ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΊΒΑΣΗ
Άδεια κυκλοφορίας μαζί με αγοραστή και πωλητή(τέλη κυκλοφορίας δεν χρειάζονται) ένα παράβολο από τράπεζα (το παραπεμπτικό για το παράβολο το παίρνεις από το Υπ.το ποσό είναι βάση κυβικών).εάν ο πωλητής ή ο αγοραστής είναι απόν ή και οι δυο τότε κάνεις μια Υπεύθυνη δήλωση μονίμου κατοικίας - εξουσιοδότηση προς έναν τρίτο ΠΧ.εξουσιοδοτώ τον ........όπως μεταβιβάσει την ΥΠ.ΑΡΙΘΜ.........ΔΜ μάρκας....... στο όνομα μου αντί ε μου.διαμένω στην ανώτερο διεύθυνση.
και το αντίστοιχο ο πωλητής. ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΤΟ ΑΦΜ.
ΑΠΏΛΕΙΑ ΆΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ
χρειάζεται μόνο μια δήλωση απώλειας που την κάνεις στο Υπουργείο.
εάν απουσιάζει ο κάτοχος-ενδιαφερόμενος τα γνωστά μια Υπεύθυνη δήλωση μονίμου κατοικίας - εξουσιοδότηση.εξουσιοδοτώ τον ........όπως μεριμνήσει για το αντίγραφο Άδειας μου μάρκας.......με ΑΡΙΘΜ.κυκλοφορίας.........λόγω απώλειας και δεν παρακρατείτε από καμία δημόσια η αστυνομική αρχή.διαμένω στην ανώτερο διεύθυνση.
ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΛΌΓΩ ΦΘΟΡΆΣ.
χρειάζεται μόνο την άδεια και μια δήλωση που την κάνεις στο Υπουργείο.
εάν απουσιάζει ο κάτοχος-ενδιαφερόμενος τα γνωστά μια Υπεύθυνη δήλωση μονίμου κατοικίας - εξουσιοδότηση.εξουσιοδοτώ τον ........όπως μεριμνήσει για την αντικατάσταση Άδειας μου.με ΑΡΙΘΜ.κυκλοφορίας.........και μάρκας......λόγω φθοράς. διαμένω στην ανώτερο διεύθυνση.
ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΊΔΑΣ(λόγω απώλειας ή φθοράς).
χρειάζεται (εάν είναι φθορά) την άδεια,την πινακίδα, ένα παράβολο (30 ευρό) από την εφορεία λόγο αντικατάστασης πινακίδας και μια δήλωση που την κάνεις στο Υπουργείο.εάν απουσιάζει ο κάτοχος-ενδιαφερόμενος τα γνωστά μια Υπεύθυνη δήλωση μονίμου κατοικίας - εξουσιοδότηση.εξουσιοδοτώ τον ........όπως μεριμνήσει για την αντικατάσταση πινακίδας λόγω φθοράς για την ΔΜ μάρκας.......με ΑΡΙΘΜ.κυκλοφορίας.......... διαμένω στην ανώτερο διεύθυνση. (εάν είναι απώλεια) τότε χρειάζεται την άδεια,μια βεβαίωση απώλειας από την αστυνομία,ένα παράβολο (30 ευρό) από την εφορεία λόγο αντικατάστασης πινακίδας και μια δήλωση που την κάνεις στο Υπουργείο.και την αντίστοιχη Υπεύθυνη δήλωση μονίμου κατοικίας - εξουσιοδότηση (λόγω απώλειάς).
ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΤΟ ΑΦΜ.
![]()
![]()
![]()