Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 70

Θέμα: Σειρά μου...

Σειρά μου...

Πλησιάζω κόκκινο φανάρι στη Βασιλέως Κων/νου με Παυσανίου. Την ώρα που φτάνω ανάβει πράσινο. Τροχονόμος μιλάει στον ασύρματο και χαζεύει την κίνηση. Ξεκινάω, φεύγει αυτοκίνητο κάθετα με κόκκινο, τον αφήνω να περάσει και συνεχίζω θεωρώντας ότι δε θα περάσει και δεύτερος. Τελικά, πέρασε και μπαμ. Του ξυλώνω προφυλακτήρα και λοιπά μπροστινά στοιχεία με το δεξί μου κάγκελο. Τρανσάλπ ξάπλα κι εγώ επίσης.

Ο τροχονόμος, είχε δώσει πιο πριν σήμα να περνάνε οι της Παυσανίου και μετά σταμάτησε να δίνει σημασία, μιλώντας στον ασύρματο. Εγω, μη βλέποντας κάποιο σήμα φτάνοντας εκεί, θεώρησα ότι ίσχυε το φανάρι. Αυτά.

Οση ώρα τα λέγαμε ο τροχαίος πήγαινε μια με τα νερά του ενός και μια του άλλου. Ναι δεν κοίταζα, ναι είχα δώσει σήμα, ναι μιλούσα στον ασύρματο. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό πήγε να γίνει ακόμα μια φορά ενώ είμασταν εκεί, με τον τροχαίο να τρέχει αυτή τη φορά να σταματήσει το αυτοκίνητο από την Παυσανίου πριν πέσει σε άλλη μηχανή που έφευγε από το φανάρι μου. Το φανάρι της Παυσανίου εντωμεταξύ πρέπει να είχε θέμα, μια και κάποια στιγμή, εμφανίστηκε βαν της σηματοδότησης και το πείραζε.

Από ό,τι φαίνεται, φταίω που δεν υποψιάστηκα ότι υπήρχε σήμα από πριν να παραμείνουμε σταματημένοι, παρά το φανάρι που άναψε. Αυτό το είχα πάντα απορία, πώς παίρνουμε χαμπάρι τι ακριβώς έχει δώσει ένας τροχονόμος που δε σφυρίζει, δεν κοιτάει και μιλάει στον ασύρματο. Δηλαδή, αν το φανάρι ήταν πράσινο και όταν έφτανα εγώ γινόταν κόκκινο έπρεπε να περάσω επειδή υπήρχε τροχονόμος (και μάλλον είχε δώσει από πριν σήμα να περνάμε) κι ας μην έκανε τπτ εκείνη τη στιγμή;

Τέλος πάντων. Δε χτύπησα. Το αριστερό μου πόδι χαμηλά πάει να τουμπανιάσει λίγο, αλλά τπτ σπουδαίο. Η αρνητική ενέργεια που με πολιορκούσε διοχετεύτηκε σε υλικές ζημιές και μόνο. Ευτυχώς.

Πάντα όρθιοι.
    safety doesn't happen by accident

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    τραβα βγάλε μια ακτινογραφία κι άσε τις μαλακιες!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Περαστικα και ποτε ξανα.
    Προσωπικα οταν βλεπω τροχονομο να ρυθμιζει την κινηση....ελεγχω μονος μου.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Never again!

Go check it!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    περαστικα σου,

μακαρι να ξεμπλεξεις γιατι θεωρητικα εσυ φταις,
    αλλο αν ο τροχονομος:a31:

πολυ επικυνδινες καταστασεις αυτες, γιατι οντως πολλες φορες δεν καταλαβαινεις τι γινετε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Περαστικα
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    κανονικά και σύμφωνα με τον κανονισμό, εφόσον ο τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία, πρέπει να δίνει εντολές σύμφωνα με τον κανονισμό κι όχι κάνω ένα σήμα στην αρχή κι ένα στο τέλος και στο ενδιάμεσο μιλάω στον ασύρματο, κοιτάω τα γκομενάκια-ους κλπ

Για δες το λιγάκι ετσι.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μην αμελήσεις να κοιτάξεις το πόδι σου όσο είναι ακόμα νωρίς, εύχομαι να μην είναι τίποτα και να μην έχεις ποτέ ξανά τέτοιες αναποδιές !

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Περαστικά σου Κρίμα ρε γαμώτο τι να πείς κολοκατάσταση...δυστυχώς παρουσία τροχονόμου τα φανάρια δεν έχουν καμία ισχύ
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    1ον: βαλε παγο στο ποδι
    2ον:πηγαινε σε ενα νοσοκομειο να το δουν
    3ον: αν πουν οτι ειναι απλα μια κακωση και θα περασει συνεχισε τον παγο για 24 ωρες

περαστικα σου και με προσοχη αλλη φορα γιατι οι μπατσοι ειναι μ@λακες σε ολες τις εκδοχες τους. (ειτε προκειται για τροχαιους,ματατζηδες,λιμενοφυλακες κ.λ.π.)

τουλαχιστον να το λυσετε με φιλικο διακανονισμο και 50/50 συνηπαιτιοτητα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    περαστικα...

τελικα τι STOP και τι φαναρια .....ολα δοκανα για μηχανοβιους ειναι ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Το δικιο σου λιγο δυσκολο να το βρεις.
    Οταν βγαλεις ακρη καλω ειναι να μας το πεις.

Και την επομενη φορα αστους να περασουν ολοι.
    Εγω οταν σταματησω και σταματησει και ο απεναντη δεν ξεκιναω παρα μονο οταν φυγει.
    Εδω στην Κρητη τα φλας και τις λωριδες κυκλοφοριας οι ποιο πολλοι τις εχουν...γραμμενες

:a015:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    περαστικά στο πόδι και στο μηχανάκι σου...

περαστικα ρε μανουλα....

το καλο ειναι οτι θα το κανει τωρα τουμπανο το ΤΑ ο ΠΑΠ....την μπουκαλα με το ΝΙΤΡΟ να δω που θα βαλει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πταισματα....

Περαστικά Αλκηστη!!!

Όπως είπαν και οι άλλοι, να τσεκαρεις οπωσδήποτε το πόδι !!!

Ποτέ ξανα και πάντα όρθια!!!

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.....
    από BIG BLACK στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2007, 09:41
  2. Σειρά μου να καώ
    από marulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 15:45
  3. Ηρθε και μενα η σειρα μου,
    από zephyr1 στο forum Ιστορίες του δρόμου