Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Χαμός ασθενούς στο ''Σωτηρία''

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Σιγά αδερφέ... γιατί αυτή η ασθένεια της ηλιθιότητας είναι άκρως μεταδοτική και δεν την αντιλαμβανόμαστε και οι ίδιοι ακόμα και αν κοιτάξουμε τον καθρέφτη μας.

Με την βία δεν λύνονται προβλήματα.. μόνο δημιουργούνται.

Πολλά μπορούν να φτιάξουν.. δυστυχώς θέληση σαν σύνολο δεν έχουμε. Εγώ και η οικογένεια μου να είμαι καλά και οι άλλοι ας γαμ%$#%$.

Είναι το ίδιο σκεπτικό που απαλάσσει "αποκλειστικές εν δοξασία", "υπουργούς χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ενοχής", "δημόσιους υπάλληλους που τα παίρνουν" κτλ.

Τι θα κάνουμε;... θα τους σκοτώσουμε όλους; ... Μα όλοι ηλίθιοι είμαστε με αυτό το σκεπτικό!

Πρώτα λοιπόν ας ενεργοποιηθούμε σαν πολίτες με βούληση και ικανή κρίση , και μετά σαν ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ πλήθος που θα θέλει το καλύτερο και σεβασμό για τον εαυτό του.

Gandalf
    Συμφωνω στο οτι υπαρχει μια μεγαλη δοση υποκειμενικοτητας στο χαρακτηρισμο καποιου ως ηλιθιο, αλλα σε περιπτωσεις σαν και αυτες το πραγμα ειναι φως φαναρι!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Θέμα που πονάει πολύ.

Οι περισσότεροι δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται σε πόσο άθλια κατάσταση ζούμε. Και επίσης δυστυχώς το μαθαίνουν από τέτοια δυσάρεστα περιστατικά.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    είναι φως φανάρι;...

Η συγκεκριμένη μπορεί να μην είχε καν τα προσόντα να είναι εκει που είναι , και απλά να πέρασε απο ΑΣΕΠ με μπάρμπα στην Κορώνη.

Εκτελεί τα καθήκοντα της τυπικά (μιας και δεν είναι κάτι που της αρέσει αλλά το κάνει μόνο βιοποριστικά) και φυσικά κάποια πράγματα δεν της κάνουν εντύπωση (όπως λαμπάδα στα δωμάτια... σε λίγο και σούβλα με αρνί σε καρδιοπαθείς). Μην ξεχνάς οτι μέχρι πρόσφατα είχαν και καντήλια σε δωμάτια (δεκαετία του 80) με εικονίσματα.

Η ηλιθιότητα όλων μας ξεκινάει απο την ανοχή μας σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και εμείς έχουμε σταματήσει να αντιδρούμε. Και ξέρεις γιατί δεν αντιδρούμε;... γιατί δεν ακουμπούν την γαμω το κέρατο μου, τσέπη μας.

Γενικευμένη αντίδραση είχαμε μόνο στους Ελεύθερους επαγγελματίες και το όριο των 10.000? γιατί εκεί θα μας πόναγε.

Γενικευμένη είχαμε και στα τεκμήρια... για τον ίδιο λόγο.

Όλα τα άλλα ... έλα μωρε τώρα...

