Περαστικά Vanda...
Κράτα τον Παπ μακριά απ' το Transalp όταν το φτιάχνεις... ποτέ δεν ξέρεις με τι θα καταλήξεις αλλιώς.
![]()
Περαστικά Vanda...
Κράτα τον Παπ μακριά απ' το Transalp όταν το φτιάχνεις... ποτέ δεν ξέρεις με τι θα καταλήξεις αλλιώς.
![]()
περαστικά και take care το πόδι σου........
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
απο ελληνικο μοντελλο ε???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτόν τον έβαλα εγω στο δικό μου παπί......![]()
![]()
![]()
δεν εχεις ανακαλυψει ακομα το ebay???σου ερχετε κουτι ενας απο America (απο του καλους και γρηγορους) φτηνοτερα κιολλας...απλα να στον στειλουν η used η σαν gift...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποια Αλκηστη ρε μάστορα; Ο βαντας λέμε έπεσε.....
σορυ ρε φιλος μπερδευτηκα![]()
Κοπελιά Περαστικά!!!!!
Ευτυχώς όλα καλά (ελπίζω το πόδι να μην είναι κάτι σοβαρό!!!)
Πάντα όρθια και περαστικά και στη μικρή σου!!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Περαστικά ρε συ και ποτέ ξανά. Αν εξακολουθήσει ο κ. πόδις και σε πονά ή πρήζεται πήγαινε σε γιατρό καλό θα σου κάνει. Όσο για το ποίος πταίει... του τροχοβλάκα χαζομάρα μου ακούγεται αλλά επειδή αποκλείεται να βρεις άκρη λύστο όπως όπως το θέμα συμβίβασε το αν γίνεται και τέλος. Περαστικά και πάλι.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Περαστικά ρε......![]()
Και να κοιτάξεις το πόδι.....:o
(δεν παίζουνε μ' αυτά)![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Περαστικα και απο μενα.
παλι καλα δηλαδη που ο τρομπας τροχονομος δεν σου εκοψε και κληση οτι αγνοησες σημα του.![]()
Ε ρε λεμε κατι νουμερα που θελουν να επιβαλουν τον κ.ο.κ. χωρις να τον ξερουν.....!!
Ευχαριστώ για τις ευχές..![]()
Το πόδι δεν έσπασε, είναι μια απλή κάκωση.
safety doesn't happen by accident
περαστικα!!!!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Περαστικα βρε κοριτσι και γρηγορη αναρρωση!!!
τι να πεις με τον #$@@$%$% που σου ετυχε.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
perastikaaaaaaaaaaaa
(mono ego den....pefto teleftea!!!!!!!!!!we are entering the....twilight zone!)
http://www.youtube.com/watch?v=Xgql3q4STk8
πρωταθλητης Ευρωπης