375??????![]()
an de do de pisteuo!!!!!![]()
375??????![]()
Δεν έχω λόγο να σου πώ ψέματα!!!Από κεί το αγόρασαΑρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
375??????![]()
Πάρε τηλέφωνο στην Ηλιοφίλ Μιχαλακοπούλου να πάρεις την ψυχρολουσία:rotflmao:Και παρεπιπτόντως 430 είχα πάρει το S1 από το ίδιο κατάστημα πριν 2 χρόνια:smilea:
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
@bluangel:Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Δεν έχω λόγο να σου πώ ψέματα!!!Από κεί το αγόρασαΠάρε τηλέφωνο στην Ηλιοφίλ Μιχαλακοπούλου να πάρεις την ψυχρολουσία:rotflmao:Και παρεπιπτόντως 430 είχα πάρει το S1 από το ίδιο κατάστημα πριν 2 χρόνια:smilea:
τελικά το πηρες το pro; θυμαμαι που ρώταγες στο foroum για το συγκεκριμένο κράνος!!
Ποιο πηρες; Γαματο;
Οταν έψαχνα εγω στην ηλιοφιλ ειχε 610!!!!( πριν 6 μηνες, με τα γραφικα οχι μονοχρωμο!)
![]()
![]()
![]()
Ναι φίλε μου έψαξα πάρα πολύ ήμουν στη φάση να το πάρω από Αγγλία τελικά κατέληξα στην Ηλιοφιλ που το είχε σε προσφορά το συγκεκριμένο κατάστημα...Πήρα το Furious στο απλό S1 είχα αυτό με τα δόντιαΟχι απλά γαμάτο, ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
μόλις πήρα το καινούργιο μου schuberth s1 pro απλά άψογο κλείνει σαν ταπερ και νιώθω πολύ άνετα να το φοράω με γυμνη μηχανή στην εθνική είχε άριστη συμπεριφορά κανένας στροβιλισμός κανένας βομβος καμια ριπή αέρα να ενοχλεί. (Αν και το γυμνό με ενοχλησε το κράνος ήταν καλό)
Καλύτερος αερισμός απο το s1 to apl;o πολύ καλό για χαμηλές ταχύτητες
το DD κούμπωμα θάνατος για την πόλη αλλά ας πούμε είναι για καλύτερα.
η 2η ζελατίνα που έχει μέσα αν δεν τη θέλουμε (γιατί αντικατοπτρίζει τι νύχτα ελάχιστα αλλά δεν μου αρέσει ) αν την βγάλουμε μπορεί να ξαναμπεί άνετα?
και πως την αποθηκεύουμε?
αυτά και αγρατζουνιστα να είναι
Γεια σας και απο μενα σαν νεο μελος του forum.
Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το s1 pro.Πηρα και εγω ενα την περασμενη εβδομαδα αλλα εχω ενα προβλημα .Με κλειστους τους αεραγωγους μου βαζει αερα στο κεντρο του κεφαλιου μου με αποτελεσμα να μου παγωνει το κεφαλι.Εσας βαζει αερα η οχι?
Φίλε βάζει όντως βέβαια με κλειστούς όχι τόσο δεν θα τόλεγα αλλά όπως και νάχει τους καλοκαιρινούς μήνες και σε ταξίδια θα δείς την διαφορά με άλλα ΑΚΡΙΒΑ και φιρμάτα της αγοράςΑρχικά δημιουργήθηκε από gortzis
Γεια σας και απο μενα σαν νεο μελος του forum.
Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το s1 pro.Πηρα και εγω ενα την περασμενη εβδομαδα αλλα εχω ενα προβλημα .Με κλειστους τους αεραγωγους μου βαζει αερα στο κεντρο του κεφαλιου μου με αποτελεσμα να μου παγωνει το κεφαλι.Εσας βαζει αερα η οχι?Αν εξαιρέσεις το λίγο τσιμπημένο βάρος του το S1 Pro είναι ΜΟΝΤΕΛΟ αεροδυναμικής,Ασφάλειας και ΑΨΟΓΑ αεριζόμενου κράνους
![]()
![]()
δλδ με καλό κρύο (+3 +5) μετα απο 1,5-2 ωρες την εχεις σίγουρη την ψύξη ?Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Φίλε βάζει όντως βέβαια με κλειστούς :![]()
Εχει θερμαινόμενα μαξιλαράκιαΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
δλδ με καλό κρύο (+3 +5) μετα απο 1,5-2 ωρες την εχεις σίγουρη την ψύξη ?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμένα δεν βάζει με κλειστούς αν και το έχω λίγο καιρό
το s1 to παλιο μου χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι το χειμώνα με πολύ κρύο σε μεγάλες διαδρομές ΠΟΤΕ δεν κρυωσα στο κεφάλι καθόλου
μια μαλακιούλα που έχει το προ ειναι η εξής το διακοπτάκι της εσωτερικής φιμέ ζελατινας απο πάνω αριστερά πήγε κάτω αριστερά και αν ¨είνια λιγο ξεκουμπωτο το δερματινο μπουφαν σε αποτομη κίνηση ΠΧ ελεγχου δρομου του κεφαλιου κατεβάζει τη ζελατίνα το μπουφαν ...οχι πάντα αλλά το κάνει.
πιθανώς γλυτώσαν κανα 2 db με τη μετακίνηση του διακόπτη αλλα τον προτιμώ εκεί που ήταν
αυτά κατά τα άλλα το κράνος είναι ταπερ.
(αν ξέρει να μου πει κανεις πως βραζω και πως αποθηκευω την αντιθαμβωτική χωρίς να την χαλασω θα το εκτιμουσα>)
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Αλλα κανονικα δεν θα πρεπει να βαζει αερα.Ετσι νομιζω βεβαια γιατι εχω παθει ηδη μια ψιλοψυξη εδω που μενω αυτη την εποχη τα βραδια εχει 6-8 βαθμους οποτε το κρυο ειναι αισθητο.Τωρα για το pinlock ενα της shoei που ειχα παρει ειχε δικια του θηκη απο πολυ μαλακο υφασμα.Αλλα μπορεις να την τυλιξεις με ενα πανακι απο μικρο"ι"νες. αλλωστε αυτο προτεινει και ο κατασκευαστης για τον καθαρισμο της.Και προσοχη οχι πλυσιμο με νερο! Ετσι χαλασα την προηγουμενη στο shoei!!
Πως θα μαθω τελικα αν εχει προβλημα το κρανος???
Εστειλα email στους γερμανους και μου ειπαν να τους το στειλω εκει αλλα δεν θα το κανω.
Να πληρωσω και μεταφορικα? Ε οχι ειναι πολλα τα χρηματα!!
Αν πιστεύεις ότι έχει πρόβλημα στειλε το
Αν το κράνος έχει πρόβλημα οφείλουν να το φτιάξουν ή να το αντικαταστήσουν
500 ευρώ κράνος είναι ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε απαιτήσεις
στην ηλιοφιλ το πήγες?
Αλήθεια τι τιμή παίζει τώρα το pro.Το βρίσκω από γερμανία 500 + μεταφορικά περίπου 10 ευρώ.
Στην Ελλάδα πόσο και από που?
Ευχαριστώ.
Η liofil που ειναι? αυτοι ειναι επισημοι αντιπροσωποι?
Το πηρα 475 Ε απο τον πισσαρη .
Έκθεση Μοτοσυκλετών & Αξεσουάρ
Κεντρικό: Λ.Αμαρουσίου 46 Τ.Κ. 141 22, Ηράκλειο
Τηλ.:210 28 49 200 Fax:210 28 42 226
Υποκ/ματα: 1) Μιχαλακοπούλου 77 Τ.Κ. 11528, Αθήνα
Τηλ.:210 77 70 079 Fax:210 74 88 251
2) Βουλιαγμένης 1 Τ.Κ. 11636, Αθήνα Τηλ. 210 92 36 003 Fax: 92 26 426
3) Κων. Καραμανλή 147-149, Τ.Κ. 54249
Θεσσαλονίκη Τηλ.& Fax: 2310 308811
Service-Ανταλλακτικά-Τεχνική Υποστήριξη
Μιχαλακοπούλου 195 Τ.Κ. 11527, Αθήνα
Τηλ.για Ανταλλακτικά:210 7712508