Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
...και έβραζε ο κώλος του αναβάτη - χωρίς ποτέ να βγάλει ζημιά
ο κωλος δεν εβγαλε ποτε ζημια η το μηχανακι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...και έβραζε ο κώλος του αναβάτη - χωρίς ποτέ να βγάλει ζημιά
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το είχε ο fantacid ..
(του τόφαγε ένας γύφτος για να βάλει το μοτέρ και το πηρούνι στο τρίκυκλο)![]()
@Ορκωτέ: Κάτι ψιλομαλακίες έκανε το μηχανάκι με την μπαταρία και τον ανορθωτή (ζεσταινόταν υπερβολικά λόγω θέσης και έβραζε ο κώλος του αναβάτη - χωρίς ποτέ να βγάλει ζημιά..), αλλά οι "παράπλευρες" απώλειες ήταν ότι η θερμότητα περνούσε στο ρεζερβουάρ της πίσω ανάρτησης, οπότε - λαμβανομένης υπόψη και της λαλακίας της sachs με τις ψύκτρες - ψιλοέβραζε το λάδι του αμορτισέρ.
(έχω ίδια πείρα - κάταγμα ωλέκρανου - από "κλειδωμένη" ανάρτηση σε 610 λόγω υπερβολικής θέρμασης ...)![]()
Υ.Γ.
Ίσως χρειαστεί να "γαργαλίσεις" λίγο το γρανάζωμα της αντλίας επιτάχυνσης του καρμπυρατέρ, γιατί μάλλον "υπερέβαλε εαυτής" - και την πλήρωναν τα αλυσιδογράναζα ...
![]()
![]()
![]()
![]()
πολυ ομορφα...σε γενικες γραμμες δηλαδη απροβληματιστο...ο ανορθωτης μια και αποτελει προβλημα θα μεταφερθει και το fcr ουτως η αλλως θα σεταριστει...
το θεμα τωρα ειναι να βρω κανα καθαρο και παραλληλα να φυγει και το fmx...
frankly my dear, i dont give a damn...
ΩχΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της Huskvarna, προσωπική μου άποψη είναι ότι η μπαταρία έχει "φάει" σημαντικό χώρο από το φιλτροκούτι, οπότε μαζί με το σετάρισμα του Keihin πιάσε και ένα πριονάκι για πλαστικά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ο ανορθωτης μια και αποτελει προβλημα θα μεταφερθει και το fcr ουτως η αλλως θα σεταριστει...![]()
Αααα ... και προληπτικά λύσε και "τακτοποίησε" την δαγκάνα του μπροστινού δίσκου, γιατί θα στην κάνει την μ@λ@κία ξαφνικά....
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τι έπαθες καλέ ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ωχ![]()
Εγω τιποτα.Ο Πανος περιμενα οτι θα παθει αλλα δεν εχεις κεφια μαλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι έπαθες καλέ ..???![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δεν μιλούσα για τον δικό μου κώλο, μάστορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εγω τιποτα.Ο Πανος περιμενα οτι θα παθει αλλα δεν εχεις κεφια μαλλον![]()
![]()
(ουδέποτε είχα στην κατοχή μου Husvarna μετά την αγορά της από την Cagiva..)![]()
Μα τώρα Μπεμπέ (BMW) είναι. Αν και λειτουργεί ως ανεξάρτητο εργοστάσιο..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν μιλούσα για τον δικό μου κώλο, μάστορα...
(ουδέποτε είχα στην κατοχή μου Husvarna μετά την αγορά της από την Cagiva..)![]()
Πιο μικρός, τρέλλα με τα Husky!![]()
πριν καμια 15ετια ηταν να παρω ενα σουηδικο 510 tc, ral κλπ. απο τον σπυριδοπουλο...τον ειχα πετυχει βαρυμπομπη μερικες φορες και ειχε λυσσαξει να με πεισει οτι δεν υπηρχε καλυτερο μηχανακι...δεν ειχε και πολυ αδικο...
πηγα απο το μαγαζι λοιπον με την τοτε συμβια,η οποια παρεμπιπτοντως ηταν καμμενη μηχανοβια, για test ride...joe bar team φαση με ποδαρακια να κρεμονται και τα σχετικα...
οταν ξαναβρηκε την φωνη της μου ειπε πολυ γλυκα και τρυφερα να @#$%$#$%$%...
οποτε ειπα να μην το παρω...
![]()
![]()
παντως θεριζε το πραμα...![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
μ0υναρα ειναι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου ξερεις τις "παιδικες" του αρρωστιες και μπορεις να τις φτιαξεις-βελτιωσεις, να το παρεις ανεπιφυλακτα.
ψαξου και σε κανενα ξενο forum (που μαλλον θα το εχεις ηδη κανει) και τσιμπα το!!
αντε ρε καλοταξιδο, καλοστριφτο και καλοσουζαριστο...:a13:
οτι και να κανεις παντως θα σε εχω στεγνα και ασαλιωτα ρε καργιολη![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πριν καμια 15ετια ηταν να παρω ενα σουηδικο 510 tc, ral κλπ. απο τον σπυριδοπουλο...τον ειχα πετυχει βαρυμπομπη μερικες φορες και ειχε λυσσαξει να με πεισει οτι δεν υπηρχε καλυτερο μηχανακι...δεν ειχε και πολυ αδικο...
πηγα απο το μαγαζι λοιπον με την τοτε συμβια,η οποια παρεμπιπτοντως ηταν καμμενη μηχανοβια, για test ride...joe bar team φαση με ποδαρακια να κρεμονται και τα σχετικα...
οταν ξαναβρηκε την φωνη της μου ειπε πολυ γλυκα και τρυφερα να @#$%$#$%$%...
οποτε ειπα να μην το παρω...
![]()
![]()
παντως θεριζε το πραμα...![]()
αυτο που δεν ειχε τρομπα λαδιου λες?
![]()
εγω στην θεση σου δεν θα εκανα τετοιου ειδους σχολια...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οτι και να κανεις παντως θα σε εχω στεγνα και ασαλιωτα ρε καργιολη![]()
![]()
υ.γ.ναι πανο...αυτο με το ral που ανεβαζε λαδι μεσω της καδενας εκκεντροφορου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ.ναι πανο...αυτο με το ral που φημολογειται ότι ανεβαζε λαδι μεσω της καδενας εκκεντροφορου...![]()
![]()
You BETA believe...
Ευχομαι να το παρεις αντωνη, ειναι εξαιρετικη μηχανη. Επειδη για πολυ καιρο σκεφτομουνα να παρω το εντουρο, και διαβασα ο,τι φορουμ υπαρχει, το μονο μηχανικο 'προβλημα' που φαινεται οτι εχει, ειναι το οτι 'τρωει' την αλυσιδα εκκεντροφορου με αποτελεσμα να χρειαζεται αλλαγη καθε 15000κμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
πολυ ομορφα...σε γενικες γραμμες δηλαδη απροβληματιστο...ο ανορθωτης μια και αποτελει προβλημα θα μεταφερθει και το fcr ουτως η αλλως θα σεταριστει...
το θεμα τωρα ειναι να βρω κανα καθαρο και παραλληλα να φυγει και το fmx...
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω επι του θεματος ομως.