για ποιο μιλας τωρα;;Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Το εχω πλεον δυο χρονια και για ταξιδια με ταπα γκαζι ανω των 250-300κμ ειναι κουραστικο
![]()
για ποιο μιλας τωρα;;Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Το εχω πλεον δυο χρονια και για ταξιδια με ταπα γκαζι ανω των 250-300κμ ειναι κουραστικο
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
Παιδιά μη μας ζηλεύετε εμάς με τα Suzuki :rotflmao: :rotflmao:Μπιαααχχχ
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Μπιαααχχχ
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Rocking All the Way
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
για ποιο μιλας τωρα;;![]()
ξερω γω??
Στο avatar μου τι λεει??![]()
![]()
![]()
gsr......Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
ξερω γω??
Στο avatar μου τι λεει??![]()
![]()
![]()
ποσο;;;
Μη μου πεις οτι καταλαβες οτι παει με 250-300??![]()
![]()
![]()
Βεβαια ετσι οπως το εγραψα μαλλον αυτο καταλαβες........
Εννοω αποστασης 250-300κμ οχι ταχυτητας βεβαιως βεβαιως
οποτε ορθη επαναληψη
Με ταπα γκαζι αν κανεις αποστασεις 250-300κμ θα σε κουρασει το gsr λογω του αερα που θα φας (με μια ζελατινα καπως στρωνει αλλα οχι θαυματα)
εμ ετσι πες βρε ανθρωπε μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Μη μου πεις οτι καταλαβες οτι παει με 250-300??![]()
![]()
![]()
Βεβαια ετσι οπως το εγραψα μαλλον αυτο καταλαβες........
Εννοω αποστασης 250-300κμ οχι ταχυτητας βεβαιως βεβαιως
οποτε ορθη επαναληψη
Με ταπα γκαζι αν κανεις αποστασεις 250-300κμ θα σε κουρασει το gsr λογω του αερα που θα φας (με μια ζελατινα καπως στρωνει αλλα οχι θαυματα)![]()
Πάντως αν είσαι "σκύλος" θα δεις στο κοντέρ 250 ... :smilea:
Rocking All the Way
στο γκρεμο;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
Πάντως αν είσαι "σκύλος" θα δεις στο κοντέρ 250 ... :smilea:
Αυτό που είπα δεν το είπα τυχαία...![]()
Rocking All the Way
εγω ειμαι μαλον αυτος που νομιζεις αν εισαι ενα απο τα ΣαΛονικιοτικα ΘΥΜΑΤΑ ΜΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Με ζελατινα πας στα 170κμ ανετα πραγμα που ειναι αρκετο ειδικα οταν εχεις ανθρωπο απο πισω σου
Καμια σχεση με το στρομ και ειναι λαθος να γινεται συγκριση μεταξυ των δυο
Η καταναλωση δεν ειναι τραγικη απλα την κανει τραγικη το 16αρι ρεζερβουαρ του που σημαινει οτι με ταπα γκαζι θα χρειαστεις πρατηριο στα 180κμ
Οσο για σενα jpag αν εισαι αυτος που νομιζω ακομα σε περιμενω να μου δειξεις ποσο παει ο κουβας σου...![]()
![]()
αν εισαι αυτος που νομιζω ....
πρωτον γιατι δεν γραφεις με το γνωστο σου νικ????
δευτερον 8 Μάι θα μαι Σερρες ελα να σου δειξω τι κανουν τα FAZER στα GSR εντος και εκτος πιστας
τριτον διαιτα εκανες Νικολακη????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Στα κιλα μου ειδα 220 κοντερ
Ενας κατηγοριας φτερου γνωστος μου με GSR υποστηριζει οτι ειδε 250 αλλα δεν ξερω...
οχι μονο στο δυναμομετρο χωρις αντιστασεις ανεμους κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
στο γκρεμο;:rotflmao:![]()
Τι κακοί που είστε ρε σείς αμέσως να τον πάρετε τον άλλο από τα μούτρα!!!25 ήθελε να γράψει το παιδί του ξέφυγε το μηδενικό στο τέλος και αμέσως το κάνετε θέμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
Πάντως αν είσαι "σκύλος" θα δεις στο κοντέρ 250 ... :smilea:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
25 όμως καλύτερα απο 15 ε;![]()
![]()
Rocking All the Way