Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 188 από 188

Θέμα: Σάλτσμπουργκ, Μόναχο και Βέρνη. (Έχεις ξεχάσει που ακριβώς θέλεις να πας....)

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Πρώτα από όλα το ταξίδι σου ήταν φανταστικό, οπότε το μεγάλο μπράβο και ζηλεύω παέι στο ταξίδι και όλα όσα έζησες και όπως λες και εσύ δεν περιγράφονται. Μετά μπράβο για τις φωτογραφίες υπήρχαν πολλες πάρα πολύ καλές, άλλες πανοραμικές και άλλες νυχτερινές. Η ποιότητα dslr φάνηκε από την αρχή.
    Να σαι πάντα καλά, όρθιος στα 2 σου πόδια ή στους 2 τροχους και να ταξιδευεις
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
    ΤΑΜΑR καταπληκτικο ταξιδι!!!φανταστικεσ φωτο.μπραβο σου.με εκανεσ και ζηλεψα.σκεφτομαι σοβαρα να βγω και εγω ευρωπη με μηχανη βεβαιωσ βεβαιωσ και με σκηνη.
    σου ειναι δυσκολο να γραψεισ τι εξοπλισμο ειχεσ μαζι σου ειτε απο ρουχα ειτε κατι για την μηχανη σου ειτε κατι που σου χρειαστικε και δεν το ειχεσ μαζι σου. α και εχουμε και οι δυο το ιδιο μωρο (dl 650)
    σε ευχαριστω.καλη χρονια
    Φίλε Μάρκο καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε σένα και όλους τους συμφορουμίτες αφού είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο φόρουμ για το 2008. Τώρα να απαντήσω στα ερωτήματά σου όσο καλύτερα μπορώ.
    ΡΟΥΧΑ:
    Έχω ένα μπουφάν της Orina με δύο επενδύσεις. Μία η αδιάβροχη και μία για το κρύο. Αυτή για το κρύο δεν τη χρησιμοποίησα καθόλου αν και την είχα μαζί μου για κάθε ενδεχόμενο. Την αδιάβροχη τη χρησιμοποίησα και έκανε εξαιρετική δουλειά, δηλαδή έμεινα στεγνός. Από παντελόνι δεν είχα κάτι ιδιαίτερο, με τζην ήμουν συνέχεια. Είχα όμως ένα πλαστικό παντελόνι το οποίο το φορούσα πάνω από το κανονικό όταν έβρεχε και πίστεψέ με έκανε δουλειά. Το κόστος απόκτησης του ήταν πριν 5 χρόνια το αστρονομικό ποσό των 5€ από κάποιο Καρφούρ νομίζω. Επιπλέον φορούσα και κάτι γκέτες που κάλυπταν και τα παπούτσια. Τέλος τα παπούτσια ήταν κάτι καλά (και ακριβά) ορειβατικά άρβυλα.
    ΜΗΧΑΝΗ:
    Τα συμπράγκαλά μου τα είχα μέσα σε μία μπαγαζιέρα, ένα tank bag και δύο σαμάρια - όλα της Kappa. Νερό δεν πέρασε από πουθενά - χρησιμοποιώντας φυσικά τα καλύμματα που συνόδευαν tank bag & σαμάρια.
    ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ:
    GPS, GPS, GPS & GPS. Όταν κινείσαι εκτός πόλεων δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός ίσως από την Ιταλία. Εκεί στις διασταυρώσεις δεν έχουν ταμπέλες, αλλά βιβλία πουκαμμιά φορά τα βάζουν μετά τις διασταυρώσεις . Το πρόβλημα το έχεις όταν μπαίνεις σε πόλεις (ειδικά σε μεγάλες) και δεν ξέρεις την τύφλα σου (καλή ώρα εγώ στο Μόναχο).

Βασικά αυτά μου έρχονται τώρα. Για όποια άλλη πληροφορία χρειαστείς ξαναεπικοινωνείς είτε με κάποιο post εδώ, είτε με πμ.
    Ααα και κάτι ακόμα. Εξαιρετική επιλογή μηχανής !!!
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

orees fotos, oreo taxidi. Bravo!
    Kala xlm!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok
    osa ki an exw daneika pia de sou deinw na kaneis voltes me to magik dl!!!!!oraios file...panta tetoia...makari na noisw k gw opos enoioses k sy s'ayto to taksidi...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
    Φίλε Μάρκο καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε σένα και όλους τους συμφορουμίτες αφού είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο φόρουμ για το 2008. Τώρα να απαντήσω στα ερωτήματά σου όσο καλύτερα μπορώ.
    ΡΟΥΧΑ:
    Έχω ένα μπουφάν της Orina με δύο επενδύσεις. Μία η αδιάβροχη και μία για το κρύο. Αυτή για το κρύο δεν τη χρησιμοποίησα καθόλου αν και την είχα μαζί μου για κάθε ενδεχόμενο. Την αδιάβροχη τη χρησιμοποίησα και έκανε εξαιρετική δουλειά, δηλαδή έμεινα στεγνός. Από παντελόνι δεν είχα κάτι ιδιαίτερο, με τζην ήμουν συνέχεια. Είχα όμως ένα πλαστικό παντελόνι το οποίο το φορούσα πάνω από το κανονικό όταν έβρεχε και πίστεψέ με έκανε δουλειά. Το κόστος απόκτησης του ήταν πριν 5 χρόνια το αστρονομικό ποσό των 5€ από κάποιο Καρφούρ νομίζω. Επιπλέον φορούσα και κάτι γκέτες που κάλυπταν και τα παπούτσια. Τέλος τα παπούτσια ήταν κάτι καλά (και ακριβά) ορειβατικά άρβυλα.
    ΜΗΧΑΝΗ:
    Τα συμπράγκαλά μου τα είχα μέσα σε μία μπαγαζιέρα, ένα tank bag και δύο σαμάρια - όλα της Kappa. Νερό δεν πέρασε από πουθενά - χρησιμοποιώντας φυσικά τα καλύμματα που συνόδευαν tank bag & σαμάρια.
    ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ:
    GPS, GPS, GPS & GPS. Όταν κινείσαι εκτός πόλεων δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός ίσως από την Ιταλία. Εκεί στις διασταυρώσεις δεν έχουν ταμπέλες, αλλά βιβλία πουκαμμιά φορά τα βάζουν μετά τις διασταυρώσεις . Το πρόβλημα το έχεις όταν μπαίνεις σε πόλεις (ειδικά σε μεγάλες) και δεν ξέρεις την τύφλα σου (καλή ώρα εγώ στο Μόναχο).

Βασικά αυτά μου έρχονται τώρα. Για όποια άλλη πληροφορία χρειαστείς ξαναεπικοινωνείς είτε με κάποιο post εδώ, είτε με πμ.
    Ααα και κάτι ακόμα. Εξαιρετική επιλογή μηχανής !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Το να ταξιδεύεις μόνος, με μηχανή και να σε βομβαρδίζουν καινούργιες εικόνες, άνθρωποι και εμπειρίες σε ξένες χώρες...
    ...κάνει την "εντόπια" μοτοσυκλετιστική κίνηση, να φαντάζει βαρετή σαν συζυγικό σέξ...

Καλά χιλιόμετρα στο επόμενο!

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Πολύ όμορφο ταξιδιωτικό και ακόμη ομορφότερο ταξίδι :wacko: :wacko:
    Σου εύχομαι πάντα τέτοια και με τις καλύτερες αναμνήσεις

Καλά χιλιόμετρα και με το καλό στο επόμενο

Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2009, 19:57
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2007, 21:46
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 06:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία