Παιδες τι διαφορες παιζουν μεταξυ εκκεντροφορου vdb και rally?? Αν χρειαζεται ας μετακινηθει στις βελτιωσεις
Παιδες τι διαφορες παιζουν μεταξυ εκκεντροφορου vdb και rally?? Αν χρειαζεται ας μετακινηθει στις βελτιωσεις
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ο vdb έχει 0,6 mm περισσότερο βύθισμα σε σχέση με τον στάνταρ, από ότι ξέρω.
o vdb χρειαζετε fcr για να δουλεψει ενω ο αλλοσ οχι
to finish first you have first to finish....
ως προς τη λειτουργια τους που διαφερουν??
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
δε ξερω τι ειναι ο vdb..εγω τον ραλι ειχα παρει απεξω..οταν ειχε βγει γερμανια..
και το μηχανακι ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ..!!!!
ΜΕ FCR και διχαλο και τελικα ακραποβιτς...και κανε και μια ροικι...και θα δεις θεμα..
εγω απ' οτι ξερω ο vdb δουλευει πιο ψηλα.. αν καποιος εχει καποια καλυτερη-δοκιμασμενη αποψη??
e re ozzy dokimasmeno pramma soy leoΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εγω απ' οτι ξερω ο vdb δουλευει πιο ψηλα.. αν καποιος εχει καποια καλυτερη-δοκιμασμενη αποψη??
kai sega rallye VDB msghtgr εκκεντροφορο να βαλεις ... και ροικες να κανεις ... παλι θα σε κερνανε τσαι τα τουμπανα χΑΧχαχΑΧχαχΑΧχαχΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
και απλα θα κλαις και καμια κεφαλη που και που ...χαΧχαχΑΧΧαχΑΧΧα
PROzacRIDER
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
kai sega rallye VDB msghtgr εκκεντροφορο να βαλεις ... και ροικες να κανεις ... παλι θα σε κερνανε τσαι τα τουμπανα χΑΧχαχΑΧχαχΑΧχαχ
και απλα θα κλαις και καμια κεφαλη που και που ...χαΧχαχΑΧΧαχΑΧΧα
μην πεταγεσαι εσυ!:a36:
![]()
![]()
![]()
ελεγα μηπως καποιος εχει δοκιμασει και τους δυοΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
e re ozzy dokimasmeno pramma soy leo![]()
![]()