Το 600 ειναι μια χαρα και πλεον το ψαχνουν πολλοι.
Ομως αν εισαι μικρος σε ηλικια κατω των -αντα καιδεν ειχες αλλες μοτο πριν θα σου ελεγα να μην...
Το CB σε σχεση με το Μονστερ ειναι για γελια απο ολες τις αποψεις το Hornet ειναι καλο εργαλειο αν και παλι το Μονστερ ειναι κλασης ανωτερο.
Γενικα οταν πηγαινεις σε 2κυλινδρο πρεπει να εχεις κατασταλαξει απο μηχανες γιατι ενα 2Κ και ενα 4Κ εχουν μεγαλες διαφορες.
Αν θελεις γκαζια μην παρεις το Μονστερ τελικιαζει στα +180 ενω ενα 600 4Κ ειναι πανω απο τα 200.
Αν εχεις οδηγησει (πολλες αλλες μηχανες) καταλαβαινεις τι εστι Μονστερ σε αλλα πραγματα...ειναι μηχανη που θα την κρατησεις οτι και να γινει.
Ομως για να καταλαβεις τι εστι Μονστερ και γενικα Ντουκατι πρεπει πρωτα να εχεις οδηγησει αλλες ετσι ωστε να μπορεις να συγκρηνεις.
Στα υπ-οψην οτι εχει πιο ακριβα σερβις και ανταλλακτικα θελει περισοτερη φροντιδα και προσοχη...εξαρταται βεβαια σε τι κατασταση θελεις να κρατησεις την μηχανη οπως συμβαινει σε ολες.
Εγω την εχω 10 χρονια και ειναι ακομα σαν καινουργια,δεν εχω ουτε μια σκουρια,γρατζουνια,οτι εχω υποψιαστει οτι θελει αλλαγη το εχω αλαξει χωρις να περιμενω πρωτα να χαλασει...
Εχω κανει ταξιδια μεγαλα και εκτος απο μια φορα που την ζωρησα πολυ σε ιδιαιτερες συνθηκες και την υπερθερμανα δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα...μονο καμια βλακεια με τα ηλεκτρικα απο κανενα καλωδιο που μπορει να φθαρθηκε.
Συμβουλη>
Ντουκατι παιρνεις σαν μετχρσμνο ΜΟΝΟ απο ατομο που ξερεις οτι δεν ειναι ασχετος με τα Ντουκατι και οτι αν την αλλαζε παλι για Ντουκατι θα την αλλαζε...γιατι διαφορετικα το πιθανοπτερο ειναι οτι την πηρε καποιος νομιζε οτι ειχε ενα 4Κ Ηονδα την εσκισε απο ασχετοσυνη και μετα την πουλαει.
Για το 600 μιλαω για γκαζια μεχρι +180 γιατι τα αλλα ειναι +200