Η ολόμαυρη Mivv νομίζω είναι πιο όμορφη και φυσικά είναι και πιο μικρή σε διαστάσεις από την Akrapovic
Η ολόμαυρη Mivv νομίζω είναι πιο όμορφη και φυσικά είναι και πιο μικρή σε διαστάσεις από την Akrapovic
Η mivv με τον σιγαστηρα ειναι αθορυβη.Απλα αλλαζει η χροια της σε πιο μπασο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
χμμμ καμιά που να είναι όμορφη αλλά να μην αλλάζει τον ήχο δεν παίζει; θέλω να βάλω μια οβάλ αλλά δεν αντέχω με τίποτα τις θορυβώδεις εξατμίσεις!!!!
Πόσο πήγε?
Πια απο της δυο;Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Πόσο πήγε?
και οι 2!
Αυτος ηταν και ο λογος που την πηρα αρχικα, αλλα επειδη τελικα την δουλευω χωρις σιγαστηρα θελω να δοκιμασω την akrapovic αν ειναι πιο αθορυβη λογο μεγαλυτερου μεγεθους.Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Τη Mivv την πηρα απο ελλαδα περυσι καπου στα 460 καινουργια και την akrapovic την κτυπησα στο ebay στα 350 μεταχειρισμενη με 150 χλμ. Καινουργια κατω απο 550 δεν την εβρισκα πουθενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
και οι 2!
εγω εχω τη giosimura τη οβαλ και προσωπικα μου αρεσει παραπολυ και πανω στη μηχανη και ο ηχος . δε εχω ακομη φορτο αλλα καποια παισια την ειδαν στη συναντηση που ειχαμε
MRA ζελατίνες στην Αθήνα που έχει?
ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα gigeni που θα βρω την MRA για να την αγορασω?σαφως ειναι καλυτερη εμφανισιακα απο την kappa.καλλον για την ΜΡΑ σκεφτομαι αλλα απο που θα την παρω?επαρχια μενω υποψιν.κατι ακουσα οτι υπαρχει μονο εξωτερικο.αληθευει?
banditosssssss
Παπασταύρου στην Καλιρρόης αν δεν απατώμαι, έχει και η Suzuki μιά σχεδόν ίδια με το λογότυπό της επάνω... Και λίγο πιο φτηνή. Δες και στο www.louis.de και στο www.justbandits.comΑρχικά δημιουργήθηκε από dexter_geo
καλλον για την ΜΡΑ σκεφτομαι αλλα απο που θα την παρω?επαρχια μενω υποψιν.κατι ακουσα οτι υπαρχει μονο εξωτερικο.αληθευει?
Στο Louis δεν την βρήκα την mRA με το φρυδάκι. Την βρήκα στο motoraid.eu μαγαζί στην Πάτρα, αλλά ?145...συν μεταφορικά, οπότε πάει πολλά!
Από καταστήματα εδώ Αθήνα δεν έχω ψάξει ακόμα, ίσως το απόγευμα!
Γιατι δεν παιρνεις απο την suzuki; Ειναι ιδια και νομιζω εχει 115 ευρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Στο Louis δεν την βρήκα την mRA με το φρυδάκι. Την βρήκα στο motoraid.eu μαγαζί στην Πάτρα, αλλά ?145...συν μεταφορικά, οπότε πάει πολλά!
Από καταστήματα εδώ Αθήνα δεν έχω ψάξει ακόμα, ίσως το απόγευμα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Γιατι δεν παιρνεις απο την suzuki; Ειναι ιδια και νομιζω εχει 115 ευρω.
?115??? Εμένα γιατί μου είπαν ?140...?
www.bikehps.com 120? περίπου με τα μεταφορικά.....Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Στο Louis δεν την βρήκα την mRA με το φρυδάκι.
www.louis.de 120 χωρίς τα μεταφορικά.
Εγώ την πήρα πέρσι από louis.de το άλλο αν και ποιο φθηνό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.....