εεεεε να το κανω πιο ευκολο? LOL
οποιος εχει 2ο κρανος και μενει κοντα....ας ερθει! αλλιως θα βρω αλλο τροπο![]()
εεεεε να το κανω πιο ευκολο? LOL
οποιος εχει 2ο κρανος και μενει κοντα....ας ερθει! αλλιως θα βρω αλλο τροπο![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
για να ζουλεπσω θα επρεπε να εχει αποδεχτει την προταση...![]()
και μην τσαντιζεσε!! πλακα κανω...
αλλα πολυ φοβαμε πωσ γενικα το forum δεν αντεχει την πολυ πλακα... και θα πεσει να με πλακωσει... γενικα μιλωντασ παντα...
![]()
![]()
![]()
1- ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ..........
2- ΠΛΑΚΑ ΟΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
3- ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΦΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ;
Α Υ Τ Α .
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
για ενα τοστακι πηγα ρε γμτ και εχασα επισοδιο!!
sonic22 ελα και εσυ μαζι![]()
και σιγα μη μου πληρωσει τα παντα![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΛΕΜΕ....![]()
ρε παιδια μη παιρνετε αναποδες!! χαβαλε κανουμε![]()
![]()
ειπαμε....θα παμε ολοι μαζι να πεσει και τρελο γελιο :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
κατι ξέρει ο παλιός......Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Τα καλά τα φοβόμαστε ακόμα περισσότερο!
μπρρρρ![]()
:smilea:
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ΡΕ ΣΥ FREE ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 4 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΓΑΙΔΟΥΡΑΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
κατι ξέρει ο παλιός......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΜΕΣΩΣ.....
ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ![]()
![]()
![]()
ΑΚΟΥ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΣΕ BLUE ΓΑΙΔΟΥΡΙ....![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα βρεθηκε ιπποτης να ερθει να βοηθησει ενα κοριτσακι χωρις car?!?!? κανεις δε περναει απο μαρουσι???
![]()
![]()
![]()
Πάλι τον πρόεδρο περιμένετε να φέρει γυναίκα στο club ε??? ρε αλήτες θα πάει κανένας να πάρει την κοπέλα στις 10 από το Μαρούσι ε?????? θα πέσει τιμωρία!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Πάλι τον πρόεδρο περιμένετε να φέρει γυναίκα στο club ε??? ρε αλήτες θα πάει κανένας να πάρει την κοπέλα στις 10 από το Μαρούσι ε?????? θα πέσει τιμωρία!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προεδρε θα βοηθησεις εσυ?? ααααχχχχ δε παιζουν ιπποτες πια?? :rotflmao: :rotflmao:
ωχχχχΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΡΕ ΣΥ FREE ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 4 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΓΑΙΔΟΥΡΑ![]()
![]()
ξεχάστηκα...
αυριο ειναι η μεγάλη μέρα...
μπεεεεεε
μπεεεεεε
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
![]()
![]()
προεδρε θα βοηθησεις εσυ?? ααααχχχχ δε παιζουν ιπποτες πια?? :rotflmao: :rotflmao:
Πότε είπες θα μου πλύνεις το CBR??????? Με μαγιό θα το κάνεις είχες πει ε??? ΟΚ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και παιζει και φιλακι!! :rotflmao: :rotflmao: (στο μαγουλο εννοειται!! μη φαμε και ξυλο απο τη Χρυσα!!! ) :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Πότε είπες θα μου πλύνεις το CBR??????? Με μαγιό θα το κάνεις είχες πει ε??? ΟΚ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε ποιος απο σας κανει πλακα???? ε????![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και παιζει και φιλακι!! :rotflmao: :rotflmao: (στο μαγουλο εννοειται!! μη φαμε και ξυλο απο τη Χρυσα!!! ) :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
XRYSAAAAAAA ωχ ωχ ωχ θα πεσει παντοφλααααα