το ρελαντι μου δουλευει στις 1200 κανονικά( απο αταν το αγορασα) .στο δρομο ομως οταν παρουσιασει το προβλημα
και το ξαναβαλω μπροστα μετα το ρελαντι ανεβαινει στις 1800 και καθετε εκει για ενα δυο λεπτα και μετα λειτουργει παλι κανονικα![]()
![]()
το ρελαντι μου δουλευει στις 1200 κανονικά( απο αταν το αγορασα) .στο δρομο ομως οταν παρουσιασει το προβλημα
και το ξαναβαλω μπροστα μετα το ρελαντι ανεβαινει στις 1800 και καθετε εκει για ενα δυο λεπτα και μετα λειτουργει παλι κανονικα![]()
![]()
unzip
οπλιζει το injection???
ο ηχος που ακουγετε οταν γυρνας το κλειδί ειναι απο την τρομπα βενζινης.
έλενξε πρώτα την τρόμπα σου και μετα ολα τα αλλα....
δουλευεις την μηχανη αρκετα με ρεζερβα?
Τι είναι το TPS?
Throttle Position SensorΑρχικά δημιουργήθηκε από chria
Τι είναι το TPS?
ο αισθητήρας θέσης γκαζιού ελληνιστί.
ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
"καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."
Επειδη την πρωτη φορα εμεινε για αρκετη ωρα σταματημενο το μοτερ,παρατηρησα οτι δεν οπλιζε το injection. Ανοιγα εκλεινα τον διακοπτη και αυτο τιποτα. Καποια στιγμη απο μονο του αρχισε να δουλευει και απο τοτε κανει αυτα τα στιγμιαια σταματηματα. Οχι δεν δουλευω συχνα την ρεζερβα.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
οπλιζει το injection???
ο ηχος που ακουγετε οταν γυρνας το κλειδί ειναι απο την τρομπα βενζινης.
έλενξε πρώτα την τρόμπα σου και μετα ολα τα αλλα....
δουλευεις την μηχανη αρκετα με ρεζερβα?
Το tps ειναι σενσορας αλλα δεν καταλαβα αν τον αλλαζεις η το ρυθμιζουν!!!!Μπορει να μου απαντησει κανενας
Αρχικά δημιουργήθηκε από RIKOS
Επειδη την πρωτη φορα εμεινε για αρκετη ωρα σταματημενο το μοτερ,παρατηρησα οτι δεν οπλιζε το injection. Ανοιγα εκλεινα τον διακοπτη και αυτο τιποτα. Καποια στιγμη απο μονο του αρχισε να δουλευει και απο τοτε κανει αυτα τα στιγμιαια σταματηματα. Οχι δεν δουλευω συχνα την ρεζερβα.
Το tps ειναι σενσορας αλλα δεν καταλαβα αν τον αλλαζεις η το ρυθμιζουν!!!!Μπορει να μου απαντησει κανενας
αυτο που ακουγετε οταν γυρνας το κελιδι ειναι η τρομπα βενζινης!!
ναι γαμώτο... και ακούγεται τόσο μουράτο το "οπλίζει το injection"....Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αυτο που ακουγετε οταν γυρνας το κελιδι ειναι η τρομπα βενζινης!!
πρέπει να βρούμε κάτι πιο εύηχο να λέμε όταν μας ρωτάνε "αχ τι ειναι αυτό που ακούγεται?"
![]()
Τελικα το προβλημα πρεπει να βρεθηκε και ο ενοχος ηταν ο συναγερμος!!!!!!!Τι να πω τοση φασαρια τοσο ψαξιμο για το τιποτα.Απο οτι ειδα ειναι και απο τους "καλους".Ξεγελαστηκα γιατι οταν ειναι ενεργοποιημενος η μηχανη παιρνει μπροστα και για αυτο ελεγα οτι δεν ειναι αυτος.Τελος παντων τελος καλο ολα καλα.
Κακώς φίλε μου φτιάξτο αυτό άλλαξε την ρύθμιση δεν πρέπει να παίρνει κανονικά μπροστά η μηχανή...Γνώμη μου βέβαιαΑρχικά δημιουργήθηκε από RIKOS
Τελικα το προβλημα πρεπει να βρεθηκε και ο ενοχος ηταν ο συναγερμος!!!!!!!Ξεγελαστηκα γιατι οταν ειναι ενεργοποιημενος η μηχανη παιρνει μπροστα και για αυτο ελεγα οτι δεν ειναι αυτος.Τελος παντων τελος καλο ολα καλα.![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
"Πρέπει" ή "σίγουρα" βρέθηκε;Αρχικά δημιουργήθηκε από RIKOS
Τελικα το προβλημα πρεπει να βρεθηκε και ο ενοχος ηταν ο συναγερμος!!!!!!!Τι να πω τοση φασαρια τοσο ψαξιμο για το τιποτα.Απο οτι ειδα ειναι και απο τους "καλους".Ξεγελαστηκα γιατι οταν ειναι ενεργοποιημενος η μηχανη παιρνει μπροστα και για αυτο ελεγα οτι δεν ειναι αυτος.Τελος παντων τελος καλο ολα καλα.
Τόσοι άνθρωποι αγχωθήκαμε, γράψε καμιά κουβέντα παραπάνω, αν θέλεις...
Τελικα ηταν ο συναγερμος γιατι τοσο καιρο δεν εκανε καμια διακοπη.Τωρα οσο για το οτι παιρνει μπρος ,θα παω για αλλαγη συναγερμου γιατι δε μου φαινεται και απο τους καλους.