Ελαιόψυκτο, το υδρόψυκτο δεν ήρθε Ελλάδα με αυτό το χρώμα αν δεν κάνω λάθος. Ήταν σε σκούρο μπλέ, ασημί, μαύρο, μπορντώ και μετά μόνο ασημί και μαύρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από ice_man_2009
και μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα σαν του φιλου amyroukai...........ιδιο θα παρω....φιλε amyroukai δεν πιστεθω να σε πιραζει.....να ρωτησω και κατι αλλο....ελεοψυκτη η υδροψυκτη?
γιατι μεσα σε αυτες τις 3 που εχς βρει ειναι και μια ελεοψυκτη
edit: Θα πρότεινα το υδρόψυκτο αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα παρ' όλο που είναι αρκετά βαρύτερο, έχει αραιότερα διαστήματα ρύθμισης βαλβίδων και θέλει λιγότερο "ψαγμένο" μάστορα για να ρυθμιστεί.
Portishead το θερμός με το τσαγάκι το έχω πάντα πρόχειρο, αλλά τα TDM έχουν πολύ κατανάλωση ρε παιδί μου... Είναι πιο αργή μοτοσικλέτα σε επιταχύνσεις από στάση, εν κινήσει και σε τελική. ΟΚ αν ανοίξεις 6η από τις 2000 στροφές, μπορεί να φύγει το TDM (λόγω κυβικών) αλλά θα το μαζέψεις και θα το καταπιείς χωρίς πολλά δράματα. Όποιος υποτίμησε το Bandit έκλαψε...Έχουν κεραστεί και κάτι 1200GS, Var(k)adero κλπ κλπ... Με τα ΚΤΜ υπάρχει θεματάκι, δεν τα έχουμε με το 650.