Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: powerbikes CBR1000

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εξαλλου ο Σνιπερ ειναι κουλαδι και γιαυτο εχει Honda

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρπάζεσαι χωρίς λόγο!

1. δεν αναφερόμουν σε σένα
    2. το "σκουτερ" δεν ήταν απαξιωτικό για τα ιδια τα σκουτερ αλλά για ορισμένες στάσεις κάποιων εδώ μέσα
    3. Αρχίσαμε και κρίνουμε γενικότερα πράγματα που δεν έχουμε δει ποτέ πολλώ δε οδηγήσει. Το να καβαλήσεις μια μέρα ένα μηχανάκι δεν σε κάνει γνώστη του. Εδώ παίρνουμε μια καινουργια μηχανή και περνάνε μήνες πάνω της κάθε μέρα μέχρι να πούμε "ΟΚ είμαστε καλά τωρα"

Τεσπα.... απλά δεν αναφερόμουν σε σένα...

Απλά λέγοντας Rossi του πληκτρολογίου και scooter εγώ βλέποντας το nickname μου και το avatar μου φαντάστηκα πως μιλούσες για μένα.Προς Θεού δεν είπα ότι τα έμαθα τα μηχανάκια απλά μετέφερα την αίσθηση που μου περάσαν.Όλα τα χιλιάρια "σκοτώνουν" δεν υπάρχει αμφιβολία απλά το K5 που έδωσε την εντύπωση πως είναι λίγο πιο "αγριεμένο" από τα υπόλοιπα

Υ.Γ Πιστεύω πως είναι λίγοι στην Ελλάδα αυτοί που μπορούν να πούνε πως το έμαθαν το 1000αρι ή το ξεζούμισαν και δεν μιλάω για ευθείες φυσικά...
    Fortis Fortuna Adiuvat

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εξαλλου ο Σνιπερ ειναι κουλαδι και γιαυτο εχει Honda
    Εσυ αν δεν βγάλεις την μηχανή απο την πυλωτή για βόλτα..... βάλε κότες να ρουφάς και κανένα αυγό....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Για να μην ακουγονται διάφορα τουλάχιστον ΑΝΟΗΤΑ εδώ μέσα, το συγκεκριμένο CBR1000RR είναι το πιο τουμπανο CBR1000RR στην Ελλάδα.... δεν είναι μαμά..... το παλικάρι έχει ρίξει πολύ χρήμα και χρόνο πάνω στην μηχανή...

Τωρα οι υπόλοιποι εξυπνάκηδες που έχετε μαμά Κ5 κλπ αν νομίζετε οτι τον έχετε.... Τηλεφωνήστε στο περιοδικό και ζητήστε να τον συναντήσετε.

Αιντε ρόσσιδες του πληκτρολογίου!
    Επειδη εχει ξεφυγει το θεμα λιγο,εγω εχω σταματησει να διαβαζω περιοδικα εδω και ενα χρονο αφου πηρα την μηχανη (πριν ημουν στο ψαξιμο)σοβαρεψα και δεν θελω προς το παρον κατι αλλο.Οταν αρχισω να ψηνομαι για αλλη θα ξαναρχισω να περνω το εν λογω περιοδικο(μονο αυτο)για μια καλη και αξιοπιστη μετρηση και κοντραρισμα στα ισια μεταξυ δυο η τριων μοντελων.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο φιλος δεν ξεκαθαρισε οτι ειναι τουμπανο το 1000αρι το χονδα και οπως και οι αλλοι τον πηραμε φυσικα στο ψηλο οταν διαβασαμε κατι τετοιο.Αν ειναι μαμα και τα δυο ακομα και το φετινο 1000αρι με ενα Κ6 πιο θα την φαει στον κ@λο με ιδιους αναβατες σε χρονους ??Αναρωτηθηκατε ποτε?

Φιλικα Γιαννης
    Keep spamming!!!:a13:

re paides to RR tou Poulou ine 05 kai exei rixi sta autia pola K5 k6 k 0-400 exei kerasi k se 12ninja k ine kara toympaniasmeno....
    alla den ine k to mono toumpaniasmeno kiklofori eleu8ero k to aderfaki tou...
    to palikari ine fotia se sindiazmo me to 8irio RR de pianete...
    k opos ipe pio pano o filos opios nomizi to anti8eto na paei na ton bri k na pioune kana kafe filika...
    "...ADV..."

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Το avatar του/της mystik
    A KATI XEXASA PRIN GIATI EIXA DOYLEIA 2 PROTA8LIMATA Dragster KAI TO 1 TO EXASE GIA MIA AKIRI EKINISI...
    KAI TO RR EINAI 04 MODELO
    KAI MIA EIXA TIN KOLOFARDIA NA TO DO KAI MIA FORA MILAME PAEI SFERA TO SIGEKRIMENO
    KAI AN MPEITE STOYS AGONES DRAGSTER NA DEITE TI XRONOYS EXEI KATEBASEI TO PALIKARI
    NO FEARR

Re: powerbikes CBR1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR781
    Στο τελευταιο τευχος το Powerbikes εχει τεστ ενα CBR1000rr 2004. Το συγκεκριμενο μας βγαζει ασπροπροσωπους και στην ευθεια (τους χοντακιδες εννοω) ακομα και με πολυ βελτιωμενα Κ5 και Κ6.

Aπο αυτο θα επρεπε να καταλαβουμε οτι μιλαει για dragster Μηχανακι......

Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Παιδιά αυτό το cbr το έχω δει να δουλεύει από κοντά...Κ@ΥΛ@!!!στον βάγια(τον μηχανικό που φτιάχνει το cbr)πάω το kawasaki μου για φτιάξιμο...Το τι πρήξιμο του έχω ρίξει να κατεβάσει ένα zx10r στα dragster δεν λέγετε...αλλά...hondaκιας...δεν του αλλάζεις γνώμη!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ, ΤΟ CBR EINAI ΚΑΤΑΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ 185+HP ΡΟΔΑ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΩΣ...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Και τέλος μια και είδα το post τώρα να πούμε ότι ο κάτοχος του συγκεκριμένου RR είναι και μέλος του φόρουμ και εάν ψάξετε αρκετά παλιά θα δείτε και ποστάκι του εδώ.

Τέλος η βελτίωση που χρειάζονται τα ZX10 στο 0-400 είναι 1 σετ στροφαλομπιέλα παραμάσχαλα για τον τερματισμό, ενώ στα Κ5-Κ6 κοινώς κόβω πλαίσια σε 5 εάν τύχει και σε 6 κομάτια 1 σετ σιδεροδοκούς με μπόλικη αργκόν

ευτυχώς που δε μας πολυδιαβάζουν ανθρωποι του χώρου ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ευτυχώς που δε μας πολυδιαβάζουν ανθρωποι του χώρου ....
    +636

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  2. Δυναμομέτρηση ZX10 & CBR1000 με ARROW kit
    από Wizard13 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 17:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε