ψαχνω για 990 που ειχα μεχρι και το απριλιο που μας περασε
αλλα επειδη δεν βρισκω κατι στα χρηματα που θελω,κρατανε τιμη βλεπεις
μπορει να δοκιμασω και τα καρμπιλατερ
ψαχνω για 990 που ειχα μεχρι και το απριλιο που μας περασε
αλλα επειδη δεν βρισκω κατι στα χρηματα που θελω,κρατανε τιμη βλεπεις
μπορει να δοκιμασω και τα καρμπιλατερ
θα το μετανιωσεις...κανε υπομονη η δες για ελαφρως μτχ εγω το adv το πηρα με 2000χλμ 3000 κατω για τον ιδιο λογο
τι να πω εισαι πολυ τυχερος μπραβω καλη ευκαιρια.
εγω ομως πρεπει να κανω και ανταλλαγη με ενα tiger που εχω και ειναι λιγο πιο δυσκολο.
παντως θα το ψαξω και εγω αρκετα
Για το 990 Adv δέστε και στο ebay.it. Παρουσιάζονται κάτι μοντέλα '09 στα 13400?.
ευκαιρία για ταξιδάκι Ιταλία. Και μειωμένα τέλη ταξινόμησης. Από ότι φαίνεται είναι καινούργια.
πάντως μέχρι τέλος του χρόνου που ισχύει η απόσυρση,συμφέρει το καινούργιο.
το απλό 990 09 εχει κατάλογο 14790 €,εγώ το πήρα 14500 €
έκανα την απόσυρση μόνος μου, οπότε 14500 € - 1020 € (το τέλος ταξινόμισης)=13480 €
και για 5 χρόνια τέλη κυκλοφορίας 3 €.
:hypnotize:hypnotize
:hypnotize
The Ace of Spades
Τι λες τωρα¨? Τρελα!!!!!!!
Απο γκαζι ?
Φαινονται πολυ τα παραπανο αλογα?
φιλε με εβαλες στην μπριζα και λεω να παω για καινουργιο τελικα,
αλλα δεν ξερω αν μπορω να βολευτω εκει πανω στο r,
μπορει να παω για το απλο
Το R δεν εχει διαφορα στην δυναμη με το απλο μοντελο ,μονο ψηλα ειναι λιγο πιο δυνατο ,εγω θα επαιρνα το ασπρο ,αλλα μου ειναι λιγο κοντο και δεν βολευομαι οπως με το R ,και να ξερεις οτι στην ασφαλτο το απλο στριβει καλυτερα απο το ψηλο ,που νομιζεις οτι εισαι σε πολυκατοικια, σε αποζημειωνει ομως στο χωμα οπου οι αναρτησεις δουλευουν υποδειγματικα.![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
miso gia na katalabo..to r den exei 115 (moter) alogata re paidia kai ta alla to palio me ta 100?Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
Το R δεν εχει διαφορα στην δυναμη με το απλο μοντελο ,μονο ψηλα ειναι λιγο πιο δυνατο ,εγω θα επαιρνα το ασπρο ,αλλα μου ειναι λιγο κοντο και δεν βολευομαι οπως με το R ,και να ξερεις οτι στην ασφαλτο το απλο στριβει καλυτερα απο το ψηλο ,που νομιζεις οτι εισαι σε πολυκατοικια, σε αποζημειωνει ομως στο χωμα οπου οι αναρτησεις δουλευουν υποδειγματικα.![]()
Εγω λεω με το 990 -09 που βγαζει 106 ονομαστικους και το R που βγαζει 116 οι διαφορες σε αισθηση ειναι πολυ μικρες
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει