Σελίδα 113 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123163 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Με 'γεια η "γειτόνισσα" Σέρβα είναι η Σλάβα; Καλοφόρετη...

Σήμερα αξιώθηκα να πάρω μπότες αδιάβροχες, ναι το ξέρω είναι τέλος της "υγρής" περιόδου αλλά δεν πειράζει, χαμένες δεν πάνε και τέλος πάντων τις είχα άχτι. Dainese Fulcrum, ?170.
    Δοκίμασα και το XR1000 που είχα να το φορέσω καιρό και για κάποιο λόγο μου άρεσε τώρα... Ίσως επειδή σε σχέση με τότε που το είχα φορέσει είμαι μερικά κιλά κάτω, τι να πω. Αλλά και τα ?410 είναι τσουχτερά ρε γμτ. Το λευκό Rogue, είναι έρωτας. Με έβαλε σε σκέψεις πάντως, μήπως να το πάρω αυτό για καθημερινό κράνος και το Arai να μείνει για δεύτερο όταν πλένω το "πρώτο", με κουράζει ο θόρυβός του. Το έχω δει και στο ίντερνετ προσφορά στα 330-350 σε άλλα χρώματα, το σκέφτομαι... Αν πληρωθώ ποτέ!
    Η άλλη επιλογή για πιο φτηνό είναι το Shark RSI Eden στα ?270, απλά δεν ξέρω κανέναν που να το φοράει. Εκτός από αυτούς με τα Schuberth, κανένας άλλος δεν φαίνεται να δίνει σημασία στους αεροδυναμικούς θορύβους από το κράνος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    πολυ καλη. ειναι ακριβως σα τη δικη μου. μονο η μαρκα αλλαζει.

οσο για το εργαλειο μεταφρασης δουλευει καλα. ευχαριστω.

Δημήτρη τι κράνη αποφάσισες να πάρεις από τον louis?

eida ena shumbert ανοιγομενο. το c2.

απο αγγλια μου αρεσε πολυ ενα χρ1000 shoei full face στα 300 ευρω αλλα ηταν πολυ αβολο οταν το δοκιμασα σε καταστημα. ετσι πηγα σε ανοιγομενο. το ζητανε 500. 415 η χαμελωτερη τιμη που βρηκα σε ελλαδα. σε αγγλια απο τη προηγουμενη βδομαδα με αυτη ανεβασανε τη τιμη κατα 70 ευρω σε ολα τα shoei. οποτε ειναι πολυ κοντα στα 415 αν υπολογισεις μεταφορικαισοτιμια και προμηθεια.

το c2 to εχει 250. οποτε με τα ιδια λεφτα θα παρω και για τηγυναικα μου. απο οτι εχω διαβασει ειναι τα πιο αεροδυναμικα και αθορυβα.....

ασχετο...... ειδα στη σελιδα οτι ο τυπος εχει στα καταστημετα του αεροσηραγγα που δοκιμαζεις με τη μηχανη σου το κρανοσ μεχρι τα 120 κλμ...

μιλαμε ειναι αλλου οι υπηρεσιες......

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    ασχετο...... ειδα στη σελιδα οτι ο τυπος εχει στα καταστημετα του αεροσηραγγα που δοκιμαζεις με τη μηχανη σου το κρανοσ μεχρι τα 120 κλμ...

μιλαμε ειναι αλλου οι υπηρεσιες......
    Καλά, μη το δένεις κιόλας. Είναι το μεγαλύτερο κατάστημα στη Γερμανία, κάνει πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, έχει καλό τζίρο και για αυτό μπορεί να το κάνει αυτό. Έχεις δει κάτι αντίστοιχο σε άλλη χώρα ή σε άλλο μαγαζί; Η μία εξαίρεση, δε σημαίνει ότι όλα τα καταστήματα στο εξωτερικό είναι έτσι. Άσε που στα 120, κανένα "καλό" κράνος δεν κάνει ενοχλητικό θόρυβο.
    Για εμένα, η μεγάλη διαφορά είναι ότι γενικά ο πελάτης έξω αντιμετωπίζεται αλλιώς, με σεβασμό και του δείχνουν φροντίδα και δεν τον αντιμετωπίζουν σαν "ποιός είσαι ρε φουκαρά που θέλεις να μπεις στο μαγαζί μας". Έχει και εξαιρέσεις βέβαια, πχ τα παιδιά στο μαγαζί της Spidi στην Καλλιρρόης μου έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αλλά οι περισσότεροι...

Το C2 αν και παλιό σε σχεδίαση, θεωρείται από τα καλά ανοιγόμενα. Το έχεις δοκιμάσει, ή πας στα τυφλά; Τα Schuberth τα φέρνει η Hλιοφίλ στην Ελλάδα, δες που έχει μαγαζί στο www.eliofil.gr για να πας να το δοκιμάσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Εντελει εβαλα την akrapovic. Οι εντυπωσεις μου ειναι:
    Το μεγεθος ειναι αρκετα μεγαλο, κοντα στης μαμας ως προς το μηκος αλλα με μικροτερο διαμετρο.Καμια σχεση με την mivv.
    Στον ηχο ειναι πιο αθορυβη γενικα απο την mivv αλλα μαλλον οφειλετε στην χροια της που ειναι πιο "σφυριχτη". Καλο αυτο για μενα που την κυκλοφορω χωρις σιγαστηρα.
    Η Mivv πιο μπασο ηχο αρα και πιο δυνατο, αλλα με τους σιγαστηρες πανω θεωρω τον μπασο ηχο της Mivv πιο ωραιο καθως η akrapovic φερνει πιο πολυ στον μαμισιο.

http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0869.jpg
    Με γεια ,με γεια καλοφόρετη !!!

αν δε το φορεσω δε προκειτενα παραγγειλω. παντως το ανοιγομενο της shoei μου ταιριαξε πολυ καλα. απλα οτι παρω θα ειναι χ2 οποτε.....

δε ειναι μακρυα και η εκθεση...... εκει θα μπορεσω να τα δω ολαμαζεμενα και η επιλογη θα ειναι πιο ευκολη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Παιδιά τι έχετε να μου προτείνετα για τελείως φιμέ ζελατίνα?? υπάρχει κάποια που να είναι και μεγαλύτερη απο τη μαμά ζελατίνα???
    πόσο μπορούν να κρατήσουν τα μαμά λάστιχα στο 650 κ8??? φοράει μπροστά bt011 και πίσω bt021.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Για ζελατίνες ψάξε στις τελευταίες σελίδες έχει ξαναγίνει συζήτηση.
    Τα "μαμά" λάστιχα εγώ τα άλλαξα στις 18.000 κμ.

Νέο μέλος
    Παιδες τι δωρα να ζητησω κατα την αγορα νεου bandit?
    Ποιος πηρε τελευταιος εδω μεσα και τι δωρα πηρε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    δε ειναι μακρυα και η εκθεση...... εκει θα μπορεσω να τα δω ολαμαζεμενα και η επιλογη θα ειναι πιο ευκολη.
    Σπάνια αφήνουν να δοκιμάσεις κράνη στην έκθεση. Πέρυσι, με λίγη γκρίνια, θυμάμαι μόνο η Suomy έδινε, πάντα με "σκουφάκι" στο κεφάλι. Οι υπόλοιποι σου λέγανε "πέρνα από το μαγαζί". Η Ηλιοφίλ για να δεις το C2 είναι Λ. Ειρήνης στην Πεύκη, πολύ κοντά σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Bandit-όπουλα !!!
    Θελω μια χαρη.
    Οποιος εχει πρόχειρο το User Manual του Bandit ,το ελληνικό όμως , να μου πει
    τι λαδια προτεινει....20-50 ή 15-50 ?
    Thanks !!!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Το manual προτείνει το 10-40,εγώ βάζω 15-50(γιατί το δουλεύει καλύτερα εδώ<Αθήνα>)
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από axibde
    Παιδες τι δωρα να ζητησω κατα την αγορα νεου bandit?
    Ποιος πηρε τελευταιος εδω μεσα και τι δωρα πηρε?
    ή πόση έκπτωση;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    ή πόση έκπτωση;
    Φίλε το πήρα 27 Φεβρουαρίου (παραλαβή), μετρητής με κάγκελα (suzuki), σχάρα, μπαγκαζιέρα (givi) και συναγερμο (ΜΕΤΑ).

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •