ε, να μη συμμετασχω και εγω που ειμαι σαρδαναπαλος στη συζητηση;Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
οκ το λυσαμε αν ανεβαινει ή οχι!!
Να λυσουμε τωρα αν κατεβαινει καποιος απο κει πανω,διοτι που θα παει, μια ζωη το τραιλορ θα τον κουβαλαει;;;;...δεεεεν γινεται
Αν την σηκωσει λιγο την μηχανη, ετσι με φορα και σκασει στον δρομο με την πισινη ροδα πρωτα,
τι θα γινει οεο;;
Εγω παλι λεω...γινεται!!!
θα συμμετασχω!
Πρωτα απ΄ολα ΔΕΝ εχεις ανεβει πανω στο τερεϊλερ, απορω πως εισαι σιγουρος οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο...επειδη ειδες το βιντεακι με τους Mythbusters;
Ειπαμε ΔΕΝ γινεται, τουλαχιστον απο εμας του κοινους θνητους...ακομη και αν εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι μπορεις να τα καταφερεις θεωρητικα, στη πραξη απαιτει τρελη προπονηση και πολυ μελετη ολων των συνισταμενων...
ακου να δεις τι θα κανεις λοιπον...θα πας στο ΙΚΑ η σε οποια ταμειο υπαγεσαι και θα ρωτησεις με τι ιδιοτητα εισαι ασφαλισμενος...αν σου πουν οτιδηγποτε αλλο εκτος απο κασκαντερ, αστο βρε πουλακι μου να πα να γαμηθει...εδω ολοκληρος Knievel και ολοκληρος Pastranaς εχουν φαει τα μουτρα τους, εσυ λες πως θα τη βγαλεις καθαρη;
Οποτε για να επανλθω στο ερωτημα σου, θεωρω οτι εχεις ανεβασει σε σταση το Strom πανω και εχετε ξεκινησει για το εγχειρημα...για οπισθεν που λεει ο div δεν παιζει, το αποτελεσμα θα ειναι στη καλυτερη περιπτωση μια καλη συλλογη ακτινογραφιων...
με ελαφρυ σουζακι οπως λες θα σκασει πρωτα ο πισω τροχος στο εδαφος ο οποιος θα περιστρεφεται αργα και θα συνατησει τη ασφαλτο η οποια θα τρεχει γρηγορα απο κατω του...καπΝοι θα βγουν...ανταρα θα γινει...αλλα εσυ θα πρεπει να εχεις συμπλεκταρει η να εχει βαλει νεκρα (αμεσως μετα τη σουζα)γιατι ετσι και σκασεις κατω με το φρενο του κινητηρα, βλεπω να γινεσαι ο πρωτος κατοχος V-Strom με χαμηλωμενο μπροστινο κανα μετρο...φθσικα θα πρεπει να προσγειωθεις στη ασφαλτο με τους δυο τροχους απολυτα
ευθυγραμμισμενους με τη διευθυνση της φορας σου
γιατι ακομη και η παραμικρη αποκλιση σημαινει πως θα πας πλυντηριο στο δρομο για πολλα μετρα και
το V-Strom απ οσο ξερω δεν εχει το βαρος ενος πουλοβερ...
αυτα και φροντισε να μην ξαναρχισεις τα μπινελικια και τις παρεξηγησεις, γιατι θα ερθω εκει που εισαι και θα σε βαλω να το κανεις με Goldwing απο το πορπαγκαζ Smart...Οk;