Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Ψωνια απο ΟΔΔΥ

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

Ψωνια απο ΟΔΔΥ

Ρε παιδια θελω να παρω μια παλια μηχανη (απ' αυτες που ναι προς διαλυση ή κυκλοφορια) απ τον ΟΔΔΥ για ανταλλακτικα.
    1) Γινεται να παω να τη δω σαν ιδιωτης και να την αγορασω απο δημοπρασια?
    2) Ξερω οτι οι παλιατζηδες τις αγοραζουν με τη σεσουλα, δηλαδη πολλες μαζι. Για να παρω τη μηχανη που θελω πρεπει να συνεννοηθω με παλιατζη για να μου την βγαλει απ τον ΟΔΔΥ?
    3) Αν παω να δω για μηχανη, πληρωνω εισοδο?
    4) Εχω ακουσει οτι πχ στα αυτοκινητα δεν μπορεις να ανοιξεις το καπο και να το πολυψαξεις. Ισχυει και για τις μηχανες?
    5) Εχω ακουσει οτι πρεπει να δωσω καποιο μεγαλο ποσο για να μπω (νομιζω καμια 200αρα ευρω), και αν δεν αγορασω τιποτα μου επιστρεφεται. Αν αγορασω κατι που κανει κατω απο 200 ευρω τα χανω. Αν αγορασω κατι που κανει πανω 200 ευρω συμπληρωνω μεχρι την αξια του. Ισχυει κατι τετοιο? Δηλαδη μπορω να αγορασω κατι και εκτος διαδικασιας δημοπρασιας?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Re: Ψωνια απο ΟΔΔΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    Ρε παιδια θελω να παρω μια παλια μηχανη (απ' αυτες που ναι προς διαλυση ή κυκλοφορια) απ τον ΟΔΔΥ για ανταλλακτικα.
    1) Γινεται να παω να τη δω σαν ιδιωτης και να την αγορασω απο δημοπρασια?
    2) Ξερω οτι οι παλιατζηδες τις αγοραζουν με τη σεσουλα, δηλαδη πολλες μαζι. Για να παρω τη μηχανη που θελω πρεπει να συνεννοηθω με παλιατζη για να μου την βγαλει απ τον ΟΔΔΥ?
    3) Αν παω να δω για μηχανη, πληρωνω εισοδο?
    4) Εχω ακουσει οτι πχ στα αυτοκινητα δεν μπορεις να ανοιξεις το καπο και να το πολυψαξεις. Ισχυει και για τις μηχανες?
    5) Εχω ακουσει οτι πρεπει να δωσω καποιο μεγαλο ποσο για να μπω (νομιζω καμια 200αρα ευρω), και αν δεν αγορασω τιποτα μου επιστρεφεται. Αν αγορασω κατι που κανει κατω απο 200 ευρω τα χανω. Αν αγορασω κατι που κανει πανω 200 ευρω συμπληρωνω μεχρι την αξια του. Ισχυει κατι τετοιο? Δηλαδη μπορω να αγορασω κατι και εκτος διαδικασιας δημοπρασιας?
    file moy den aksizei na pas kan ston oddy.xamenos xronos

fadasou ena xoro terastio me palies mhxanes,trakarismenes,kamenes,telos panton ta pada ola pou den exoun adeia kykloforias oi opies mou fenete oti den dimopratoynte. kai alles 5-6 pou exoun adeia kykloforias kai dimopratoynte ala mhn fadasteis oti tois poylane se timh eykairias px ena ktm sxc endouro eixe timh ekinishs 3800 se kalh katastasi oxi (aristi)

1)an exei adeia kykloforias nai
    2)ayto den to xero
    3)oxi perneis ena xarti mesa apo ta grafeia kai mpeneis mesa
    4)ayto den isxiei mporei na to psaxeis oso thes
    5)dineis ena poso gia na simetasxeis ala an den kaneis agora ta perneis piso

elpizo na se voithisa...

aman ..

kato aristera stin foto ..

naaa ena gamato trackbike .. ena gsxr srad ..
    As ta diala ree ...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    μην πατε στο ΟΔΔΥ

ειναι σαν το σουπερ μαρκετ, πας για να παρεις ενα παπακι και φευγεις με νταλικα μπετονιερα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

300 ευρω νομιζω κοστιζει για να μπεις και οχι 200,καποιος που εχει παει μπορει να μας πει το ακριβές ποσό.

*************** www.motodevils.gr ***************

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ρε παιδια εχει site και τα λεει ολα αναλυτικα.ρουσφετια κλπ παιζουν στα πολυ καλα και ακριβα μοντελα.για μικρα αμαξια και μηχανακια κανενας δε δινει σημασια.πολλοι δινουν προκαταβολη "μαυρη" σε καποιον απο "μεσα" για να εχουν "εξαιρεση" τα οχηματα που τους ενδιαφερουν απο τις δημοπρασιες.
    πρωτα εξυπηρετειται η αστυνομια(διωξη ναρκωτικων κυριως για ευνοητους λογους blending Με τους κανονικους εμπορους),μετα αλλα σωματα και υπουργεια,σωματεια,δημοι κλπ και μετα οι πολιτες.αν εχετε φιλο δημαρχο χρησημοποιηστε τον
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    ρε παιδια εχει site και τα λεει ολα αναλυτικα.
    Πάρτε μια ιδέα. Το μηχανάκι αυτό έχει εμφανιστεί εδώ μέσα προς πώληση απ΄αυτόν που το αγόρασε. Με λίγο ψάξιμο θα βρείς τι θέλεις.

https://www.oddynet.gr/oddynet/aucti...ductId=106063#
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

εχει εισοδο και ειναι 300 ευρω αν δεν ψωνισεις στα επιστρεφουν παλι αν δεν εχεις τρως πορτα.

:rotflmao: :rotflmao:

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    αν τα ψωνια που θα κανεις ειναι κατω απο 300 ευρω σου επιστρεφουν τη διαφορα απ τα χρημα που εδωσες για να μπεις??
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

αν τα ψωνια που θα κανεις ειναι κατω απο 300 ευρω σου επιστρεφουν τη διαφορα απ τα χρημα που εδωσες για να μπεις??
    οχι.αν ειναι πανω απο 300 ομως τα αφαιρουνε
    The sickness

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πάρτε μια ιδέα. Το μηχανάκι αυτό έχει εμφανιστεί εδώ μέσα προς πώληση απ΄αυτόν που το αγόρασε. Με λίγο ψάξιμο θα βρείς τι θέλεις.

https://www.oddynet.gr/oddynet/aucti...ductId=106063#
    Οταν στην γραμμη Υδραυλικο τιμονι λεει την ενδειξη ''αριστερα'' τι εννοει ο ποιητης?Βγηκαν και Africa με υδραυλικο τιμονι,κι αριστερα κιολας?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

τσαμπα πουληθηκε
    The sickness

εγω παντος οσες φορες εχω παει δεν εχω δει να πουλανε κατι κατω απο 300 ευρω .

συνηθως πουλανε σε ποσοτητες οτι ειναι μικρης αξιας. πχ μια φορα πουλουσαν 13 παπακια σκορπια και εληξε στα 400 ευρω.

δηλαδη δεν γλυτωνεις θα σε φανε λαχανο..

Να πάει κάποιος χωρίς δημοπρασία και να βρει κάποιο μηχανάκι που το θέλει για ανταλλακτικά, να το πληρώσει επιτόπου και να το πάρει, γίνεται ?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2017, 10:48
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά