Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: ο γερος και η μιζα...

ο γερος και η μιζα...

θα παιρνα xr 650 τυφλα,αβασανιστα και αβαδιστα...αλλα no μιζα...οποτε παμε σε αλλα οψιονς...

ξερω οτι θα φαω απειρο κραξιμο αλλα ειπα κι εγω μια φορα να βαλω τα χερακια μου να βγαλω τα ματακια μου...

μ'αρεσει πολυ το μπουρδελο...το μοτερ του ειναι πολυ καλο και δεν σκορπαει...εχω σκαλισει 5-6 τετοια στο παρελθον με καλα αποτελεσματα...το αγχος ειναι με τα μαμημενα τα ηλεκτρικα...οι ευρωπαιοι εχουν μια ταση να φτιαχνουν τα καλωδια απο μελι...

οποτε η ερωτηση εχει ως εξης...

εχει κανεις απο δω μεσα το παρακατω μπουρδελο? αν ναι τι χιλιομετρα του εχει κανει και τι του εχει βγαλει απο αυτα τα σπαστικα των ευρωπαικων,οπως βιδακια,πλαστικακια,ρευματακια κι αλλα τετοια παπαρακια...

να δω μηπως και καταφερω να την παλεψω συμβιωνοντας μαζι του...απο μοτερ μην μου πειτε...δεν με απασχολει...το χω...εχω βγαλει 60 αξιοπιστα αλογα απο το παλιο οποτε ειμαι χαλαρος...μαλακοφθορες σε βαθος χρονου με ζοριζουν...

ο θεος μαζι μου για το κραξιμο που θα πεσει αλλα ομιλω για το παρακατω μοτοσακο...husqvarna sm 610 απο 2006-2007...καρμπυρατερ,ουχι ψεκαστο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	husqvarna-sm-610-ie-260[1].jpg 
Προβολές:	501 
Μέγεθος:	61,1 KB 
ID:	161213
    frankly my dear, i dont give a damn...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ti ta θες ρε φιλε στα γεραματα τετοια μηχανακια...

(ακου δε θελει το xr επειδη εχει μανιβελα)

παντως αν θυμαμαι καλα, το τελευταιο XR βγαινει με μιζα, οποτε κατι μπορει να γινει αν το παλεψεις λιγο...

Οσο για το μακαρονοκαγκουρα, ειναι σαν την adrianna lima σε ζαντολαστιχα σε εμφανιση. Το εχει ο fantacid kai sυμφωνα με κατασκοπευτικες πληροφοριες του σκορπισε, οποτε στειλε του ενα πμ για τα περισσοτερα...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Να πω τη μλκ μου?Το ccm δεν παιζει καθολου?Εισαι αναμεσα στα δυο?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ti ta θες ρε φιλε στα γεραματα τετοια μηχανακια...

(ακου δε θελει το xr επειδη εχει μανιβελα)

παντως αν θυμαμαι καλα, το τελευταιο XR βγαινει με μιζα, οποτε κατι μπορει να γινει αν το παλεψεις λιγο...

Οσο για το μακαρονοκαγκουρα, ειναι σαν την adrianna lima σε ζαντολαστιχα σε εμφανιση. Το εχει ο fantacid kai sυμφωνα με κατασκοπευτικες πληροφοριες του σκορπισε, οποτε στειλε του ενα πμ για τα περισσοτερα...

το XR 650 L αυτο με τα διπλα φαναρια στυλ BAJA εβγαινε με μιζα ΜΟΝΟ (αν θυμαμαι καλα)
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    το XR 650 L αυτο με τα διπλα φαναρια στυλ BAJA εβγαινε με μιζα ΜΟΝΟ (αν θυμαμαι καλα)

ναι αλλα ο ρεινμαστερ μιλαει για το R, οχι το L.

Αυτα τα δυο μηχανακια ειναι εντελως διαφορετικα, δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους...

edit:και δε νομιζω να ηρθε Ελλαδα το L, ορκο βεβαια δε παιρνω...

edit2: ( ) επειδη τωρα το ειδα, δεν εβγαινε με 2πλα φαναρια, με κανονικο τετραγωνο βγαινει...
    ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι για καθημερινη χρηση, ειναι κατι σα το ΧΤ600(ισως και καλυτερο)...
    Αν ερχοταν Ελλαδα μαλλον αυτο θα ειχα αντι για το ΧΤ

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ριξε μια ματια εδω

http://www.advrider.com/forums/showt...ighlight=index

κοιτα να δεις...το xr 650 r οπως κατα καιρους εχω δηλωσει και εδω το θεωρω μακραν το καλυτερο μηχανακι ,ειδικα σε Motard...αλλα υπαρχει ενα τεραστιο ΑΛΛΑ...η μιζα...

τι εννοω...δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να το βαζω μπροστα...αντιθετως μου ειναι πολυ ευκολο...αλλα στην δουλεια ,τυχαινει να εχω 5 πελατες στον ιδιο δρομο ανα 150 μετρα...οποτε καταλαβαινετε ποσο βαρετο ειναι ολη την ωρα γκραγκα γκρουγκα...συν του οτι θα ζοριζεται και το μηχανακι...επισης θα παιζει δικαβαλο συνεχεια για την δουλεια οποτε αν κανει κανα τσαφ,θελει σηκωμα μαρσπιε συνεπιβατη και ξανα δως του...

οποτε ακυρο δυστυχεστατα...το μιζατο dall'ara βγηκε το 2007 κι οσοι το εχουν ζητουν γυρω στα 7.000 μεταχειρο...απλως για γελια δηλαδη...να βρω μιζες πλεξουδες κλπ το παλεψα,αλλα ουτε μεσω σαρακακη παιζει, ουτε μεσω των ηλιθιων των ιταλων που δεν γουσταρουν να απαντησουν σε mail...

το ccm ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι αλλα ειναι μικρο σε κυβισμο...θελω πολλη ροπη και τουλαχιστον 60 ροδα...οποτε ακυρο και αυτο...

παμε στο αεροψυκτο...εχω ηδη το fmx,που φοραει το μοτερ του xr του l...αλλα θα πρεπει να σπρωξω σε αναρτησεις ,μοτερ κλπ.κλπ. οποτε δεν συμφερει...

τελος μου αρεσει πολυ εμφανισιακα το husky...απο ανταλλακτικα εχω ακρη,το μοτερ θα το κανω τουμπανο κι αλεξισφαιρο οποτε το μονο θεμα μου ειναι τα συνηθη ψιλικοκο γυρω γυρω των ιταλικων...γι αυτο θελω να ξερω σε τι βαθμο τα βγαζει αυτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ριξε μια ματια εδω

http://www.advrider.com/forums/showt...ighlight=index
    thanks...

λεγοντας αλεξισφερο μοτερ τι εννοεις?αλεξισφερο για τα 60 αλογα, η αλεξισφερο σσε σχεση με ενα ΧΤ μαμα?

και οταν λες αλλαγες στο μοτερ, τι σκοπευεις να αλλαξεις?

λεγοντας αλεξισφερο μοτερ τι εννοεις?αλεξισφερο για τα 60 αλογα, η αλεξισφερο σσε σχεση με ενα ΧΤ μαμα?

και οταν λες αλλαγες στο μοτερ, τι σκοπευεις να αλλαξεις?
    ....τίποτα το ιδιαίτερο, τα φώτα θα του αλλάξει μόνο .... όχι δεν εννοώ xenon ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ....τίποτα το ιδιαίτερο, τα φώτα θα του αλλάξει μόνο .... όχι δεν εννοώ xenon ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τιποτα δεν θα αλλαξω...απλως θα λυθει,θα ζυγιστει ολο, θα γινει ροικη,ενα πιστονακι ,ενας εκκεντροφορος,ελατηρια βαλβιδων και κατι αλλα ψιλα...τα 60 κατω θα ναι χαβαλες και φυσικα δεν θα κανει κιχ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Zuuperrr γκ@βλ@ ουαου!

Ένα θεματάκι έχει μόνο με τη πίσω ανάρτηση όσο ξέρω.. Δεν είναι πλήρως ρυθμιζόμενη

& θα το βρεις & σε μαμώ τις τιμές!

Welcome to Europe!

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Δεν ξερω για τα προβληματα του αλλα ειναι πολυ ομορφο!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Το εχει ο fantacid ...

Το είχε ο fantacid ..
    (του τόφαγε ένας γύφτος για να βάλει το μοτέρ και το πηρούνι στο τρίκυκλο)

@Ορκωτέ: Κάτι ψιλομαλακίες έκανε το μηχανάκι με την μπαταρία και τον ανορθωτή (ζεσταινόταν υπερβολικά λόγω θέσης και έβραζε ο κώλος του αναβάτη - χωρίς ποτέ να βγάλει ζημιά..), αλλά οι "παράπλευρες" απώλειες ήταν ότι η θερμότητα περνούσε στο ρεζερβουάρ της πίσω ανάρτησης, οπότε - λαμβανομένης υπόψη και της λαλακίας της sachs με τις ψύκτρες - ψιλοέβραζε το λάδι του αμορτισέρ.

(έχω ίδια πείρα - κάταγμα ωλέκρανου - από "κλειδωμένη" ανάρτηση σε 610 λόγω υπερβολικής θέρμασης ...)

Υ.Γ.
    Ίσως χρειαστεί να "γαργαλίσεις" λίγο το γρανάζωμα της αντλίας επιτάχυνσης του καρμπυρατέρ, γιατί μάλλον "υπερέβαλε εαυτής" - και την πλήρωναν τα αλυσιδογράναζα ...

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω για μίζα απο BMW f650CS και μοτέρ για ΧΤ600Ε '03
    από o_gavros στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2012, 15:12
  2. Ο γέρος και η Μύκονος
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2009, 18:41
  3. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF