θα παιρνα xr 650 τυφλα,αβασανιστα και αβαδιστα...αλλα no μιζα...οποτε παμε σε αλλα οψιονς...
ξερω οτι θα φαω απειρο κραξιμο αλλα ειπα κι εγω μια φορα να βαλω τα χερακια μου να βγαλω τα ματακια μου...
μ'αρεσει πολυ το μπουρδελο...το μοτερ του ειναι πολυ καλο και δεν σκορπαει...εχω σκαλισει 5-6 τετοια στο παρελθον με καλα αποτελεσματα...το αγχος ειναι με τα μαμημενα τα ηλεκτρικα...οι ευρωπαιοι εχουν μια ταση να φτιαχνουν τα καλωδια απο μελι...
οποτε η ερωτηση εχει ως εξης...
εχει κανεις απο δω μεσα το παρακατω μπουρδελο? αν ναι τι χιλιομετρα του εχει κανει και τι του εχει βγαλει απο αυτα τα σπαστικα των ευρωπαικων,οπως βιδακια,πλαστικακια,ρευματακια κι αλλα τετοια παπαρακια...
να δω μηπως και καταφερω να την παλεψω συμβιωνοντας μαζι του...απο μοτερ μην μου πειτε...δεν με απασχολει...το χω...εχω βγαλει 60 αξιοπιστα αλογα απο το παλιο οποτε ειμαι χαλαρος...μαλακοφθορες σε βαθος χρονου με ζοριζουν...
ο θεος μαζι μου για το κραξιμο που θα πεσει αλλα ομιλω για το παρακατω μοτοσακο...husqvarna sm 610 απο 2006-2007...καρμπυρατερ,ουχι ψεκαστο...
![]()