Χαίρετε... Είμαι σχετικά νέο μέλος στο forum..
Βρίσκομαι σε αναζήτηση νέας μηχανής, καθότι ένα σκουτεράκι που οδηγούσα μέχρι πριν λίγο, ψόφησε (καιρός του ήταν).
Έχω το μικρό δίπλωμα, και είμαι σε αυτό το καυτό δίλημμα.. Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα, αλλά δεν μπορώ να καταλήξω. (Βασικός σκοπός απόκτησης -> κίνηση στην πόλη, και ει δυνατόν καμιά εκδρομούλα παραέξω, μέχρι Χαλκίδα/Λειβαδιά και αντίστοιχης απόστασης προορισμούς)
Το scooter (μιλάω 99% για ένα SH150) είναι πιο άνετο στην οδήγηση (δεν ξέρω με συμπλέκτη ακόμα) και με μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους, οπότε για την πόλη είναι καλύτερο.
Ένα 200-250άκι XR ή XT ή κάτι παρόμοιο, είναι μέσα στοα όριά μου για το δίπλωμα, είναι μια χαρά (απ'ότι ακούω και βλέπω) για την πόλη, (χωρίς βέβαια τους χώρους του scooter) αλλά έχει και το θετικό ότι μπορώ να κάνω κανένα μικρό ταξιδάκι, μέχρι Λειβαδιά π..χ (ή δε μπορώ??? - εδώ χρειάζομαι βοήθεια)...
Επίσης, τα λεφτά που σκοπεύω να χαλάσω είναι μέχρι 3000, άντε 3500 για καινούριο SH. Στα μεταχειρισμένα on/off που κοιτάω εδώ κι ένα μήνα τώρα περίπου, θα μου φτάσουν μάλλον και λιγότερα χρήματα, αλλά δεν παίζει συχνά (πολύ σπάνια θα έλεγα) κάτι που να ανταποκρίνεται σ'αυτά που ζητάω, γιατί θα ήθελα να είναι και σχετικά πρόσφατο με σχετικά λίγα χλμ... Συν το ότι θα πρέπει να μάθω και να το οδηγάωΚαι ο καιρός περνάει και ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ και όσο δε βρίσκω κάτι να οδηγήσω ΣΑΛΤΑΡΩ
Επειδή είστε πολλοί εδώ μέσα (οι πειρσσότεροι μάλλον) πολύ πιο έμπειροι, και όλο και κάτι θα έχετε να μου πείτε παραπάνω, όλο και κάτι θα σκεφτείτε που δεν έχω σκεφτεί εγώ, είπα να ρωτήσω, να μαζέψω γνώμεςΌλες σεβαστές, βεβαίως !! (αρκεί να είναι εμπεριστατωμένες
)