Για αυτό σου λέω... ούτε στον καθρέφτη δεν βλέπουμε πόσο ηλίθιοι είμαστε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    η αποκλειστικη οκ ειναι ηλιθια.ανεκπαιδευτη.χαζη.ζωο.μπιφτεκι ορθιο.ντολμας με ποδια.γιδι κλπ κλπ κλπ.
    καποιος την προσελαβε γιατι δεν μπορουσε να προσεχει τον ατυχο ανθρωπο.οκ.
    ολοκληρο γαμημενο νοσοκομειο,δεν την ειδε?οι μορφωμενοι μας γιατροι(που με τοσο τουπε λενε πως σπουδασανε στην ελλαδα και οχι στις αγγλιες και στις γερμανιες καθως εδω ειναι η πιο γαμηστερη ιατρικη),οι αστερατες νοσοκομες μας,οι φιλευσπλαχνοι συμπολιτες,δε την ειδαν?δεν της μιλησαν?με το κωλοκερο μεσα στο Σωτηρια? γαμω το κεφαλι τους δλδ.νοσοκομειο ειναι,οχι μοναστηρι,καλο θα του κανε δλδ το κερι?
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    η αποκλειστικη οκ ειναι ηλιθια.ανεκπαιδευτη...........χαζη.ζωο.μπιφτεκι ορθιο.ντολμας με ποδια.γιδι κλπ κλπ κλπ.
    καποιος την προσελαβε γιατι δεν μπορουσε να προσεχει τον ατυχο ανθρωπο.οκ.
    ολοκληρο γαμημενο νοσοκομειο,δεν την ειδε?οι μορφωμενοι μας γιατροι(που με τοσο τουπε λενε πως σπουδασανε στην ελλαδα και οχι στις αγγλιες και στις γερμανιες καθως εδω ειναι η πιο γαμηστερη ιατρικη),οι αστερατες νοσοκομες μας,οι φιλευσπλαχνοι συμπολιτες,δε την ειδαν?δεν της μιλησαν?με το κωλοκερο μεσα στο Σωτηρια? γαμω το κεφαλι τους δλδ.νοσοκομειο ειναι,οχι μοναστηρι,καλο θα του κανε δλδ το κερι?
    μικρε βουδα οταν γινεις μεγαλος βουδας θα μαθεις κ την εγκρατεια στους χαρακτηρισμους..

ειδικα σε αυτους που δειχνουν ρατσιστικες συμπεριφορες

σαν χρηστης κιτρινη...

:a28:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!Δήλαδή μόνο την ατομική ευθύνη ψάχνουμε????Το γεγονός ότι αυτή η κυρία θα βολτάρει αύριο σε άλλα νοσοκομεία ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?????ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΚΙΝΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ???
    Απαντησα για το συγκεκριμενο συμβαν και μεχρι εκει.....

Δεν διαφωνω σε τιποτα περετερω ( και ειδικα σε περιπτωσεις σαν αυτη που αναφερει Gandalf dr685sm )

Ολοι εχουμε ζησει τα νοσοκομεια και ξερουμε πολυ καλα τα χαλια τους ....

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    μικρε βουδα οταν γινεις μεγαλος βουδας θα μαθεις κ την εγκρατεια στους χαρακτηρισμους..

ειδικα σε αυτους που δειχνουν ρατσιστικες συμπεριφορες

σαν χρηστης κιτρινη...

:a28:
    οκ οι χαρακτηρισμοι δεν ηταν κατευθυνομενοι προς την συγκεκριμενη ομαδα πληθυσμου-μεταναστων παντως αν εκει ειναι το θεμα,ετσι κι αλλιως το σβησα
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    οκ οι χαρακτηρισμοι δεν ηταν κατευθυνομενοι προς την συγκεκριμενη ομαδα πληθυσμου-μεταναστων παντως αν εκει ειναι το θεμα και ειμαι διατεθιμενος να το σβησω
    θα κανω κ εγω ενα εντιτ στο δικο μου να μη φαινεται...
    κατανοω το θυμο σου για το αναιτιο του χαμου ενος ανθρωπου απο μια αλυσιδα ηλιθιωδων συμπεριφορων

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Παιδιά μην το ψάχνετε τέτοια μεμονωμένα περιστατικά ΔΥΣΤΥΧΩΣ για άλλη μια φορά υποδηλώνουν την κορφή του παγόβουνου Πέρα από τις όποιες ατομικές,διοικητικές και κοινωνικές ευθύνες αν ήμασταν σε άλλη χώρα και αναφέρομαι τις Σκανδιναβικές που διαθέτουν και υψηλό δείκτη κοινωνικής ευαισθησίας...Θα είχε παραιτηθεί ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ μετά από τέτοιο σκηνικό!!!Εδώ όχι υπουργός πολύ φοβάμαι ότι ούτε καν ο Διοικητής του Νοσοκομείου θα μετατεθεί ή θα απολυθεί λόγω πλημελών ελέγχων στο Νοσοκομείο του Είναι να τρελαίνεσαι ρε γαμώτο!!!!Το μετέφερε το κολόκερο στους διαδρόμους και όλοι κάνανε μετάνοιες!!!!! Ελεος δηλαδή
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αφού στα νοσοκομεία οι νοσοκόμες παπαρίζονται,
    και οι διοικήσεις εγκληματικά αφήνουν τις αποκλειστικές
    από ρουμουνία, μολδαβία και δεν ξέρω και εγώ που
    να πηγαινοέρχονται τι περιμένετε να γίνει?
    Made in Greece...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Ο αδερφός μου ΔΥΟ φορές τη γλίτωσε(περίπου) απο μαλακία νοσοκομείων. Μία που τον έπιασε κρίση σκωληκοειδίτης και δέν είχανε πάρει χαμπάρι. Πάλι καλά που την ψυλλιαστήκαμε εμείς και πήγαμε σε άλλο νοσοκομείο.

Η δεύτερη ήταν όταν έσπασε το ΔΕΞΙ χέρι του στον καρπό πάρα πολύ άσχημα κάνοντας snowboard(αυτό τον μάρανε 2 μέτρα ύψος και 110 κιλά). Τον πήγανε στο νοσοκομείο και του βάλανε ένα εξωτερικό μεταλλικό πράγμα με βίδες στο χέρι και όσο περνούσε ο καιρός ο αδερφός μου ένοιωθε οτι κάτι δεν πάει καλά. Πηγαίναμε στο νοσοκομείο και τους έλεγε ότι νομίζει ότι το χέρι έχει αρχίσει να στραβώνει κλπ και αυτοί επέμεναν(νοσοκόμοι και γιατροί) ότι κάνει λάθος το παιδί και πως μιά χαρά είναι. Τελικά το κόκκαλο είχε ΟΝΤΩΣ στραβώσει κατα 30-35 ΜΟΙΡΕΣ !!! Το αποτέλεσμα; Τον πήγαμε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας για να του το ΞΑΝΑΣΠΑΣΟΥΝ και να το ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΟΥΝ σωστά. Πάνω από εννέα(το στράβωμα διαπιστώθηκε κανα τριμηνο μετα την πρωτη επεμβαση) μήνες χαμένοι εξεταστικές, δουλειά κλπ .

Σίγουρα δέν είναι η γενική εικόνα αλλά με αυτά που έχω δεί, έχω γίνει πολύ πιο επιφυλακτικός.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    το ΜΟΝΟ εγκληματικο (συμφωνα με οσα ξερουμε)ειναι η παρουσια φωτιας (λαμπαδα)διπλα στο (εξαιρετικα ευφλεκτο οξυγονο-μια σπιθα αρκει να παρει φωτια ο ασθενης,ποσο μαλλον η...ετοιμη φλογα μιας λαμπαδας,και μαλιστα σε χρονο ρεκορ!)
    αλλα και παλι αν ο ασθενης ηταν σε πληρη μηχανικη υποστηριξη το συστημα ειναι κλειστο και το οξυγονο δεν διαχεεται στο περιβαλλον.οποτε σωστα γινεται προκαταρκτικη εξεταση και καλο ειναι να περιμενουμε να μαθουμε τ αποτελεσματα της.
    βεβαια αυτα συνηθως ακομα κ ΑΝ βγουνε νωρις δεν μας...πολυενδιαφερουν οσο το αρχικο γεγονος(δυστυχως!)
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παιδια εγω δεν το βλεπω ως ηλιθιοτητα
    αλλα ως κακη/ανεπαρκης/μηδαμινη εκπαιδευση

και γω μπορει να βαζα ενα κερι διπλα σε οξυγονο γιατι δεν ξερω οτι ειναι επικυνδυνο(και θελω να πιστευω πως δεν ειμαι ηλιθιος)
    αλλα εγω ειμαι ανεκπαιδευτος περι αυτου

το θεμα ειναι πολυ εαισθητο διοτι μιλαμε για νοσοκομειο που εχει ΑΝΥΜΠΟΡΟΥς ανθρωπους
    γιαυτο λεω στην αρχη οτι με λιγη ατυχια σε μια φαση αδυναμιας/ανικανοτητας δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει.

αυτη η αδιαφορια/ανικανοτητα της νοσοκομας συνανταται ΠΑΝΤΟΥ στην ελλαδα και στις δημοσιες υπηρεσιες.

απλα σε αλλους τομεις απλα σου τρωνε τον χρονο και σου σπανε τα νευρα
    ενω στα νοσοκομεια/αστυνομια/στρατο μπορει και να σε σκοτωσει..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    παιδια εγω δεν το βλεπω ως ηλιθιοτητα
    αλλα ως κακη/ανεπαρκης/μηδαμινη εκπαιδευση

και γω μπορει να βαζα ενα κερι διπλα σε οξυγονο γιατι δεν ξερω οτι ειναι επικυνδυνο(και θελω να πιστευω πως δεν ειμαι ηλιθιος)
    αλλα εγω ειμαι ανεκπαιδευτος περι αυτου

το θεμα ειναι πολυ εαισθητο διοτι μιλαμε για νοσοκομειο που εχει ΑΝΥΜΠΟΡΟΥς ανθρωπους
    γιαυτο λεω στην αρχη οτι με λιγη ατυχια σε μια φαση αδυναμιας/ανικανοτητας δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει.

