δεν εχει βγει καλο?
δεν εχει βγει καλο?
Μια χαρα ηταν..με τι συγκρινεις ομως?Αρχικά δημιουργήθηκε από ice_man_2009
δεν εχει βγει καλο?
- Omnia mea mecum porto -
το ξερω οτι ειναι το ελαιοψυκτο.........τα οικονομικα μου προς το παρον για εκει με περνουν σε μεταχειρισμενο....
σε σχεση με το υδροψυκτο
Νομίζω πωλούνται 4,000 με 4,500!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Απλά το υδρόψυκτο είναι πιο καινούριο μοντέλο με καινούριο κινητήρα. Για το ελαιόψυκτο δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ice_man_2009
σε σχεση με το υδροψυκτο
Οχι απλα δεν εχει πρόβλημα....αλλα χρησημοποιειται απο τη Suzuki 20 και χρόνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
Απλά το υδρόψυκτο είναι πιο καινούριο μοντέλο με καινούριο κινητήρα. Για το ελαιόψυκτο δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα.
Bulletproof που λεμε.
Αρκει να προσέχεις τα λαδακια σου και να ειναι σχετικα καλης ποιότητας.
Στο τελευταίο 0-300 στο τεύχος Used είχε ένα τέτοιο "τυρκουάζ" Bandit στη Θηβών στο Motoselect (από εκεί είχα πάρει και το δικό μου) με 3800, μοντέλο 2006. Πάρε τους ένα τηλέφωνο να δεις αν το έχουν ακόμα... 4500 βρίσκεις και υδρόψυκτα.
που μπορω να βρω το χρηστο;;; εχει καποιο μαγαζι, σελιδα;;Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αν αγορασεις απο LOUIS μεσω του εδω "αντιπροσωπου" Χρήστο Πίσσαρη...δεν πληρώνεις μεταφορικα...μονο την τιμή που βλεπεις στον LOUIS.
![]()
το ξαναλέω...είστε σίγουροι για αυτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
που μπορω να βρω το χρηστο;;; εχει καποιο μαγαζι, σελιδα;;
Εμένα όταν ρώτησα για την ζελατίνα μου είπε ?30 πάνω από την τιμή του Louis.....
(εκτός και αν ισχύει σε γνωστούς μόνο)
http://www.motopissaris.gr/Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
που μπορω να βρω το χρηστο;;; εχει καποιο μαγαζι, σελιδα;;
Δεν έχει σελίδα λόγω αναβάθμισης αλλά πάρε τον τηλέφωνο. Όταν είχα ρωτήσει για το Schuberth S1pro όντως το έδινε τιμή Louis χωρίς να του πω αν το έχω δει στο ίντερνετ κλπ.
tnx γιαννη.
διαβασα για τη ατυχη στιγμη σου. παλι καλα που δε εγινε κατι πασχαλιατικα.
μηπως σου ζητησε και τα ρεστα;;; να του πληρωσεις καποιο γρατσουνισμα;:rotflmao:
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους σας ... Πηγαίνετε και καμιά βόλτα για μένα που άφησα το bandit μου πίσω... Να είστε καλά και προσεκτικά στους δρόμους ...![]()
Όχι, ήταν αρκετά ανήσυχος, γιατί αν είχα ζημιά ή αν είχα χτυπήσει και έφερνα τροχαία θα τον έσκιζαν, από τα σημάδια στο αυτοκίνητό του και όσους ήταν στη στάση, δεν θα υπήρχε αμφιβολία για το ποιός φταίει. Απλά για μία μανέτα τι φασαρία να κάνεις... Τσάμπα κόπος. Άσε που την κατάλαβα μετά ότι λείπει η μισήΑρχικά δημιουργήθηκε από dim40
tnx γιαννη.
διαβασα για τη ατυχη στιγμη σου. παλι καλα που δε εγινε κατι πασχαλιατικα.
μηπως σου ζητησε και τα ρεστα;;; να του πληρωσεις καποιο γρατσουνισμα;:rotflmao:Και διαπίστωσα ακόμα μιά φορά, ότι με βολεύει περισσότερο το μικρό μέγεθος. Κρίμα που δεν έχει κοντές aftermarket για Bandit όπως για πολλά SS.
Iceman μένεις βόρεια; Πριν αρκετές μέρες συζητούσαμε με έναν με TDM στο κεντρικό φανάρι της Ερυθραίας που μου έλεγε ότι θέλει να πάρει Bandit.
Καλή Ανάσταση σε όλους![]()