Σελίδα 115 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1565105110111112113114115116117118119120125165 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.711 έως 1.725 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από ice_man_2009
    και μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα σαν του φιλου amyroukai...........ιδιο θα παρω....φιλε amyroukai δεν πιστεθω να σε πιραζει.....να ρωτησω και κατι αλλο....ελεοψυκτη η υδροψυκτη?
    γιατι μεσα σε αυτες τις 3 που εχς βρει ειναι και μια ελεοψυκτη
    Ελαιόψυκτο, το υδρόψυκτο δεν ήρθε Ελλάδα με αυτό το χρώμα αν δεν κάνω λάθος. Ήταν σε σκούρο μπλέ, ασημί, μαύρο, μπορντώ και μετά μόνο ασημί και μαύρο.
    edit: Θα πρότεινα το υδρόψυκτο αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα παρ' όλο που είναι αρκετά βαρύτερο, έχει αραιότερα διαστήματα ρύθμισης βαλβίδων και θέλει λιγότερο "ψαγμένο" μάστορα για να ρυθμιστεί.

Portishead το θερμός με το τσαγάκι το έχω πάντα πρόχειρο, αλλά τα TDM έχουν πολύ κατανάλωση ρε παιδί μου... Είναι πιο αργή μοτοσικλέτα σε επιταχύνσεις από στάση, εν κινήσει και σε τελική. ΟΚ αν ανοίξεις 6η από τις 2000 στροφές, μπορεί να φύγει το TDM (λόγω κυβικών) αλλά θα το μαζέψεις και θα το καταπιείς χωρίς πολλά δράματα. Όποιος υποτίμησε το Bandit έκλαψε... Έχουν κεραστεί και κάτι 1200GS, Var(k)adero κλπ κλπ... Με τα ΚΤΜ υπάρχει θεματάκι, δεν τα έχουμε με το 650.

Παλαιό μέλος
    όπως τα fazer περίπου είναι η θέση οδήγησης. Τώρα για την άνεση δεν είναι σωστό να πω γιατί το fazer που είχα οδηγήσει είχε bugster aftermarket σέλα με τζελ! Οπότε...εκτός ανταγωνισμού με οποιαδήποτε μαμά σέλα!

Αλλά από το fazer με τα 78 άλογα νομίζω ότι ο ληστής είναι πιο δυνατός! (εγώ είχα οδηγήσει με τα 98 άλογα)

εκλεισε παιδια ληστης............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ελαιόψυκτο, το υδρόψυκτο δεν ήρθε Ελλάδα με αυτό το χρώμα αν δεν κάνω λάθος. Ήταν σε σκούρο μπλέ, ασημί, μαύρο, μπορντώ και μετά μόνο ασημί και μαύρο.

Portishead το θερμός με το τσαγάκι το έχω πάντα πρόχειρο, αλλά τα TDM έχουν πολύ κατανάλωση ρε παιδί μου... Είναι πιο αργή μοτοσικλέτα σε επιταχύνσεις από στάση, εν κινήσει και σε τελική. ΟΚ αν ανοίξεις 6η από τις 2000 στροφές, μπορεί να φύγει το TDM (λόγω κυβικών) αλλά θα το μαζέψεις και θα το καταπιείς χωρίς πολλά δράματα. Όποιος υποτίμησε το Bandit έκλαψε... Έχουν κεραστεί και κάτι 1200GS, Var(k)adero κλπ κλπ... Με τα ΚΤΜ υπάρχει θεματάκι, δεν τα έχουμε με το 650.
    Εγω γραφω την προσωπικη εμπειρια μου.
    Σιγουρα για να κυνηγήσεις με bandit 650 ενα tdm 850 θα πρεπει να το δουλευεις πανω απο 8000 rpm οταν το TDMaki μεχρι τα 150 θα εχει φυγει μπροστα με 4-5000 rpm το πολυ.
    Ναι....μετα θα το φας λαχανο...αλλα χωρις να ξερω ηλικια και οικογεν.κατασταση του φιλου μας καταλαβα τι ψαχνει.
    Και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το bandit θα απογοητευτει σε σχεση με το 850 που εχει τωρα.
    Αρκει να κατσει η γυναικα του στο bandit και να του πει διαφορά με το TDM....τιποτα άλλο

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας

Όπως τα λες ακριβώς φίλε! Έχω πάρει σε φανάρι το 900 &δεν το πίστευα...900 κυβικά σου λέει...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας.......
    Καλες αγορες....