αυτη η αδιαφορια/ανικανοτητα της νοσοκομας συνανταται ΠΑΝΤΟΥ στην ελλαδα και στις δημοσιες υπηρεσιες.

απλα σε αλλους τομεις απλα σου τρωνε τον χρονο και σου σπανε τα νευρα
    ενω στα νοσοκομεια/αστυνομια/στρατο μπορει και να σε σκοτωσει..
    η συγκεκριμενη ειναι αποκλειστικη ,δηλαδη καποια που εχει σχετικη αδεια γι αυτο,την πληρωνεις ιδιωτικα εσυ και ο σκοπος της ειναι κυριως η παρεα /εξυπηρετηση του ασθενους σε απλα πραγματα.(δεν ανηκει δηλ.στο προσωπικο του νοσοκομειου)
    ειδικα στη Ελλαδα το νοσηλευτικο προσωπικο (με τα καλα και τα κακα του δεν αντιλεγω)ειναι οι ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ των νοσοκομειων δημοσιων και ιδιωτικων.
    ειδικα στα δημοσια που ο αριθμος τους ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ απο οσο προβλεπεται και τρωνε πολυ ΣΚΑΤΟ κυριολεκτικα και κυριως μεταφορικα απο ΟΛΟΥΣ και σιγουρα ειναι οι τελευταιοι που φταινε .
    απλα λεω να ειμαστε προσεκτικοι σε χαρακτηρισμους στονσυγκεκριμενο επαγγελματικο κλαδο .ειναι κριμα.μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
    (γενικα παντως δεν εχεις αδικο)
    πρωταθλητης Ευρωπης

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    η συγκεκριμενη ειναι αποκλειστικη ,δηλαδη καποια που εχει σχετικη αδεια γι αυτο,την πληρωνεις ιδιωτικα εσυ και ο σκοπος της ειναι κυριως η παρεα /εξυπηρετηση του ασθενους σε απλα πραγματα.(δεν ανηκει δηλ.στο προσωπικο του νοσοκομειου)
    ειδικα στη Ελλαδα το νοσηλευτικο προσωπικο (με τα καλα και τα κακα του δεν αντιλεγω)ειναι οι ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ των νοσοκομειων δημοσιων και ιδιωτικων.
    ειδικα στα δημοσια που ο αριθμος τους ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ απο οσο προβλεπεται και τρωνε πολυ ΣΚΑΤΟ κυριολεκτικα και κυριως μεταφορικα απο ΟΛΟΥΣ και σιγουρα ειναι οι τελευταιοι που φταινε .
    απλα λεω να ειμαστε προσεκτικοι σε χαρακτηρισμους στονσυγκεκριμενο επαγγελματικο κλαδο .ειναι κριμα.μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
    (γενικα παντως δεν εχεις αδικο)
    Πεστα γιατί όλοι εδω μέσα το πάιζουνε 1)γιατροί και 2)σχετικοί με όλα και όλο π@π@ριές διαβάζω κάθε φορά που μιλάμε για υγεία εδώ. Ελάτε στα νοσοκομεία να δείτε τι καλά περνάμε όσοι δουλεύουμε εκεί και πόσο πίκρα τραβάμε και μετά να μιλάτε.
    Βρισκόμαστε κάθε μέρα σε διαρκή κίνδυνο για την υγεία μας και ακόμα ακόμα και την ζωή μας με κάθε καρυδιάς καρύδι που προσπαθούμε να κάνουμε καλά.
    Και για τους γιατρούς που όλο βρίζετε και κατηγορείτε σας προκαλώ να έρθετε να δείτε τι τραβάνε για πάρουνε μια ειδικότητα.
    Και πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις μια διάγνωση για οτιδήποτε και πολλά άλλα.
    Εχω πολλά να πώ αλλά θα αρχίσω το βρισίδι και δεν το κάνω.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στο YARD..(24/12/2003)
    από ireneepi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:50
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF