Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Τα στραβά μας.. και τα ανάποδα μας..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ξανά μανά γκρίνια..

Όπως έχω πεί αρκετές φορές , πιο συχνά θα είμαι στην Αττική και στην Εθνική οδό παρά στο κέντρο της Αθήνας... ε σήμερα για άλλη μια φορά δοκίμασα να περάσω απο το κέντρο της Αθήνας και μετά να πάω στον Ταύρο σε ενα μαγαζί που υπήρχε εκεί.

Το ΧΤΧ λοιπόν έχει σεταρισμένες σωστά τις αναρτήσεις του, φοράει ελαστικά σε πολύ καλή κατάσταση και γενικά δεν έχει βαλιτσάκι ή κάτι αντίστοιχο που να αλλάζει τις ισορροπίες του. ... Ε ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... στην ευθεία στην Χαμοστέρνας και να γλυστράει συνέχεια.. οι δρόμοι σαν καθρέφτες.. να μπορώ να παίρνω στροφή μόνο όρθιος καθώς στην παραμικρή κλίση να κάνει τσαλίμια το μηχανάκι. Λακκούβες, Ι.Χ. με τέρμα ντεσιμπέλ και να τους έχει χτυπήσει πλέον ο ήλιος της Άνοιξης, πεζοί στην μέση του δρόμου και να περνάνε απο όπου μπορούν...

Το είχα πεί και σε άλλο μήνυμα, ... φοβάμαι πάρα πολύ όταν περνάω απο το κέντρο.. πως τα καταφέρνετε πλέον ρε παιδιά; Κυκλοφορούσα και εγώ στο κέντρο με παπί ή με το DR..αλλά εδώ μιλάμε πλέον για πραγματικό χάος και οι περισσότεροι πάνε σαν μεθυσμένοι αριστερά δεξιά. Άσε που έχουν αρχίσει και σκάνε μύτη οι εποχικοί που δυστυχώς μεταφέρουν και την νοοτροπία οδήγησης του κουτιού στο scooter-παπί που καβαλάνε με κιούπι αντί για κράνος ή και χωρίς καθόλου κράνος... αν και λιγότεροι πλέον μιας και το πρόστιμο τσούζει , συν το οτι χάνουν και το δίπλωμα για 10 μέρες.

Είχα που είχα ενδοιασμούς να κατεβαίνω στο κέντρο , τώρα είναι που δεν πρόκειται να ξανακατέβω, .... μόνο με ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ... μιλάμε οτι παίζει ρώσικη ρουλέτα με μηχανή , μόνο που στην θαλάμη πλέον έχεις 3-4 σφάιρες και οχι μόνο μία.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σουρεαλιστικό Μέλος Το avatar του/της Lilith_tzw
    Στραβα και αναποδα τα τζιπ και οι πανεξυπνοι οδηγοι τους που νομιζουν οτι ειναι οι κυριαρχοι του δρομου και ειναι οι χειρωτεροι οδηγοι και τους καθρευτες τους κ τα φλας τα χουν για μοστρα!!!

Στραβα και αναποδα τα κινητα που αποσυντονιζουν τους αποσυντονισμενους οδηγους!!!!

Στραβα και αναποδα τα ατομα ανω των 80 που ακομα οδηγουν και ειναι απο μονοι τους σκοτωστρες κ για μας και για αυτους!!!!!
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Στραβό και ανάποδο το μέλλον αυτού του τόπου.

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Στραβο και αναποδο η ΚΟΤΑ που βγηκε απο στοπ στο Χαλανδρι, με το τσιγαρακι στο στομα, κ την ωρα που σταματησα 2 εκ απο το αμαξι της (κ εγω αμαξι οδηγω για οσους δεν το ξερουν) και κατεβαζω το παραθυρο να τη ρωτησω WTF??? μου κορναρει εξαλλη κ μου βαζει τις φωνες

σταματαει κ ενα παλικαρι πανω σε μια μηχανη ο οποιος ηταν δεξια μου και ηθελε να στριψει δεξια στο στενο κ την κοιταζε καλα καλα γιατι αν δε σταματαγε εξ αιτιας μου η ΚΟΤΑ θα τον ειχε χτυπησει σιγουρα...

η εν λογο ΚΟΤΑ με ειδε με κοτσιδακια κ τεραστια γυαλια ηλιου κ σου λεει φλωρακι ειναι...και αφου με ειχε κανενα 2λεπτο στο "πως ετρεχες ετσι μαλακισμενο κλπ κλπ" βαζω το μυαλο μου σε νταλικερης mode που κραταω για τετοιες περιπτωσεις κ της πεταξα στη μουρη οτι καριολικι ειχα κ δεν ειχα

τη στολισε και ο μηχανοβιος μια γυρα γιατι προφανως κ εκεινος καταλαβε πως θα τον επαιρνε μαζι

μου τη σπανε οι γυναικες οδηγοι ιχ κ ας ειμαι κ εγω γυναικα...
    το original α-μηχανο™ μελος

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    μου τη σπανε οι γυναικες οδηγοι ιχ κ ας ειμαι κ εγω γυναικα...

