστρημα κατά την επαφή με την ράμπα!!!
    Εγώ βασικά μίλησα λίγο πιο γενικά και μπακαλίστικα μιας και από φυσικοτέτοια...

Αρκετά μπορούν να επιρρεάσουν τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας ανεβαίνοντας πάνω στη ράμπα

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πειτε την γνωμη σας!!!!!!!
    από abrestas στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2009, 15:44
  2. Για 'οδηγους'....Την γνωμη σας!!!
    από div400 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2009, 07:56
  3. Την γνώμη σας παρακαλω , για θεμα ασφάλειας οδηγου.
    από rc31 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 03:43
  4. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  5. ενσταση για την πιστα... προς 888 και ολους διαβαστε...την γνωμη σας.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 13:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF