Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: ΝΕΑ Naked Kai ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πάρε ένα μτχ CBF 600 να μάθεις και να σε μάθει. Δε σκορτσάρει ό,τι και να του κάνεις, αποδίδει στις μεσαίες , εν αντιθέσει με το fazer κλπ που μπορεί να σε φοβίσει η απροθυμία τους στα χαμηλά.

Για καινούργιο μάλλον το xj6.

Α και φράσεις του τύπου ''αν σέβεσαι το γκάζι'' απλά δεν υπάρχουν!! Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, δεν έχει καν νόημα.

Εναλλακτικά σε V2 τη Breva 750.

Και μην ξεχάσεις πλήρη εξοπλισμό
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ειμαι ακριβως στην ιδια ηλικια και στην ιδια φαση με εσενα.. (..ισως και σε χειροτερη γιατι μου αρεσουν τα naked αλλα η πρακτικοτητα προσταζει on-off...)

για αρχη δες ενα βιντεακι του mcn που τεσταρει 3 απο τα μηχανακια που θες συν το suzuki gladius το οποιο και βγαζει πρωτο (δεν εχει ερθει ακομη στην ελλαδα αλλα απο οτι γνωριζω ερχεται πολυ συντομα..

http://www.youtube.com/watch?v=yKVEz...eature=related

αν αποφασισεις πες μου και μενα γιατι το ψαχνω ενα χρονο και ουσιαστικα και μου αρεσουν ολα...

Υ.Γ. παντως εμενα αυτο που με προβληματιζει σαν απειρο οδηγο ειναι ποσο ασφαλες ειναι να οδηγεις μια street μοτοσυκλετα σε ενα οδικο δικτυο σαν της ελλαδας... πριν απο μερικες ημερες οδηγουσα με αυτοκινητο σε καινουργιο επαρχιακο δρομο της ευβοιας (..γυρω στα 70χλμ/ω) και με "καταπιε μια τεραστια λακουβα η οποια ηταν κρυμενη πισω απο μια μικρη ανηφοριτσα.. αν ημουν με ενα fazer πχ τι θα γινοταν..?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suzuki sfv 650 gladius.jpg 
Προβολές:	352 
Μέγεθος:	39,1 KB 
ID:	161493

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Πάρε ένα μτχ CBF 600 να μάθεις και να σε μάθει. Δε σκορτσάρει ό,τι και να του κάνεις, αποδίδει στις μεσαίες , εν αντιθέσει με το fazer κλπ που μπορεί να σε φοβίσει η απροθυμία τους στα χαμηλά.

Για καινούργιο μάλλον το xj6.

Α και φράσεις του τύπου ''αν σέβεσαι το γκάζι'' απλά δεν υπάρχουν!! Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, δεν έχει καν νόημα.

Εναλλακτικά σε V2 τη Breva 750.

Και μην ξεχάσεις πλήρη εξοπλισμό
    τι εννοεις πως τετοιες φρασεις δεν υπαρχουν??γιατι μαλλον για σενα δεν υπαρχουν!
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    τι εννοεις πως τετοιες φρασεις δεν υπαρχουν??γιατι μαλλον για σενα δεν υπαρχουν!
    Επειδή εσένα είχα στο μυαλό μου (μιας κι εσύ το έγραψες, όχι οτι τα 'βαλα μαζί σου ) εσύ θα μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες-γράφεις ''σέβομαι το γκάζι''.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Επειδή εσένα είχα στο μυαλό μου (μιας κι εσύ το έγραψες, όχι οτι τα 'βαλα μαζί σου ) εσύ θα μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες-γράφεις ''σέβομαι το γκάζι''.
    ειδικα για νεους οδηγους,σεβομαι το γκαζι σημαινει :
    -->δεν τρεχω εντος πολης(δλδ παω με τα ορια,αντε λιγο παραπανω οπου τα ορια ειναι "χαζα"-ειδικα αν ειμαι νεος οδηγος)
    -->δεν πηγαινω να στριβω με χλμ σε δημοσιο δρομο(για 1002 λογους αυτο-ειδικα αν ειμαι νεος οδηγος)
    -->πηγαινω αναμεσα σε αυτοκινητα με το πολυ +15 χλμ απο την κινηση τους(ειδικα αν ειμαι νεος οδηγος και καλα καλα δεν ξερω τι ταχυτητα εχω μεσα)
    -->δεν τεσταρω τα φρενα της μηχανης μου σε καθε φαναρι(εντο και κολιδια δλδ επειδη εχω δει αλλους να τα κανουν και απλα μπορω επειδη εχω μηχανη-ειδικα αν ειμαι νεος οδηγος)
    το γκαζι ανοιγει πολυ η λιγο και το κουμανταρει το μυαλο σου,οχι το χερι σου.ολες οι μηχανες πανε αργα και πολλες απο αυτες πανε πολυ γρηγορα.δε πανε μονες τους ομως.καμμια μηχανη δε σκοτωσε ποτε κανενα(εκτος απο σπανιες περιπτωσεις) απο μονη της.

αυτο σημαινει για μενα σεβομαι το γκαζι.
    The sickness

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    ειδικα για νεους οδηγους,σεβομαι το γκαζι σημαινει :
    -->δεν τρεχω εντος πολης(δλδ παω με τα ορια,αντε λιγο παραπανω οπου τα ορια ειναι "χαζα"-ειδικα αν ειμαι νεος οδηγος)
    -->δεν πηγαινω να στριβω με χλμ σε δημοσιο δρομο(για 1002 λογους αυτο-ειδικα αν ειμαι νεος οδηγος)
    -->πηγαινω αναμεσα σε αυτοκινητα με το πολυ +15 χλμ απο την κινηση τους(ειδικα αν ειμαι νεος οδηγος και καλα καλα δεν ξερω τι ταχυτητα εχω μεσα)
    -->δεν τεσταρω τα φρενα της μηχανης μου σε καθε φαναρι(εντο και κολιδια δλδ επειδη εχω δει αλλους να τα κανουν και απλα μπορω επειδη εχω μηχανη-ειδικα αν ειμαι νεος οδηγος)
    το γκαζι ανοιγει πολυ η λιγο και το κουμανταρει το μυαλο σου,οχι το χερι σου.ολες οι μηχανες πανε αργα και πολλες απο αυτες πανε πολυ γρηγορα.δε πανε μονες τους ομως.καμμια μηχανη δε σκοτωσε ποτε κανενα(εκτος απο σπανιες περιπτωσεις) απο μονη της.

αυτο σημαινει για μενα σεβομαι το γκαζι.
    Ναι αλλά πόσους νέους οδηγούς ξέρεις που σκέφτονται - φέρονται έτσι;

Κι αυτό δεν είναι σεβασμός προς το γκάζι, αλλά ''σέβομαι τη ζωή μου και γνωρίζω πως εγώ θα προστατέψω όσο καλύτερα μπορώ κι όσο περνάει απ' το χέρι μου την ασφάλεια μου.

Ναι αλλά πόσους νέους οδηγούς ξέρεις που σκέφτονται - φέρονται έτσι;

Κι αυτό δεν είναι σεβασμός προς το γκάζι, αλλά ''σέβομαι τη ζωή μου και γνωρίζω πως εγώ θα προστατέψω όσο καλύτερα μπορώ κι όσο περνάει απ' το χέρι μου την ασφάλεια μου.

γι αυτο το λεω στο παιδι,επειδη ειναι νεος οδηγος
    το γκαζι ειναι ουσιαστικο το μοναδικο που μπορει να ελεγξει και μπορει να τον σκοτωσει,ολα τα δεν τα ελεγχει.μετριαζωντας την ταχυτητα του,αμεσως μπορει να αντιδρασει πιο γρηγορα
    The sickness

και μιας και το θελεις για πολη πιο πολυ φιλε,το καβασακι θα παιρνα εγω(οπως πολυ πιθανα να κανω!!)
    The sickness

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ του παιδιου ΡΕ!?!?!?!

ΛΟΙΠΟΝ ! :o 2κυλινδροι ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ .....! Τεσσερεις ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!

παρε κατι ενδιαμεσο 3κυλινδρο να μην εχει και πολλα πλαστικα ....για να μην ανησυχεις για μικροπτωσεις..... ενα σεμνο μηχανακι (God save the QUEEN λεμε ...)

ρωτα και τον Καπετανιο Χαδοκ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	street triple.jpg 
Προβολές:	327 
Μέγεθος:	34,0 KB 
ID:	161507
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ήρθε τώρα κι ο μέγας σπαμαδόρος να μας πει για το ... τρικύλινδρο (μα καλά τρικύλιδρο;;; σιγά μην πάρει και το ματίζ )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σπαμ οφ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ του παιδιου ΡΕ!?!?!?!

ΛΟΙΠΟΝ ! :o 2κυλινδροι ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ .....! Τεσσερεις ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!

παρε κατι ενδιαμεσο 3κυλινδρο να μην εχει και πολλα πλαστικα ....για να μην ανησυχεις για μικροπτωσεις..... ενα σεμνο μηχανακι (God save the QUEEN λεμε ...)

ρωτα και τον Καπετανιο Χαδοκ
    Εγω δεν το ανέφερα για να μη με πείτε προκατειλημένο...

Επίσης, σταματήστε να τσακώνεστε μεταξύ σας για το αν μπορεί κ πρέπει να πάρει 600αρι, ενώ παλια ξεκινάγαν απο χαμηλά και άλλα τέτοια. Παλια λιγοι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν χιλιάρια (θυμηθείτε τα τεκμήρια κάποτε) γι' αυτό και βολευόταν με μικρά. Ασε που απο εξοπλισμό ενα κράνος και πολύ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εγω δεν το ανέφερα για να μη με πείτε προκατειλημένο...

Επίσης, σταματήστε να τσακώνεστε μεταξύ σας για το αν μπορεί κ πρέπει να πάρει 600αρι, ενώ παλια ξεκινάγαν απο χαμηλά και άλλα τέτοια. Παλια λιγοι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν χιλιάρια (θυμηθείτε τα τεκμήρια κάποτε) γι' αυτό και βολευόταν με μικρά. Ασε που απο εξοπλισμό ενα κράνος και πολύ...
    πεστα ρε καπταιν.παλια ουτε δοσεις ουτε τιποτα και τα μηχανακια πανακριβα.γι αυτο ενα μηχανακια περναγε 10 καλιμπρες και αλλαζε 50 χερια.τωρα παιρνεις καινουργια 1000αρα με 200 ευρω το μηνα

φιλε το τραιμφ εμενα ειναι το αγαπημενο μου μηχανημα γιατι το γουσταρω παρα πολυ εμφανισιακα.δεν εχω καταφερει να το οδηγησω ακομα αλλα οσοι το κανανε στην εκθεση τεστ ραηντ λεγανε τα καλυτερα.τωρα απο μεταπωληση θα τα βρεις σκουρα
    The sickness

Φίλε nperp στην ίδια κατάσταση που είσαι τώρα ήμουν και γώ πριν 2 μήνες, δηληδη είμαι 26 χρονών, πρώτη μηχανή (αρκετο καιρο πανω σε παπο-σκουτερ αλλα μικρη εμπειρια σε μηχανές απο φίλους SV 650 και DUCATI MONSTER) και μ'αρέσουν "naked" μηχανές.

Εγώ τελικά κατέληξα στο ΥΑΜΑΗΑ ΧJ6 (γυμνό χωρίς ABS) γιατί έχει πολύ καλη τιμή αγοράς, 6500 και νομίζω 6360 πλέον, συντήρηση και ανταλλακτικά φτηνά πολύ όμορφο σχεδιασμο (με μια μικρή παραχώρηση στο ψαλίδι πισω) και συνεργεία Yamaha παντού.

Θα σου πώ και πως απέκλεισα κάποια μιας και η λίστα αγοράς σου είναι σχεδόν ιδια μ'αυτη που είχα και γώ. Πήγα σε καινούριο καταρχήν γιατι δεν εμπιστεύομαι κανένα μεταχειρισμένο (προσωπικο κόλλημα).

Τα Ιταλικά λοιπον πολύ ωραία αλλα για MONSTER 696 = κουκλακι αλλα ακριβή αγορά, συντήρηση και ανταλλακτικά.

Shiver = (τρελό κόλλημα αλλα με όσους και να το συζήτησα το τελικό συμπέρασμα ήταν οτι θα το παντρευτώ αλλά θα έχω μια μηχανη κουκλί και στριφτερή.) καλή σχετικα τιμη αγοράς συντήρησης (εχει ποια και την Piagio απο πίσω να εφοδιαζει με ανταλλακτικα) αλλα με προβληματισε το ηλεκτρονικό γκάζι και η λέξη "γάμος".

ΕR-6N = Πολυ καλή τιμή αγοράς συντήρησης, ήταν ή αυτό ή το XJ6, αλλά με χάλασε η εξωτερική του εμφάνιση κάτι δε μου πήγενε πολυ λεπτοκαμομενο.

Fazer = και αυτο πολυ καλή αγορα αλλα μου φανηκε πολυ μέγαλο σε όγκο και προσωπικα δε το θεωρησα πολύ καλο για εντός πολης μετακινησεις μιας και χαμηλά δεν αποδιδει κιόλας (σε σχεση μετο Xj6 ενοω)

Εγω είχα και αλλο ενα σοβαρά υπόψιν το STREET TRIPLE, αντικειμενικά ειναι ακριβή γενικα μηχανή σαν το MONSTER (σχεδον), αλλα είναι "διάολος" α - π - ι - σ -τ -ε -υ -τ -α γρήγορο. αλλα τα λεφτα ηταν πολλα όπως είπαμε!

Ευχομαι να κανεις την καλύτερη επιλογή! και να χαρεις την μηχανή σου.

Οσον αφορά το θέμα γκάζι είναι καθαρά στον καθε άνθρωπο πως σκέφτεται και πως ενεργεί. Μια προσωπική εμπειρια είναι οτι εχω βρεθει πολλες φορες να πιέζω τον εαυτό μου να μην ανοίξω το γκάζι σε κάθε είδους προκλήσεις του δρόμου. Το γκαζι για μενα δεν γνωρίζει έμπειρο ή άπειρο οταν το ανοίγεις αυξάνεις την πιθανότητα ατυχήματος οταν το κρατάς κλείστο την μειώνεις απο κει και περα ειναι δικο σου θέμα τι θα κάνεις.
    Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μικρέ βούδα,πολύ σωστά τα περί σεβασμού στο γκάζι,ξεχνάς όμως κάτι:Ο σεβασμός δεν προϋποθέτει ούτε εμπειρία ούτε γνώση.

Ένας οδηγός λοιπόν μικρής εμπειρίας,όπως ο φίλος μας εδώ,ξέρει περίπου τι γίνεται αν ανοίξει το γκάζι ενός 250 πχ,στη μισή του διαδρομή(από τέρμα κλειστό)με δευτέρα.
    Κι αν δεν το ξέρει,δεν θα πάθει και καμμιά χοντρή πλάκα κάνοντάς το.

Τι πιστεύεις πως θα γίνει,αν το κάνει με χαγιαμπούσα;Κατά λάθος ρε παιδί μου...άπειρος είναι είπαμε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Ως κατοχος fz6n 98hp , εχω να πω

Παρτο κ μην το σκεφτεσαι . Κινητηρας σκυλι r6 , 98 αλογα υπεραρκετα που δεν θα τα βαρεθεις , πανεμορφο (υποκειμενικα παντα) , για ολους τους καιρους κ δρομους . Φθηνο σχετικα , φθηνα σχετικα ανταλλακτικα ,φθηνα σχετικα σερβις, ολοκληρωμενη προταση κατεμε .

Καλη ποιοτητα κατασκευης . Αξιοπιστο ... Ο αερας στις μεγαλες ταχυτητες ειναι λιγο απαλευτος αλλα αν δεν κανεις μεγαλα ταξιδια δεν θαχεις προβλημα.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2012, 11:06
  2. Νέα από africa twin club
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2004, 13:29
  3. νεα kawasaki (clopyright απο διπλανο forum)
    από idi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:51
  4. αποκληστηκα νεα απο παπαρατσι χριστο R1..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 19:55
  5. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΖΑΝ
    από VAL-MPARIERINO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 19:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας