Σελίδα 17 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 461

Θέμα: Αλλαγή Λωρίδας, spamm (Σε Είδα..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Ρε τι χάνω ο πούστης.

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
    Δεν υπάρχουν απόψεις σε αυτά τα θέματα.
    Υπάρχουν νόμοι και κανόνες
    λοιπον για να παιξουμε μπαλα ...διαβαστερε και εσυ ... με τις συνθηκες τις οποιες βλεπουμε το βιντεο , αν υπηρχε αυτχημα , η μοτο θα εσκαγε πισω απο το αυτοκινητο ... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ?
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δεν εχεις δλδ την κριση αν κατσεις και δεις ενα αμαξι ή μια μηχανη να ερχεται να καταλαβεις με ποσα πανω κατω πηγαινει και σε ποσο χρονο θα σε εχει φτασει?
    Posoi odigoi einai ikanoi na to kanoyn afto? Diladi den eimaste mono emeis neoi sto dromo,
    einai papoydia, neoi odigoi.. kai ala tosa.

Diladi epedh esi mporeis na katalabeis oti paei me 280 mia mixani kai perimeneis, simainei
    oti oloi mporoyn?
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    λοιπον για να παιξουμε μπαλα ...διαβαστερε και εσυ ... με τις συνθηκες τις οποιες βλεπουμε το βιντεο , αν υπηρχε αυτχημα , η μοτο θα εσκαγε πισω απο το αυτοκινητο ... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ?

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Ένας ένας, γιατί δεν ξέρω να κάνω πολλαπλό quote...

Όχι, δεν κάνω αυτό. Αλλά αν βγώ και φάω κανέναν, φταίω. Τελεία...

Σαφώς κάνω και διήθηση, αλλά αν με φάει κανείς, άντε να αποδείξω ότι δεν έκανα διήθηση.

Το τι κάνουμε όλοι μας, με τι είναι σωστό, είναι άλλο πράγμα.

Δλδ, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε την διαφορά ανάμεσα στο ''φταίω νομικά'' και ''φταίω οδηγικά''

Αν τον χτύπαγε το αυτοκίνητο, θα έφταιγε το αυτοκίνητο.
    Ήμαρτον δλδ....

Λατινικά μιλάω...??

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δεν εχεις δλδ την κριση αν κατσεις και δεις ενα αμαξι ή μια μηχανη να ερχεται να καταλαβεις με ποσα πανω κατω πηγαινει και σε ποσο χρονο θα σε εχει φτασει?

συγνωμη δλδ αλλα αυτο ειναι θεμα αντιληψης και ή εγω την εχω πολυ μεγαλη και εξελιγμενη ή εσεις πολυ μικρη...

παρε και αλλη μια το προηγουμενο ποστ μου, στο οποιο δεν ειδα κανεναν να απανταει.
    ολη αυτη την αντιληψη την απεκτησες ΜΕΤ τις τουμπες που εχεις φαει ... και ειδες ποσο δυσκολο ειναι ακομα και απο τη θεση του οδηγουν να υπολογιστει η ταχυτητα ...ποσο μαλλον απο εναν τριτο ?
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
    Lathos, ftaei panta aftos poy xtipaei piso. Gia to logo poy tha poyn oti den eixe
    to elengxo toy oximatos toy gia na stamatisei.
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΒΓΗΚΕ!
    σωστα τα λες ...βγηκε ...δεν εβγαινε ...τερμα λοιπον δεν φταει ...
    PROzacRIDER

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    ολη αυτη την αντιληψη την απεκτησες ΜΕΤ τις τουμπες που εχεις φαει
    να χαλαρώσουμε λίγο σιγά σιγά ;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Από την στιγμή που βγήκε από δρόμο, οποίος δεν έχει προτεραιότητα (πάρκινγκ ή δεν ξέρω γω), φταίει αυτός. Και αν χτύπαγε και άσχημα ή ακόμα και να κατέληγε ο οδηγός της μοτό, εκεί να δείς ντράβαλα και πανηγυρια για τον οδηγο του αυτοκινήτου.

Επειδή τον χτυπάει από πίσω, καταλήγεις κάπου???
    Όχι μόνο μπήκε σε δρόμο με προτεραιότητα, μπήκε και λάθος.

Και τους χαρακτηριμούς και την ειρωνία στους φίλους σου please

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    αν και θα παει στον βροντο γιατι ετσι συμβαινει παντα τες πα

πριν 2 μηνες κοντα μια κυριουλα που με γουσταρε παραβιασε ρυθμιστικη πινακιδα ΣΤΟΠ μου εκλεισε ολη την λωριδα κυκλοφοριας και με αναγκασε σε φρενα για να αποφυγω την συγκρουση

το δελτιο συμβαντων λεει

το οχημα Α (αμαξι) παραβιασε ρυθμιστικη πινακιδα στοπ και το οχημα Β (εγω) για να αποφυγει την συγκρουση ανετραπει στο οδοστρωμα

πηγαινα με 35-40 χαω μαΞ σε εναν δρομο που τον γνωριζω οτι εχει ενα θεμα και για αυτο δεν τρεχω ποτε (γενικα πλεον μεσα στην πολη δεν τρεχω) βλεπω αμαξι να μου εχει κλεισει ολο το δρομο την τυπισα να κοιταει αλλου το αλλο ρευμα το αντιθετο να ειναι γεματο αμαξια (αρα δεν μπορουσα να διαφυγω απο μπροστα με γκαζι παραπανω (ουπς να το εκανα αυτο θα εφτεγα λολ) δεν μπορουσα να την παρακαμψω απο πισω γιατι ειναι μια αποτομη κατηφορα απο εκει που βγηκε και φυσικα δε μπορουσα να κανω τιποτα

επεσα στα φρενα διπλωσε το μπροστινο εφυγα εγω και η μηχανη μου απο την αλλην επεσα κατω και περασα μια ωραια μερα στο Κρατικο της Νικαιας ποναγα για ενα μηνα (και ακομα το γονατο ποναει πολυ)

η μηχανη μου δεν ειναι σε λειτουργια και εγω δεν εχω λεφτα ουτε για τσιγαρα οχι να την φτιαξω

και παει και μου κανει αρνητικη δηλωση

και εγω τωρα την παω δικαστικος

μαγκες

θα κερδισω

μου το εχουν πει ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ αυτο

και ας πηγαινα και με 430

αυτα που τα περναω ΤΩΡΑ δεν τα ακουσα καπου ουτε ρωτησα την γνωμη καπιου
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    να χαλαρώσουμε λίγο σιγά σιγά ;
    δεν καταλαβα ??????????????????????

γεννηθηκε με τετοια αντιληψη ??? η θελει δικηγορο να μιλησει ?
    PROzacRIDER

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μλκς ειστε για τα μπαζα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Και για να συμπληρώσω και το σκεπτικό και εμπειρία της Έυης, να πω οτι σε ατύχημα παρόμιο, αλλά εγώ με καμιά ....πολλά χλμ .... ακόμα με πληρώνει.....

Aplo paradeigma, karfose filo moy ena amaksi se tiflh strofh, to amaksi htan stamatimeno se
    simio poy den fenontan katholoy.

Ee.. pios plirose zimies? O filos moy epedh toy eipan oti den eixe to elengxo toy oximatos toy
    gia na stamatisei.

Genika oi asfalistikes koitane poy xtipane ta oximata, ean eixe mpei hdh sthn lorida to amaksi
    diskola tha ebriske to dikio toy o mixanobios.
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
    Posoi odigoi einai ikanoi na to kanoyn afto? Diladi den eimaste mono emeis neoi sto dromo,
    einai papoydia, neoi odigoi.. kai ala tosa.

Diladi epedh esi mporeis na katalabeis oti paei me 280 mia mixani kai perimeneis, simainei
    oti oloi mporoyn?

στο κ@υλι μου τοτενΕΣ!!!

να μην οδηγανε!!!!

απο την στιγμη λοιπον που δεν μπορουν καταλαβουν, ΦΤΑΙΝΕ!!!

δεν υπαρχει δικαιολογια! ειναι βασικο αυτο. να μπορεις δλδ να κρινεις αν εχεις stop ή αν δεν εισαι δε δρομο με προτεραιοτητα και θες να μπεις σε δρομο με προτεραιοτητα, ποσο γρηγορα μπορει να σε πλησιασει το οχημα που ερχεται σε σχεση με την ταχυτητα του και την αποσταση του!!

ξαναλεω.
    κανεις δεν λεει οτι τα 240 ειναι νομιμα και σωστα.
    κανεις δεν λεει οτι και αδικο να καταλογιστει στον κουτακια,δεν θα την πληρωσει ο μοτοσυκλετιστης,οποτε δεν αξιζει να πηγαινει με τοσα.

αλλα οπως και να εχει το φταιξιμο θα ειναι σ'αυτον που βγαινει!

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγη απο tuono σε s4rs?
    από sanguini στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 12:40
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22