Ακριβως ετσι ειναι.
Exω κι εγω gsr και πριν είχα strom δεν μετανοιονω ουτε λεπτό που το έδωσα, ένα μέτριο μοτο είναι το stroma, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό.
έχω βάλει μια ζελατίνα baracuda η οποία κάνει δουλεια παω πολλά ταξίδια, διπλος, φορτώνετε με σαμάρια και τανκ μπανκ, 160-180 εθνική, στον κλειστό επαρχιακό είναι απόλαυση, φρενάρες, καλές για την κατηγορία αναρτήσεις της καγιαμπα, υστερικό κινητήρα απο χαμηλά (οδηγησα ενα s2 fazer και νόμισα ότι ήταν χαλασμένο.)
στα λεφτά του είναι ότι καλύτερο. Συμβιβασμούς σίγουρα θα κάνεις, αλλα όταν καποιος παει να παρει gsr ξέρει γιατι θα το πάρει.
Πας απο σκουτερ σε stroma και μετα σε κάτι που θα σε διασκεδάση και θα σε καλύψει παραπάνω.
καλα ταξίδια να κάνουμε και να ειμαστε όλοι ορθιοι ότι κι αν οδηγάμε.
val
Κυκλοφορω καθημερινα διπλος και τις Κυριακες πηγαινουμε βολτες παρεα 3-4 μηχανες.Η συμπεριφορα της μηχανης ειναι πολυ καλυτερη απο αυτα που περιμενα.
Οι βολτες ειναι χωρις συνεπιβατη για να το ευχαριστηθουμε.....
δηστιχως η αληθεια για το στρωμα ειναι αυτηΑρχικά δημιουργήθηκε από valantis8
Exω κι εγω gsr και πριν είχα strom δεν μετανοιονω ουτε λεπτό που το έδωσα, ένα μέτριο μοτο είναι το stroma, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό.
έχω βάλει μια ζελατίνα baracuda η οποία κάνει δουλεια παω πολλά ταξίδια, διπλος, φορτώνετε με σαμάρια και τανκ μπανκ, 160-180 εθνική, στον κλειστό επαρχιακό είναι απόλαυση, φρενάρες, καλές για την κατηγορία αναρτήσεις της καγιαμπα, υστερικό κινητήρα απο χαμηλά (οδηγησα ενα s2 fazer και νόμισα ότι ήταν χαλασμένο.)
στα λεφτά του είναι ότι καλύτερο. Συμβιβασμούς σίγουρα θα κάνεις, αλλα όταν καποιος παει να παρει gsr ξέρει γιατι θα το πάρει.
Πας απο σκουτερ σε stroma και μετα σε κάτι που θα σε διασκεδάση και θα σε καλύψει παραπάνω.
καλα ταξίδια να κάνουμε και να ειμαστε όλοι ορθιοι ότι κι αν οδηγάμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
δηστιχως η αληθεια για το στρωμα ειναι αυτη
Ο ορισμος του διασκεδαστικου bike ποιος ειναι για να καταλαβουμε και εμεις γιατι δεν ειναι διασκεδαστικο το στρωμα? Παντως ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο οταν αφηνεις τους δρομους και μπαινεις χωμα κατι που το gsr δε κανει
Απο την αλλη πως μπορει καποιος να συγκρινει ενα naked street με ενα ψηλο μεσαιο on off..........αλλη κατηγορια αλλα μηχανακια.......![]()
παρε ενα στρωμ ζησε μαζι του κανα μηνα και τοτε θα καταλαβεις την ενοια του βαρετου,,και απο χωμα?90%ον 10%οφΑρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ο ορισμος του διασκεδαστικου bike ποιος ειναι για να καταλαβουμε και εμεις γιατι δεν ειναι διασκεδαστικο το στρωμα? Παντως ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο οταν αφηνεις τους δρομους και μπαινεις χωμα κατι που το gsr δε κανει
Απο την αλλη πως μπορει καποιος να συγκρινει ενα naked street με ενα ψηλο μεσαιο on off..........αλλη κατηγορια αλλα μηχανακια.......![]()
παρντόν;Αρχικά δημιουργήθηκε από valantis8
ένα μέτριο μοτο είναι το stroma, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό.
![]()
έλα μου; :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από valantis8
οδηγησα ενα s2 fazer και νόμισα ότι ήταν χαλασμένο
Μην χαραμίζεσαι με το gsr. Να τσοντάρουμε όλοι να πάρεις την F312 να σε καμαρώνουμε.
Μα τί λέμε;;;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
παρντόν;![]()
έλα μου; :hypnotize
Μην χαραμίζεσαι με το gsr. Να τσοντάρουμε όλοι να πάρεις την F312 να σε καμαρώνουμε.
Μα τί λέμε;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
παρε ενα στρωμ ζησε μαζι του κανα μηνα και τοτε θα καταλαβεις την ενοια του βαρετου,,και απο χωμα?90%ον 10%οφ
Οκ ..... να παμε να τα πεταξουμε ολοι στη θαλασσα αφου ειναι τοσο βαρετο ...:rotflmao:
αυτο ειναι δικη σου επιλογη
Ειδικά για το fazer ύστερα από 45.000 χλμ να λείπουν οι φατσούλες.Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι όσο για το Στρόμα, ο λόγος που δεν το πήρα είναι οτι στα φανάρια και ειδικά στις ανηφόρες με δυσκολεύει λόγω ύψους.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
κι εγω που το εχω,,περαν απο ενας απλος ανθρωπομεταφορεας,,δεν ειναι τπτ αλλοΑρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Ειδικά για το fazer ύστερα από 45.000 χλμ να λείπουν οι φατσούλες.
Κι όσο για το Στρόμα, ο λόγος που δεν το πήρα είναι οτι στα φανάρια και ειδικά στις ανηφόρες με δυσκολεύει λόγω ύψους.
μεγαλε εσυ με το στρομα φαντάζομαι θα έχεις και στολή για εντούρο...χαχαχαχα
ρε παιδια δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο το fazer ισα ισα, απλα μου αρεσε πιο πολυ το gsr, το fazer ειναι υπερεκτιμημένο σε σχεση με τα λεφτα που κοστίζει.
και ναι ρε φίλος αν θελεις κανε τον έρανο που λες γιατι μου λειπουν κατι φραγκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να ειστε καλα ολοι χριστος ανεστη.
val