Βρε αστον αυτόν, και φτιάξε μια τέτοια με το bimota!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λιγο μεγαλουτσικη η προηγουμενη.
Αντε να γλυκανω και λιγο τον τρουπερ που πικραθηκε σημερα.
Βρε αστον αυτόν, και φτιάξε μια τέτοια με το bimota!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λιγο μεγαλουτσικη η προηγουμενη.
Αντε να γλυκανω και λιγο τον τρουπερ που πικραθηκε σημερα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν εισαι τελικα ο μονος ατυχος.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βρε αστον αυτόν, και φτιάξε μια τέτοια με το bimota!
Το μισο υλικο (και το πιο σημαντικο) πηγε στραφι μολις τωρα το ειδα....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Την αλλη τεταρτη θα ειναι σιγουρα καλυτερα μιας και θα ειμαι και εγω σιγουρα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μακαρι την αλλη τεταρτη να ειναι ολα καλυτερα.
για καλο και για κακο να εχεις μαζι σου κανα δυο φαστ για το τρειλερ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Λες ε?
Βρε με τους γρουσούζηδες και δεν είμαι και προληπτικός, αλλά με βλέπω να γίνομαι μ εσάς που εχω μπλέξει!
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing ...Σε πολύ λίγο κουνάει πολύ και είμαι με πολλά, κόβω κόβω, λεω τι εγινε πάλι??
Το προχθεσινό καινούριο CorsaIII είναι πλάκα.
Κατάρα λέω, τι πάτησα πάλι με τα φρέσκια μαλακά λάστιχάκια μου, καμμια μpετόbεργα θα είναι.
Ψαχνω ψαχνω τη ρόδα δεν βρίσκω τίποτα, περνάνε και οι άλλοι, και θυμάμαι τι είχα ξεχάσει, γιατί πάντα κάτι εχω ξεχάσει, απλά δεν το ήξερα ακόμα.
Μα φυσικά το κιτ επισκευης tubeless που ειναι κατω απο τη σέλλα του Hornet! E βέβαια!
... Ερχεται κι ενας καλός αστυνομικός με ενα Octavia, μου δίνει και το τηλέφωνο της Express και με καλύπτει μην με πατήσει κανείς μεχρι να ερθει το φορτηγό. Ωραίος.
Εγώ πάντως όταν σε είδα σταματημένο δίπλα στο Octavia το πρώτο πράμα που σκέφτηκα είναι ότι... ΕΜΕΙΝΕ το Bimota!
A gentleman would walk but never run...
Κι εσυ Βρούτε Αντώνιε?? Ειδες πως βγαίνει το όνομε στα Ιταλικά μηχανάκια??Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Εγώ πάντως όταν σε είδα σταματημένο δίπλα στο Octavia το πρώτο πράμα που σκέφτηκα είναι ότι... ΕΜΕΙΝΕ το Bimota!
Οτι έμεινε έμεινε, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι έφταιγε
Πήγα σήμερα κι εβγαλα τη ρόδα, ακόμα 40 psi είχε απο χθες το βράδυ.
Την πήγα κι αλλάξαμε βαλβίδα, και τωρα οταν παω πανω απο 200 θα σταματάω να μετράω το λάστιχο
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πάνω από πόσο?????????????????????
Ε, τα θέλει ο λωλαράκος σου... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
A gentleman would walk but never run...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν εισαι τελικα ο μονος ατυχος.
Το μισο υλικο (και το πιο σημαντικο) πηγε στραφι μολις τωρα το ειδα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εσυ μην χαιρεσαι γιατι εχω εξομολογηση σου στην καμερα που θα ζητηθει, και θα συζητηθει,... αμα ποσταριστει..! (πηξαμε στα "ει") *Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ναι.
Αει * πηδηξου.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εσυ μην χαιρεσαι γιατι εχω εξομολογηση σου στην καμερα που θα ζητηθει, και θα συζητηθει,... αμα ποσταριστει..! (πηξαμε στα "ει") *
Α ναι.
Αει * πηδηξου.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...