Ξανά μανά γκρίνια..
Όπως έχω πεί αρκετές φορές , πιο συχνά θα είμαι στην Αττική και στην Εθνική οδό παρά στο κέντρο της Αθήνας... ε σήμερα για άλλη μια φορά δοκίμασα να περάσω απο το κέντρο της Αθήνας και μετά να πάω στον Ταύρο σε ενα μαγαζί που υπήρχε εκεί.
Το ΧΤΧ λοιπόν έχει σεταρισμένες σωστά τις αναρτήσεις του, φοράει ελαστικά σε πολύ καλή κατάσταση και γενικά δεν έχει βαλιτσάκι ή κάτι αντίστοιχο που να αλλάζει τις ισορροπίες του. ... Ε ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... στην ευθεία στην Χαμοστέρνας και να γλυστράει συνέχεια.. οι δρόμοι σαν καθρέφτες.. να μπορώ να παίρνω στροφή μόνο όρθιος καθώς στην παραμικρή κλίση να κάνει τσαλίμια το μηχανάκι. Λακκούβες, Ι.Χ. με τέρμα ντεσιμπέλ και να τους έχει χτυπήσει πλέον ο ήλιος της Άνοιξης, πεζοί στην μέση του δρόμου και να περνάνε απο όπου μπορούν...
Το είχα πεί και σε άλλο μήνυμα, ... φοβάμαι πάρα πολύ όταν περνάω απο το κέντρο.. πως τα καταφέρνετε πλέον ρε παιδιά; Κυκλοφορούσα και εγώ στο κέντρο με παπί ή με το DR..αλλά εδώ μιλάμε πλέον για πραγματικό χάος και οι περισσότεροι πάνε σαν μεθυσμένοι αριστερά δεξιά. Άσε που έχουν αρχίσει και σκάνε μύτη οι εποχικοί που δυστυχώς μεταφέρουν και την νοοτροπία οδήγησης του κουτιού στο scooter-παπί που καβαλάνε με κιούπι αντί για κράνος ή και χωρίς καθόλου κράνος... αν και λιγότεροι πλέον μιας και το πρόστιμο τσούζει , συν το οτι χάνουν και το δίπλωμα για 10 μέρες.
Είχα που είχα ενδοιασμούς να κατεβαίνω στο κέντρο , τώρα είναι που δεν πρόκειται να ξανακατέβω, .... μόνο με ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ... μιλάμε οτι παίζει ρώσικη ρουλέτα με μηχανή , μόνο που στην θαλάμη πλέον έχεις 3-4 σφάιρες και οχι μόνο μία.
Gandalf