Νέο μέλος
    Τι να πρωτο πεις σημερα ,08:00 με 08:30 Ποταμι (Κηφισος ) στον τυπο με SUZUKI Τζιπακι που θεωρησε καλο να παει απο Δεξια σε τερμα αριστερα χωρις βεβαιως φλας και να μην με δει φυσικα που ερχομουν με 140 ... (αδειος ο δρομος σε εκεινο το σημειο ) ,μεσημερη 13:00 σε στενο στην Κηφισια Παππους με Μερσεντες βγανει σε στενο του κορναρω εκεινος συνεχιζει εγω σταματαω και τι μου λεει ...Αφου ειχα βγει εχω προταιραιοτητα (Συμειωση εχει ΣΤΟΠ).....ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ και καμια ΠΡΟΣΕΥΧΗ πριν ξεκινησουμε .....αντε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
    vp

Αρχικά δημιουργήθηκε από ppdmtr
    Τι να πρωτο πεις σημερα ,08:00 με 08:30 Ποταμι (Κηφισος ) στον τυπο με SUZUKI Τζιπακι που θεωρησε καλο να παει απο Δεξια σε τερμα αριστερα χωρις βεβαιως φλας και να μην με δει φυσικα που ερχομουν με 140 ... (αδειος ο δρομος σε εκεινο το σημειο ) ,μεσημερη 13:00 σε στενο στην Κηφισια Παππους με Μερσεντες βγανει σε στενο του κορναρω εκεινος συνεχιζει εγω σταματαω και τι μου λεει ...Αφου ειχα βγει εχω προταιραιοτητα (Συμειωση εχει ΣΤΟΠ).....ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ και καμια ΠΡΟΣΕΥΧΗ πριν ξεκινησουμε .....αντε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Οδηγούσα μηχανή και υπέφερα σε μέγιστο βαθμό με τους παππούδες, γιαγιάδες, θείτσες, θείους, και φυσικά ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ(Σαξοραλόκατάσταση, όπως και φτιαγμένα Accent), που άλλαζαν λωρίδες χωρίς λόγο και χωρίς να σε βλέπουν.

Μέγιστη εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός πως δεν βλέπουν όχι μόνο τη μηχανή, αλλά και το αμάξι. Άπειρες φορές κορνάνω για να ξυπνήσω οδηγούς που πάνε να πέσουν επάνω μου.
    (να πως ότι δεν φαίνεται το αμάξι πάει στα κομμάτια). Κοιμούνται...απλά.
    Στην Αττική οδό, οδηγούσα στην αριστερή λωρίδα με καμιά 100αρα(αμάξι). Μπροστά μου ήταν αυτοκίνητο με τύπο που πήγαινε με 40(μάξιμουμ).
    Έχοντας αναμμένα τα φώτα έκανα τα εξής βήματα...
    1) του έβγαλα το φλάς-μπας και φιλοτιμηθεί...(μπα...)
    2) μετά από κάνα δίλεπτο του έπαιξα φώτα γιατί είχαμε κάνει ουρά στην άδεια αττική οδό..(μπάααααα δεν ένιωσε)
    3) Κατέληξα στην χρήση της Κόρνας...(μπα...)
    4) παρατεταμένη κόρνα...με φώτα(ΕΠΙΑΣΕ)
    βεβαια το έπιασε είναι μια κουβέντα...καθώς αυτός έκανε λιγο δεξιά και έπιασε δύο λωρίδες...
    Μίλαγε στο κινητό, με τσιγάρο στο χέρι. Μόνο μπύρα δεν είχε.
    If my wife would let me ride her as i ride my motorcycle...I`d be home home right now!

Παλαιό μέλος
    Στραβά και ανάποδα

-ο φωτισμός των δρόμων το βράδυ (να μη μιλήσω για τις εθνικές οδούς )
    -αυτοκίνητα και μηχανάκια που δεν κρατούν μια στοιχειωδη απόσταση
    -οι τύποι που αναβοσβήνουν τα φώτα στην αριστερή λωρίδα για να περάσουν ενώ έχει κίνηση
    -οι ξεκράνωτοι (μα είναι δυνατόν να φοράς ακριβό δερμάτινο και να μη φοράς κράνος
    -οι οδηγοί μηχανών που την βλέπουν madmax μέσα σε μποτιλιαρισμένους δρόμους
    -αλυσίδες σε μηχανές που δεν έχουν λιπανθεί ποτέ (αν σπάσει ή θα σκοτωθείς ή θα κλαίει η τσέπη σου)
    -το βρυσίδι που τρώμε από τους περιπατητές οι εντουράδες (χωρίς να προκαλούμε)
    -η νοοτροπία πάμε να στρίψουμε σε δημόσιο δρόμο (μπράλο, ρώσο, επίδαυρο κλπ)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 13:20
  2. Τα "μπλε" Drz και τα μπλε-περτικαλί μαστόδοντα
    από Nik0s στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2007, 08:28
  3. Τα νευρα μου(και τα χαπια μου
    από costas_k στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 11:26
  4. φτανει πια με τα V-strom και τα Ζ!...ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗ....
    από jinks στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 09:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF