Σαν νέος μοτοσυκλετιστής και νεος ηλικιακά (26 ετων) μου ακούγεται πολυ ενδοιαφέρον μια τέτοια συγκέντρωση (δεν εχω παρευρεθεί ποτέ), αλλά απο οσο ευκολα διαπιστωνω παντα γινονται "ιστορίες" κακές ετσι!! (θα βγω λιγακι εκτος θέματος, ζητώ συγνώμη)
Πιστεύω οτι είναι θέμα οργάνωσης, αν οργανώσεις του παρευρισκομένους σε ομάδες οπου θα επιτηρούνται πιστεύω πολυ εύκολα ελέγχεται η κατάσταση (αλλα αυτά στο εξωτερικό θα πείτε). Ειναι θέμα παιδείας, θα πρεπει πιστευω να μπουν κάποιοι κανονες συμπεριφορας και αν καποιος τους παραβαίνει να απομακρύνεται, θα μου πείτε ξενέρωτο να μην πειεις λιγακι να μην κανεις και το "κομματι" σου να μην διαφορα αλλα, αλλα ναι η συγκέντρωση για μενα θα πρεπει να ειναι κατι σαν σχολειο συμπεριφοράς, για να μαθαίνουν οι νέοι απο τους παλιότερους για να διασκεδασουμε και να μιλήσουμε ολοι μαζι για κατι εχουμε κοινο και αγαπαμε, τουλαχιστον αυτο θα ήθελα εγω να γινόταν!!
Γιατι να μη γίνει κοντά σε μια πίστα; (μια εχουμε ολη κι'ολη, Σέρρες) ωστε οποιος θέλει παιχνίδια να μπει με ασφάλεια, αλλα και οσοι δεν μπουν στην πιστα να φέρουν Κρανος και ολα τα απαραίτητα!! να μην γινεται κανεις δεκτος στην συγκέντρωση χωρις αυτά.
όλα αυτα και αλλα πολλά που χρειάζονται απαιτούν εργασία και χρήμα που προφανώς δεν υπαρχει!!
Πιστευω οτι αυτοι που το διοργανονουν βασιζονται στην καλή διαθεση και το "μερακι" του καθε ενος απο μας!!! αρα; ειναι ενα θέμα δύσκολο, πιστευω προς το παρον!!