Οταν με το καλο το παρεις και το δοκιμασεις λιγο καιρο....μπες να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου.

εδω θα ειμαστε και θα μιλαμε συχνα φιλε PortisHead για να μου δινετε και τα φωτα σας στο θεμα (ληστης) μεχρι να τον παρω ..........

Παλαιό μέλος
    πλάκα πλάκα τσαγάκι έχω δώσει ακόμα και εγώ, σε βαρκαντέρο όμως! διπλός εγώ διπλός και αυτός και τον είχα και άνετα κιόλας νομίζω! (μετά σταματήσαμε και οι δύο τις βλακειούλες γιατί αρχίσαμε να τρώμε παντόφλες από τις συνεπιβάτιδές μας)

εδω θα ειμαστε και θα μιλαμε συχνα φιλε PortisHead για να μου δινετε και τα φωτα σας στο θεμα (ληστης) μεχρι να τον παρω ..........
    Και μετά το Πάσχα που θα ξαναβρεθούμε παρέα όλοι (ελπίζω) για καφεδάκι/φαγητό/εκδρομή έλα να γνωρίστούμε κιόλας!

Τελευταίο καλό φλιτζάνι κέρασα ένα Mini Cooper John Cooper Special σουξουμουξου κάτι με τα πολλά άλογα και τις μεγάλες ζάντες... Έβαλα και λεμόνι όμως, τον περιποιήθηκα 3-4 φανάρια! Ντιπ μυαλό ρε παιδί μου. Είδε το "οικογενειακό" με τη βαλίτσα και γελάστηκε

Παλαιό μέλος
    ναι ναι ναι! άντε βόλτα!

ευχαριστω για την προσκληση amyroukai ελπιζω να σκασω μυτη με τον ληστη στην συναντηση........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    thx γιαννη. το ειχα δει στη σελιδα της εταιριας. οσο πιο πολλα διαβαζω γιαυτο τοσο περισοτερο μου αρεσει. αν μου ταιριαξει κιολας θα το προτιμισω απο το shoei. γενικα δε μου αρεσει να πηγαινω με το μπουλουκι. ειναι και ενας απο τους λογους που τελικα πηρα το bandit. για το μονο που μετανοιωσα ειναι που δε το πηρα πιο νωρις........

το υδροψυκτο βγηκε στη ελαδα μονο σε ασημι και μαυρο. για το μοντελο κ9 δε ξερω σε τι χρωματα θατο φερουν. οσο για το 6395 εχει τελειωσει απο καιρο

Τελευταίο καλό φλιτζάνι κέρασα ένα Mini Cooper John Cooper Special σουξουμουξου κάτι με τα πολλά άλογα και τις μεγάλες ζάντες... Έβαλα και λεμόνι όμως, τον περιποιήθηκα 3-4 φανάρια! Ντιπ μυαλό ρε παιδί μου. Είδε το "οικογενειακό" με τη βαλίτσα και γελάστηκε
    Κατι τετοιοι απίθανοι μου έχουν κολλήσει και μένα. Άλλες φορές τους αφήνω να πηγαίνουν πατημένοι δίπλα μου, άλλες φορές απλά... αλλάζω την πρώτη (!) σο κιβώτιο

ευχές...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους
    να περασετε καλά και να... γυρίσετε ΟΛΟΙ πίσω

εγώ θα εγκαταλείψω την αγαπημένη μου (μηχανή) αυτές τις μέρες για τα μάτια μιας Ισπανίδας (Βαρκελώνη) και ελπίζω να τη βρώ (και να με βρεί) όπως την άφησα... :smilea:

Κώστας

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •