Γεια σας

πριν λίγο καιρό το v-strom μου, (είναι μοντέλο Μάιος 07) άρχισε να μου κάνει διακοπές, γύρω γύρω κι από την τάπα του ρεζερβουάρ είχε σκουριές ακριβώς όπως είδα και σε αυτή τη συζήτηση:
http://www.moto.gr/forums/showthread...t=%ED%E5%F1%FC

Το πήρα στου Σφακιανάκη στη Συγγρού και Βούρβαχη, αρχικά μου είπαν ότι φταίει το tps και με ειδοποίησαν να πάω να το παραλάβω (μέσα στην εγγύηση το μηχανάκι). Το παίρνω λοιπόν, κάνω μερικά μέτρα και να πάλι να μου κάνει διακοπές. Έδινα γκάζι στο φανάρι να ξεκινήσω φανταστείτε και τελικά μου έσβηνε !

Το πάω πίσω και μου λέει θα καθαρίσουμε το ντεπόζιτο, θα το ελέγξουμε κλπ κλπ και πάρε τηλέφωνο άυριο. Παίρνω λοιπόν και μου λέει "είχε ένα κύπελλο νερό μέσα το ντεπόζιτο" γι αυτό έκανε διακοπές. Τον ρώτησα αν θα έχω αργότερα ξανά πρόβλημα δεδομένου ότι είναι στην εγγύηση και μου είπε ότι δεν θα έχω και ότι είναι όλα εντάξει. Σημειωτέον μου είπε ότι τα εργατικά κοστίζουν 35 ευρώ.

Το μέρος στο οποίο μένω έχει αρκετή υγρασία και πολλές φορές όταν άνοιγα την τάπα είχε στάλες νερό γύρω γύρω από το λαστιχακι. Είναι φυσιολογικό να μπάζουν έτσι νερά σε μέρη που έχει υγρασία;

ΥΓ . ΤΟν προηγούμενο Αύγουστο είχα αλλάξει στο ίδιο συνεργείο και τρόμπα βενζίνης μιας και είχε βγάλει πρόβλημα...