Να πω και στο μπόμπο τον brother ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα βοήθεια!
& στα δικά σου σύντομα μπόμπο!
![]()
![]()
Μάλλον εννοείς ''τι προτείνετε''...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
τι προτείνεται ?![]()
Λοιπόν εγώ θα επρότεινα να το ξαναδέσεις και να μην το καθαρίσεις.
Άμα τα πλένεις αυτά τα ρημάδια σπάνε. :rotflmao:
Κάνε του μια στοιχειώδη λίπανση -όπου προβλέπεται- και σκίζε το.
Τσέκαρε αν μπορείς να το ξανασυναρμολογήσεις....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μιας λοιπόν που το έχω λύσει έτσι, τι προτείνεται να τσεκάρω & να κάνω?![]()
![]()
![]()
Το καρμπ σκοπεύεις να το αφήσεις να 'Husky' έτσι μέχρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις? :o :o
για να μην αναφερθώ στο ακάθαρτο του υπολοίπου διτρόχου....![]()
You BETA believe...
Πλέον είναι δεμένο χωρίς πλαστικάΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τσέκαρε αν μπορείς να το ξανασυναρμολογήσεις....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Το καρμπ σκοπεύεις να το αφήσεις να 'Husky' έτσι μέχρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις? :o :o
για να μην αναφερθώ στο ακάθαρτο του υπολοίπου διτρόχου....![]()
![]()
Προτείνετε κανά spray για να φύγει αυτή η μπίχλα? Γιατί με λίγο παραφινέλαιο που δοκίμασα δεν.....
![]()
Συσφιξη μια προς μια σε βιδες που δεν μπορεις να τσεκαρεις μετα το δεσιμο......Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μιας & είχα χρόνο αυτές τις μέρες, είπα να ασχοληθώ με το τρακτεράκι μου, κυρίως όσον αφορά ένα ενδελεχές καθάρισμα, αλλά & συντήρηση.
![]()
![]()
Δεν ειναι στο καρτερ ρε π@παρα,ειναι στο κελυφος της μιζας και δεν δειχνει να ειναι κατι σπασμενοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& κάτι που με προβληματίζει...
Τι είναι αυτή η τρυπούλα ρε παιδιά, από τη δεξιά πλευρά όπως καθόμαστε πάνω στο μηχανάκι?
Έχει σπάσει κομμάτι?
Στο δούλεμα του δε παρατηρώ κάτι διαφορετικό.
Και μενα αν θυμαμαι ειχε μια αντιστοιχη τρυπα σε μια μιζα
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
μιας και εκανες μια αρχη, προχωρα κι αλλο και βγαλε το ψαλιδι να γρασαζεις τον αξονα του ο οποιος συνηθως στεγνωνει...
ευκαιρια ειναι να τσεκαρεις και τις βαλβιδες αν μπορεις μονος σου...
xaxaaxxaxaxa
καλο πασχα ρε μιχαλιο!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μιας & είχα χρόνο αυτές τις μέρες, είπα να ασχοληθώ με το τρακτεράκι μου, κυρίως όσον αφορά ένα ενδελεχές καθάρισμα, αλλά & συντήρηση.
An kai kathisterimenos.... enoeite oti anoikses to carb na to kathariseis me ena kalo spray, mpatonetes, kathara patsavourakia klp
episeis ekanes elegxo gia tzogoys sto pds, kai sto g@mimeno teflon-enio (!!!) joint?
A! episeis mporeis na anoikseis kai na kathariseis tis epafes-fises me kana contact cleaner kai meta na mhn ksexaseis na ths ksanakliseis kai PRIN deseis to mixanaki me plastika na dokimaseis oti leitoyrgei kanonika![]()
![]()